• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir istiyorum kızlar çok zor durumdayım :(

sunshine pale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
42
7
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba sizlerden bir konuda yardım istiyorum.3 yıllık Evliyim biraz bizim konuyu ciddiye almamamız ( Nasılsa yaparız mantığı)birazda ailevi sıkıntılarımdan dolayı sürekli ailemin yanında başka bir şehire gidip gelmem dolasıyla devam etti. Artık ciddi karar verip doktora gitmeye karar verdik eşimle bi süre önce ama gittiğimiz doktorlar bu işi ticarete dökmüş ne yazık ki rahat olamadım devam edemedim sürece . Şimdi son 2 doktor Arasında kaldım lütfen samimi olarak fikirlerinizi paylaşır misiniz ? Biri Hera kadın sağlığı Ankara Dr. Süleyman Eserdağ ,diğeri Kayra bera kadın sağlığı merkezi Dr. Saygın Miçozkadıoğlu . Para ve zaman anlamında biraz sıkıntıdayız ama çok niyetlendim hayırlısıyla çözelim diye . Sizce hangisi?

aa.. gecmis olsun canim ya :/ aslinda buraya degilde dogum fakanla alakali bolume mi acsaydin acaba konuyu.bilemedim :/

3 yıl uzun bir zamanmış canım, neden korkuyorsun? Acısından mı yoksa başka bir şey mi? :KK43:
Bu konuda hiçbir doktor bilmiyorum, manevi destek olmaya çalışabilirim ancak.
İnternet sitelerinden referanslarına ve hasta yorumlarına bakarak fikir sahibi olmaya çalışabilirsin.
Umarım en kısa zamanda çözebilirsin bu durumu :KK52:

Çok bilmiyorum forumu kullanmayı ama açtım kadın hastalıkları kısmına :KK43: ağlamak üzereyim deniz bugün bir doktora gittim ama sonuç yine zaman yine tedavi :KK43:
Tatlım korkulacak bir şey değil ki cinsellik, sevdiğin insanla olunca aksine çok güzel ve farklı bir paylaşım.
Seni bu duruma getiren nedir?
Biraz da senin elinde olan bir durum bu. Kendini çok sıkmamalısın.

Tatlım korkulacak bir şey değil ki cinsellik, sevdiğin insanla olunca aksine çok güzel ve farklı bir paylaşım.
Seni bu duruma getiren nedir?
Biraz da senin elinde olan bir durum bu. Kendini çok sıkmamalısın.
Ya Aslına bakarsan hiç bir sorunum yok o konularda ama nedense evliliğimiz boyunca hiç peşimi bırakmadı bu süreç kafam kazan ne bulduysam okudum doktorlara gittim daha bu sabah yine ama herbirisi umut aşılıyor sadece zaman ve para kaybıyla daha da çok inciniyorum ;(

Ya Aslına bakarsan hiç bir sorunum yok o konularda ama nedense evliliğimiz boyunca hiç peşimi bırakmadı bu süreç kafam kazan ne bulduysam okudum doktorlara gittim daha bu sabah yine ama herbirisi umut aşılıyor sadece zaman ve para kaybıyla daha da çok inciniyorum ;(
Belki de doktora para ödüyorsun diye kendini kasıyorsundur boş yere? Bir süre gitmesen doktora? Eşin anlayışlı mı?
1 kere bile birlikte olamadınız değil mi şu ana kadar? Toplum bize bunu aşılıyor :KK43:

Uzun bir süre ara verdik doktora bugün bi başka doktorda deneyelim diye gittik muamele falan öyle ağrıma gidiyor ki artık :( sen eksiksin Tarzı . Eşim Fazlasıyla anlayışlı saolsun ama ben artık bittim

Uzun bir süre ara verdik doktora bugün bi başka doktorda deneyelim diye gittik muamele falan öyle ağrıma gidiyor ki artık :KK43: sen eksiksin Tarzı . Eşim Fazlasıyla anlayışlı saolsun ama ben artık bittim
Canım ya. Öyle deme, neden eksik olacakmışsın? İsteyerek yapmıyorsun ki sonuçta.

Canım ya. Öyle deme, neden eksik olacakmışsın? İsteyerek yapmıyorsun ki sonuçta.
oradaki sekreterin tavrına öyle içerledim ki Ağladım bekleme salonunda Allah'ım ne olur yardım et şu insanlara Muhtaç olmayayım diye ama gel Gör ki eşim doktoru çok mantıklı buldu tedaviye devam edelim canım diyor daha da ertelemek istemiyor ne yapmalıyım bilemedim salıya kadar vaktim var yapabilsem de gitmesem diye hayal ediyorum :(

oradaki sekreterin tavrına öyle içerledim ki Ağladım bekleme salonunda Allah'ım ne olur yardım et şu insanlara Muhtaç olmayayım diye ama gel Gör ki eşim doktoru çok mantıklı buldu tedaviye devam edelim canım diyor daha da ertelemek istemiyor ne yapmalıyım bilemedim salıya kadar vaktim var yapabilsem de gitmesem diye hayal ediyorum :KK43:
Sekreter ne yaptı?

Sekreter ne yaptı?
Randevuyu 1 hafta önceden aldım direkt doktorla görüştüm zor bela izin Alıp gittik işten randevunuz örünmüyor bıgün doluyuz dedi direkt kestirip atarak ne psikoloji ile gitmişim zaten yardımcı olamazmısınız diyoruz doktor bey şuan görüşmede Bişey yapamam beklerseniz 1 Yafa 1,5 saate çıkar dedi eşim sinirlendi doğal olarak bende gerildim ağlamaya başladım sonra ne olduysa bir doktorla görüşelim dedi gitti ve sizi 40 dakikaya kadar alacağız dedi doktor da hızlı hızlı yarı reklamla Anlattı geçti tedaviye karar verirseniz randevu ALIN hemen başlayalım diye topu topu 40 sürmedi bizim görüşme de

Probleminiz çözüldü mü.

1. sezensenYeni Üye
    Üye

Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    1
    Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.
    sezensen, Pazar 22:25K.İ.B.Favorilere Ekle
    #14+ Çoklu AlıntıCevapla

3 yıl çok uzun bir süre...
keşke zamanınız olup iyi doktoru bulabilseymişsiniz. umarım şansınız bundan sonra o konuda daha açık olur.
sevgiler...

Back