- 1 Nisan 2014
- 364
- 84
- 38
-
- Konu Sahibi Cilekcetiner
canım ben senin bu adama güvenip güvenmemene birşey demiyorum
ama çok incik cıncık bir tavrın var
bak hep şöyle yaptı böyle yaptı diyorsun
yazdım 1,5 saat yazmadı, ama onlinedı, ankara dedi ama oraya mı gitti, yoksa ankarada mı sevgilisi var vs vs vs
yani kendi kendini de yiyorsun, onu da
sana karşı ilgisi gerçek olsaydı, şimdiye bunu anlardın zaten
hala ilgisi olup olmadığını anlayamıyorsan
bırak böyle ilişkiyi yaw
Hayatinda biri var midir yok mudur bilemem ama siz de onun yaptigini apin fazla ustune düşmeyin bir de oyle deneyin bence. Mesela msjlarina hemen cvp vermeyn. Arada da siz onu askiya alin falan. Kusaca o nasilsa siz de oyle olun ama bu sirada hic sorun yok gibi davranin gayet normal yani her sey. Eger sorunlari surekli dile getirirseniz erkek sikilir ama ona inun giBi yaklasirsaniz emin olun daha etkili olacaktir. Surekli sorun varmis gibi davranirsaniz geri teper. Sorun varsa.bile var demeyin. Yokmus gibi ve onun size davrandığı sekilde davranin. Diger turlu hem yipranirsiniz hem de onu uzaklastirirsiniz.
di mi ama
ama eğitim durumu lisans yazdığına ve öğrenci olmadığına göre, en az 21-22 olması lazım
Hayır bu ilişki normal değil kaçan kovalanır oynuyor bence sizde oynayın yada boşverin gitsin size adammı yok
Sen dedigimi yap canim o sana bir saat sonra yazıyorsa sen de oma bir saat sonra yaz. O sana yazmadigi surece yazma ama yazdiginda da normal davran. Ustune dusme siradan bir arkadasin gibi davran. Cok onemseme cok da fazla abartma bu davranislari. Ortasini bul. Hic sevgili muhabbetine girme eger oyle davranirsa da sen benim neyimsin de boyle avraniyorsun mesajini ona anladigi dilden ver. Ki haddini.bilsin. seni muallakta birakmasin. Gerekirse duzelmiyor isr acikca söyle. Ben boyle arada kalmayi sevmiyorum ne yapmaya calisiyorsun de ona gore noktayi koyarsin ya da arkadassa arkadas sevgiliyse sevgili olarak devam edersiniz. Ama ilk yapman gereken sirdan davranmak. Yoksa anlamaz hep ilgi alaka gordugu surecehaklisiniz iste patlama ani yasamistim eskiden uzun sure gorusmeuince sorunlari siraladim. ve sizin dediginizide yapiyorum . oyle yapinca o ust uste yazio. ooohoo nerdesinki falan diyor. sonra illa yaziyorum bende ve onda yine bi kopukluk oluo.. gercekten bilmiyorum .3hafta once heryerden sildim englldm cikardim hayatimdan mutsuz ama huzurliydum. ama kendi faceden yazmaya basladi hemde cvb vermedikce ara ara yaziordu o ustume dustu resmen ama konusuncada degisen bisey yok bi sevgili olamadik.
canim haklisiniz disardan smd cok itici duruyorum) evet aldatildim onceden ama ondan snr bsk iliskimde olmustu guven sorunu olmayan hic. yani karsimdaki guvenimi sarsmadikca guvenirim. buadam ilk tanistigimizda iltifatlar etti hoslandigini dedi ve haftasinu yine gorucekmiyim seni dedi. sonra hsonu goruselim demedi kaldi ve sonra bibucuk ay hergun konusmamiza ramen aska gelmedi tam konu ve bida gorusme teklif etmedi. ben sonunda kachafta tuttum kendimi ve soyledim bolebole dediki isler cokyogjn boyledenk geldi..halbuki yilbasi tatili bile olmjstu. yani guven wermemesinin enbuyuk sebebi gorusmemiz. ve toplamda kusbaris 3 4 ay oluo bunla boyle hala isim koyulmus bisry yok ondan dolayi. tabiki simdi cvb yazmayi whatspda olunca birimi var diyorum ayrica whatspdada cok takilio ve ben bunuda ona hic demedim dirdir olmasin die ama iste bunlar oljnca nasil guveneyim sizce hala normalmi bunlar
canim haklisiniz disardan smd cok itici duruyorum) evet aldatildim onceden ama ondan snr bsk iliskimde olmustu guven sorunu olmayan hic. yani karsimdaki guvenimi sarsmadikca guvenirim. buadam ilk tanistigimizda iltifatlar etti hoslandigini dedi ve haftasinu yine gorucekmiyim seni dedi. sonra hsonu goruselim demedi kaldi ve sonra bibucuk ay hergun konusmamiza ramen aska gelmedi tam konu ve bida gorusme teklif etmedi. ben sonunda kachafta tuttum kendimi ve soyledim bolebole dediki isler cokyogjn boyledenk geldi..halbuki yilbasi tatili bile olmjstu. yani guven wermemesinin enbuyuk sebebi gorusmemiz. ve toplamda kusbaris 3 4 ay oluo bunla boyle hala isim koyulmus bisry yok ondan dolayi. tabiki simdi cvb yazmayi whatspda olunca birimi var diyorum ayrica whatspdada cok takilio ve ben bunuda ona hic demedim dirdir olmasin die ama iste bunlar oljnca nasil guveneyim sizce hala normalmi bunlar
