Kızlar benim yatak odam küçük gardolabı koyarsam oda çok daralır başka boş bir adaya koysam da giyinme odası gibi yapsam nasıl olur? bu şekilde kullananlar fikir verebilirmi daha mı kullanışlı olur acaba?
aynı dert bendede var canım. yatak odam biraz kücük. gardoLabı da koyarsak iyice kücüLecek. cocuk odası oLan yere koymayı düsünüyorum bende. giyinme odası oLarak kuLLanırım.
böyLeLikLe sadece bir tek oda degiL iki oda birden toparLamamız gerekecek. :1rolleyes:
cnm benim yatak odam çok büüyk ve fazladan bi odamda var..eger yatak odam byüük olmasaıydııı o boş odaya dolabı koyarr giyinme odası keisnlikle yapardım..şimdii ise o boş odayııı ütü odası yapcam çamaşır askılıgını falan koycam:)
Kızlar benim yatak odam küçük gardolabı koyarsam oda çok daralır başka boş bir adaya koysam da giyinme odası gibi yapsam nasıl olur? bu şekilde kullananlar fikir verebilirmi daha mı kullanışlı olur acaba?
Yatak odam küçük değil ama tıkış pıkış durmasını sewmiorum ben..
Boş odam vardı bitane dolabı oraya koydurdum aynen dediğin gbi giyinme odası tarzında bi yer oldu..
Daha evlenmedğim için kullanışlımı değilmi bişey diyemiycem ama en azından uyuycam yer ferah..
Sende öyle yapabilrsin boş odan varsa..
İlla birlikte durmaları şart değil..