fikir lutfen PARANOYAKMIYIM GUVENMEMEKTE HAKLIMIYIMM

son dediginize katiliyorum. zaten buhaldeysem sorunnwar demektir. ama sorunsuz olsam buraya yazmam zatrn. sorunlari paylasioruz(( hoslaniyorum ama gercektrn emin deilim. ama illakinsonunda ortaya cikicaktir biri warmi yokmu. benmi paranoyakmisim yoksa haklimi ki ben yanlis dusunmjs olmayi isterim. buisin sonunu paylasicam ozmn grldiginde)

Hayır bu ilişki normal değil kaçan kovalanır oynuyor bence sizde oynayın yada boşverin gitsin size adammı yok

haklisiniz iste patlama ani yasamistim eskiden uzun sure gorusmeuince sorunlari siraladim. ve sizin dediginizide yapiyorum . oyle yapinca o ust uste yazio. ooohoo nerdesinki falan diyor. sonra illa yaziyorum bende ve onda yine bi kopukluk oluo.. gercekten bilmiyorum .3hafta once heryerden sildim englldm cikardim hayatimdan mutsuz ama huzurliydum. ama kendi faceden yazmaya basladi hemde cvb vermedikce ara ara yaziordu o ustume dustu resmen ama konusuncada degisen bisey yok bi sevgili olamadik.

Sen dedigimi yap canim o sana bir saat sonra yazıyorsa sen de oma bir saat sonra yaz. O sana yazmadigi surece yazma ama yazdiginda da normal davran. Ustune dusme siradan bir arkadasin gibi davran. Cok onemseme cok da fazla abartma bu davranislari. Ortasini bul. Hic sevgili muhabbetine girme eger oyle davranirsa da sen benim neyimsin de boyle avraniyorsun mesajini ona anladigi dilden ver. Ki haddini.bilsin. seni muallakta birakmasin. Gerekirse duzelmiyor isr acikca söyle. Ben boyle arada kalmayi sevmiyorum ne yapmaya calisiyorsun de ona gore noktayi koyarsin ya da arkadassa arkadas sevgiliyse sevgili olarak devam edersiniz. Ama ilk yapman gereken sirdan davranmak. Yoksa anlamaz hep ilgi alaka gordugu surece

kendime benzettim seni. sevgili değilmişsiniz adamı sıkma seninle 14 şubatta buluşmak zorunda değil zaten. bu gidişle ayrılık yakındır..

Valla birakin gitsin çıkartin hayatinizdan o zaman bence. Bu kadar şüpheye bu kadar kendinizi yiyip bitirmenize deger mi ?

Kimsenin omur boyu nerde ne yaptığını ne konustugunu ne hissettiğinizi bilemezsiniz kontrol altina alsaniz da bilemezsiniz. Guvenebileceginiz insanlari tutun yaninizda hicbisekilde guven vermiyosa yada siz guvenemiyosaniz da baslamadan bitsin bu kadar yipranmaya degmez

Sadece nokta koysam bu yoruma!? Aynen katılıyorum, okurken ben sıkıldım, bu düşüncene dur demezsen kazanmadan kaybedeceksin onu..

canim ben bunu elimden gelfigince uugulamaya calisiyorjm. devamda edicem simdi aynen dediginiz gibi.. mesela suanda kscsaat oldy cevap yok okunmamis duruyor ama o ustten okumustur bilerek girmio. aynen artik yrn yazarsa hic bisey yokmus gibi yapicam bakalim boyle nereye kadar gidicek. ama ben seviorum diye idare ediorum ama bnc yakindir buraya bitti tamamen yazmam)) bakip gorucez.. ya bilsemki hayatinda kimse yok krndi rmindeil duygularindan mesela ondan boyle dengrsiz sorun etmiycemdr.ah su supeler direk bskbirimi var dedirtio. yasayip girucez bakalimm cnm

kendime benzettim seni. sevgili değilmişsiniz adamı sıkma seninle 14 şubatta buluşmak zorunda değil zaten. bu gidişle ayrılık yakındır..

banada ayrilik yakin gelior. seni bilmiorum simdi kendime benzettim ddrken supecimisin sende) ama cnm gercekten buadam bastan guven vermemis bide 14subat annem diincr yokartik dior insan.haksiz cikmak cok isterim bsk biri olmasinda bnm kuruntum olsun. ztn artik karar verdim ona hic yansitmiycam guvenmesemde baklm nolck

ya haklisiniz. aslinda 3hafta once tamamen cikarmisdim. engellemisdim whatspdn facedende sildim kafamdada bitti kabul dddim. faceddn yazmaya basladi. ilk burdanda engelleseydin ozmn dedi. sonra anlayamiyorum seni. duyanda nr oldu ssnir vs. 3hafta boyunca ara ara yazdi. sonunfs dayanamadim ve bnd yazdim. smd yine konusuyoruz ama yine ne goruselim var ne bi sevgili olalim artik. bana dedi hayatimda biri olsa senle asla gorusmezdim. neden guvenmiosjn bana anlamiorum ucak bilrtlerini gosteriyim hepsini tektek nekdr yogunum gor dedi. (he ben dirdir yapip ole bsy demedim laf arasinda kendi bunlari dio) madem onemsio beni guvenmrmi istio neden sevgili olmuo gorusmuoruz bi adim atmiokii anlamiorim

Bende kuşkucuyum psikopatlık derecesinde canım Eğer içinde aldatılıyomuyum şüphesi varsa yüksek ihtimalle aldatılıyomuşsun uzmanlar öyle demiş yani aldatılmış olabilirsin Sen bi an önce adamla sevgili olmaya bak daha 2.buluşmanız bile olmamış hayatına karışmaya hakkın yok. bi buluşun sevdir kendini

haha hadiya ozmn varsa sevgilin allah seninkinedr kolaylik versin)) canim bnd cok supeciyim ve cok arastiririm. ama sosyalmedyadada pekaktif biri deil cokarastirmama bsy bulamiorum. iste whatspda bazen bana cok takilmalarinoluo. guvensem sorun deilde guvenmeyince hemen bsk birimi war dio insan. ahh gorussek herseyide tatliya bagliyacagimiza cok eminimde adam gorusmuo sozde istioda olmamis firsat walla deliricem bukdr elektrk almamis olsam sallicamda baya hoslanmisdim blk ilkgoruste ask hatta

hahaha benim yok işte bu yüzden delitiyorum adamları resmen. 1 buçuk yıllık sevgilimin internet üzerinden telefon görüşmelerini karıştırıyodum sürekli mesela güven konusunu hiç açma canım sürekli msj da atma o seni merak etsin ama onun sorunlarıyla ilgilen ayrıntılarını sor filan. poposu kalksın yani ama vazgeçilmez olduğunu hissettirme ay işimiz çok zor kızlar olarak

bnmde yok ve olamio nr tesaduf)) peki okdr arastirmays bisiler yakaliomuudun bari yoksa senon kuruntinmiymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…