- 13 Haziran 2024
- 107
- 19
- 13
- Konu Sahibi maviboncuk1111
Merhaba kizlar. Sat 22 mart takvimde 6 nisan yumurtalama gözüküyordu ancak 2 nisan doktor kontrolüm vardi ve sol tarafında oluşmuş haftaya çatlamış mi diye kontrole edelim dedi. Sanıyorum ki 4 nisan gibi çatladı. 1-2-4-5-6 nisan tarihlerini değerlendirdik. 8 nisan kontrole gittiğimde doktor çatlamış dedi. Bat 20 nisan. İmplantasyon doneminin 11-13 süreçte tamamlandığını biliyorum ancak merakıma yenik düştüm 11 nisanda kan verdim ve negatif. Bu arada belirtilerimden bahsedeyim. 4 gun boyunca sol kasikta batma kramp vardi hatta 4. Gününde gece uykumdan uyandırdı. Daha sonra bu agri orta kasık ve sağ tarafına yayılmaya başladı. Gün geçtikçe kramplarım azalıyor dün 3 kere ağrım vardi bugün 1 kere. Ekstra olarak sık idrara çıkmam var, belki de gun içindeki sıvı tüketimine de bağlı olabilir emin olamıyorum. Bu 2-3 gündür de belim çok ağrıyor bunu da yatış pozisyonuna yoruyorum bir yanım umutlanmak istiyor ama bir yanım da olmazsa üzüleceğim icin kendimi hazırlıyorum. Birkaç kere de midem bulanır gibi oldu ama geçti çok anlık bir şeydi. 2 gun önce akintim şeffaf yoğundu su an normal. Göğüs hassasiyetim yok yerleşme kanamam yok. Kan icin adet tarihini bekleyeceğim ama merak ediyorum olasılık nedir? Sizde süreç nasıl oldu?