Hehehe yok canımm vardır sana göre biri boşver sen ilgilenme bi süre rengi belli olurwalla yok adam nerdeed zarzor sansa birini bulduk.oda tutarsiz cikti bi :)
sizi kırmak istemiyorum ama
düşünce detayınızdan, düşünce tarzınızdan ben bile sıkıldım
onun da sıkılması yakındır
fol yok yumurta yok, "neden bana güvenmiyorsun" dedirtecek laflar ediyormuşsunuz
profilinize bakana kadar yaşınız 17 civarı diye düşündüm inanın
Sen dedigimi yap canim o sana bir saat sonra yazıyorsa sen de oma bir saat sonra yaz. O sana yazmadigi surece yazma ama yazdiginda da normal davran. Ustune dusme siradan bir arkadasin gibi davran. Cok onemseme cok da fazla abartma bu davranislari. Ortasini bul. Hic sevgili muhabbetine girme eger oyle davranirsa da sen benim neyimsin de boyle avraniyorsun mesajini ona anladigi dilden ver. Ki haddini.bilsin. seni muallakta birakmasin. Gerekirse duzelmiyor isr acikca söyle. Ben boyle arada kalmayi sevmiyorum ne yapmaya calisiyorsun de ona gore noktayi koyarsin ya da arkadassa arkadas sevgiliyse sevgili olarak devam edersiniz. Ama ilk yapman gereken sirdan davranmak. Yoksa anlamaz hep ilgi alaka gordugu surece
kendime benzettim seni. sevgili değilmişsiniz adamı sıkma seninle 14 şubatta buluşmak zorunda değil zaten. bu gidişle ayrılık yakındır..
Valla birakin gitsin çıkartin hayatinizdan o zaman bence. Bu kadar şüpheye bu kadar kendinizi yiyip bitirmenize deger mi ?
Kimsenin omur boyu nerde ne yaptığını ne konustugunu ne hissettiğinizi bilemezsiniz kontrol altina alsaniz da bilemezsiniz. Guvenebileceginiz insanlari tutun yaninizda hicbisekilde guven vermiyosa yada siz guvenemiyosaniz da baslamadan bitsin bu kadar yipranmaya degmez
banada ayrilik yakin gelior. seni bilmiorum simdi kendime benzettim ddrken supecimisin sende) ama cnm gercekten buadam bastan guven vermemis bide 14subat annem diincr yokartik dior insan.haksiz cikmak cok isterim bsk biri olmasinda bnm kuruntum olsun. ztn artik karar verdim ona hic yansitmiycam guvenmesemde baklm nolck
Hehehe yok canımm vardır sana göre biri boşver sen ilgilenme bi süre rengi belli olur
Sadece nokta koysam bu yoruma!? Aynen katılıyorum, okurken ben sıkıldım, bu düşüncene dur demezsen kazanmadan kaybedeceksin onu..
Bende kuşkucuyum psikopatlık derecesinde canımEğer içinde aldatılıyomuyum şüphesi varsa yüksek ihtimalle aldatılıyomuşsun uzmanlar öyle demiş yani aldatılmış olabilirsin Sen bi an önce adamla sevgili olmaya bak daha 2.buluşmanız bile olmamış hayatına karışmaya hakkın yok. bi buluşun sevdir kendini
hahaha benim yok işte bu yüzdenhaha hadiya ozmn varsa sevgilin allah seninkinedr kolaylik versin)) canim bnd cok supeciyim ve cok arastiririm. ama sosyalmedyadada pekaktif biri deil cokarastirmama bsy bulamiorum. iste whatspda bazen bana cok takilmalarinoluo. guvensem sorun deilde guvenmeyince hemen bsk birimi war dio insan. ahh gorussek herseyide tatliya bagliyacagimiza cok eminimde adam gorusmuo sozde istioda olmamis firsat walla deliricem bukdr elektrk almamis olsam sallicamda baya hoslanmisdim blk ilkgoruste ask hatta
hahaha benim yok işte bu yüzdendelitiyorum adamları resmen. 1 buçuk yıllık sevgilimin internet üzerinden telefon görüşmelerini karıştırıyodum sürekli mesela güven konusunu hiç açma canım sürekli msj da atma o seni merak etsin ama onun sorunlarıyla ilgilen ayrıntılarını sor filan. poposu kalksın yani ama vazgeçilmez olduğunu hissettirme ay işimiz çok zor kızlar olarak
hahaha benim yok işte bu yüzdendelitiyorum adamları resmen. 1 buçuk yıllık sevgilimin internet üzerinden telefon görüşmelerini karıştırıyodum sürekli mesela güven konusunu hiç açma canım sürekli msj da atma o seni merak etsin ama onun sorunlarıyla ilgilen ayrıntılarını sor filan. poposu kalksın yani ama vazgeçilmez olduğunu hissettirme ay işimiz çok zor kızlar olarak