fikir lutfen PARANOYAKMIYIM GUVENMEMEKTE HAKLIMIYIMM

7/24 mesaj yazamaz herhalde sıkılır insan
sevgilide olmamışsınız henüz bence bu kdr üstüne düşmeyin hiç yazmayın o yazarsa cvp verin

kesin sevgilisi var kesin ... ya ortada hiçbir şey yok nerden çıkarıyorsun sevgılısı oldugunu . boyle yaparsan kimseye guvenip bi başlangıç yapamazsın

Paranoyaksin bence

Cidden

Onceki konularini da okumustum ama yazmamistim sanirim

Sadece yazdiklarinizdan yola cikarak soyluyorum saplanti haline getirdiginiz bi aldatilma korkunuz var. Psikolojik destek bile alin bence

Erkek arkadaşınız yda adini koymamissiniz her neyinizse bu triplerinize rağmen yaziyorsa size bence degerini bilin demekki gercrkten hoslaniyo sizden. sahsen biri bana böyle surekli aldatiyomusun nerdeydin surdamiydin burdamiydin diye hesap sormaya kalksa 2 kere sorar 3.ye soracak bi ben bulamazdi. Insan bunalir yahu

sizi kırmak istemiyorum ama
düşünce detayınızdan, düşünce tarzınızdan ben bile sıkıldım
onun da sıkılması yakındır
fol yok yumurta yok, "neden bana güvenmiyorsun" dedirtecek laflar ediyormuşsunuz

profilinize bakana kadar yaşınız 17 civarı diye düşündüm inanın

kesin sevgilisi var kesin ... ya ortada hiçbir şey yok nerden çıkarıyorsun sevgılısı oldugunu . boyle yaparsan kimseye guvenip bi başlangıç yapamazsın

haklisiniz ama waktiniz varss eski konumu okursaniz neden guvenmedigimi ordan bshsetmistim anlarsiniz.. yani tabiki guvenmek istiyorum ama birbucuk ay gorusememiz ondan dolayi, arada iste yazismalari havada birakmasi.. ve ilk cok istekli oldugu halde bidaha ask konularini acmamasiki bunu yaparken hergun duzenli konusuorduk anlayamiyorum (

tabi okuyunca boyle dusunmeniz normal. ben buraya olumsuz olan gelismeleri yazip fikir istiyorumm. aslinda cok haklisiniz erkek sikilir biliyorum ama guveni vermiyor karsidaki ve vermeyince bnd paranoyaga bagladim gibi. guven veren insanda girdi hayatima ama sevememedim. peki kizacaksiniz ama bisey sorucam. 3saat oldu msjim habada kalali ve whatspdaydi kendisi sizdr bu normalmi yani hoslanan inssn hoslandigi kisiyle konusmak istrmesmi ve nitekim geyik yapioduk dirdir yok yani. ve simdide yazdiginda ben ona sitem etmiycem

7/24 mesaj yazamaz herhalde sıkılır insan
sevgilide olmamışsınız henüz bence bu kdr üstüne düşmeyin hiç yazmayın o yazarsa cvp verin

haklisiniz bnd oyle yapiorum. konusmayi o baslatmisti ama 3 saat oldu bana yazmadi ve whatsapta kendisi. bunun farkinds oldugumu ona yansitmiycam ama zaten guvenemedim biturlu simdi haksizmiyim bsk birimi var demekte

Ay ben sızın konunuzu hatırlıyorum. O zaman da gözüm tutmamıştı bu adamı sımdı de hala aynı fıkırdeyım

anladim ama ortada asljnda guvenmemem icin cok sebeb var. bibucuk ay gorusmeyen bi adam, ilgisi bazen iyi bazen kalio iste boyle, ariycam deyip aramiyordu bazen.. en onemlisi zaten gorusmemek insan gormek ister gorusmek ister hoslandigi kisiyi ici icini yer. bibucuk ay benimle konusup gorusmuyorsa insnin aklina baska biri gelio

madem whatsaptaymış yazın bi mesaj unutulduk galiba gibisinden muhakkak bi cevap verir

siz buluşmayı teklif ettiniz mi hiç yoksa ondan mı beklediniz

Insan hoslandigi kisitle konusmak ister tabi
Ama ona kalirsa siz de bu adamdan hoslaniyosunuz ama daha ne olup bittiğini anlamadan whatsappdan engelleyen de sizsiniz..

