• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir istiyorum

Benim dolaplar beyaz, tezgah siyah ankastrem siyah.Uyum olarak güzel ama çok leke tutuyor, beyaz daha kullanışlı olur diye düşünuyorum.

Birde bir tavsiye vereyim, fırın alırken kendini temizleyen model seçin.Rahat edersiniz.

• Beğen
Reactions: lra
Siyah tezgahta beyaz ocak ne bileyim çok zıt durmaz mı? Cam ocakları ne renk olursa olsun hep temiz tutmak zorundasınız zaten...Çok hassaslar.

Benim de dolaplar beyaz, tezgah siyah, ankastre inox. O da buzdolabı ve bulaşık makinesiyle uyumlu oluyor.

gri düsünmüyorum ya siyah ya beyaz ama hangisi :(

siyah güzel durabilir ama tamizliği bakımı çok zormuş..arkadaşımda vardı her görüşmemizde çemkirirdi hep :)
o yüzden beyaz al kesinlikle

İnox bence en güzeli.
temsili olarak aşağıdaki görsele de bakabilirsin.

mutfak-temizli%C4%9Fi4-1024x768.jpg

Benim yeni mutfağım aşağı yukarı bu şekilde. Benziyor.

111128_siyah_granit_mutfak_tezgahi_8.jpg

Ama ocak hariç bütün mutfak eşyalarım inox.

Şık duruyor diye ben de siyah tercih etmiştim ama şuan inanılmaz pişmanım. Sadece toz gösterse ona da şükür. Su damlasa izi kalıyor. Silerken bile kalan izlerden hiç bahsetmiyorum :KK43:

inox veya sıyah
ben inox kullanıyorum memnunum

memnunmusunuz ocaktan leke toz oluyomu cok
Mutfak zaten her daim elinin altı olan biryer.
Devamlı yemek ısıt, yemek yap, bulaşıklarla uğraş, toz sorunu yaşamıyorum.
Devamlı elim üstünde olduğu için tabii ki...

rahat dimi kullanımı
Evet canım benim evde mobilyalar falan da beyaz olunca inox zaten tarzım değil beyaz aldım ama bence çok şık ve sade duruyor. Zaten dolapların beyazmış, tezgaha koymayacaksın ya dolap arasında kalacak zaten.

Back
X