Hersey olabilir. Musait degildir, arkadaşlariyladir muhabbet koyudur cvp verememisti4. Ailesiyledir. Yada o an içinden cvp vermek gelmemistir. Buna karisamazsiniz karsinizdaki kisi sevgiliniz bile değil suan.

Adami tanımıyorum tabi ki sütten cikma ak kasiktir kesin guvenin demiyorum ama sizin biraz degil baya bi okuz altinda buzagi arama calismaniz var gibi geliyo bana. Karsinizdaki kim olsa guvenmicek biri gibi bi izlenim aldım oncedrn de aldatilmissiniz sanirim o yuzden psikolojik destek alin dedim zaten

Erkek sıkılır degil, her insan sıkılır
Daha erkek arkadaşım bile degil diyosunuz ama benim esim bana bu kadar hesap sorsa beni afakanlar basardi cinnet gecirirdim.

canım ben senin bu adama güvenip güvenmemene birşey demiyorum
ama çok incik cıncık bir tavrın var
bak hep şöyle yaptı böyle yaptı diyorsun
yazdım 1,5 saat yazmadı, ama onlinedı, ankara dedi ama oraya mı gitti, yoksa ankarada mı sevgilisi var vs vs vs

yani kendi kendini de yiyorsun, onu da
sana karşı ilgisi gerçek olsaydı, şimdiye bunu anlardın zaten
hala ilgisi olup olmadığını anlayamıyorsan
bırak böyle ilişkiyi yaw

Hayatinda biri var midir yok mudur bilemem ama siz de onun yaptigini apin fazla ustune düşmeyin bir de oyle deneyin bence. Mesela msjlarina hemen cvp vermeyn. Arada da siz onu askiya alin falan. Kusaca o nasilsa siz de oyle olun ama bu sirada hic sorun yok gibi davranin gayet normal yani her sey. Eger sorunlari surekli dile getirirseniz erkek sikilir ama ona inun giBi yaklasirsaniz emin olun daha etkili olacaktir. Surekli sorun varmis gibi davranirsaniz geri teper. Sorun varsa.bile var demeyin. Yokmus gibi ve onun size davrandığı sekilde davranin. Diger turlu hem yipranirsiniz hem de onu uzaklastirirsiniz.

madem whatsaptaymış yazın bi mesaj unutulduk galiba gibisinden muhakkak bi cevap verir

canim iste burda size anlatirken cok sikan dirdirci gibi duruorumda. smd whatspdan ole yazmak istemem cunki ozmn demesin oo basladi diye.engelli duruo bende oyle tamamen sildigimde kafamda engellemisdim. facedende silmisdim ama engel yapmamisdim. faceden yazmaya basladi sonra oda 3 hafta arada bi yazdi bnd enson cvp verdim. simdi oyle yazisirduk faceden. ben ozaman baktim 1aya yaklasio gorusmedik dedim ensonunda iste bukdr zmndir gorusmedik tatillerin oldu vs istemiosan soyle ama budurum sacma nie konusuyoruz ozmn. bahanesi isler yogundu denk grlmedj yoksa tabi gorusuruz ama sonra 3hafta gecti ve yine hic goruselim demeyincenensonunda ben istemiyorum artik seni dedim ve silmistim iste. he bide ilk tanistigimizda saliydi ve haftasonu seni gormek istiyorum yine demisti ama yalan olmusdu

gel de zıpzıpı arama şimdi

canim haklisiniz disardan smd cok itici duruyorum) evet aldatildim onceden ama ondan snr bsk iliskimde olmustu guven sorunu olmayan hic. yani karsimdaki guvenimi sarsmadikca guvenirim. buadam ilk tanistigimizda iltifatlar etti hoslandigini dedi ve haftasinu yine gorucekmiyim seni dedi. sonra hsonu goruselim demedi kaldi ve sonra bibucuk ay hergun konusmamiza ramen aska gelmedi tam konu ve bida gorusme teklif etmedi. ben sonunda kachafta tuttum kendimi ve soyledim bolebole dediki isler cokyogjn boyledenk geldi..halbuki yilbasi tatili bile olmjstu. yani guven wermemesinin enbuyuk sebebi gorusmemiz. ve toplamda kusbaris 3 4 ay oluo bunla boyle hala isim koyulmus bisry yok ondan dolayi. tabiki simdi cvb yazmayi whatspda olunca birimi var diyorum ayrica whatspdada cok takilio ve ben bunuda ona hic demedim dirdir olmasin die ama iste bunlar oljnca nasil guveneyim sizce hala normalmi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…