fikir almak istiyorum yardim lütfenn :-(

bbbkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2
0
1
33
Merhaba kızlar .. 2 aylik nisanliyim . nisanlim yeni atandi öğretmen ben atanamadim evdeyim .çok bunalimdayim bir an önce evimi düzenini kurmak istiyorum . ama nişanlim abisinden önce evlenecegi için mahcup davraniyo . ben bu ocakta düğün istiyorum o ailesine birşey diyemedigi için yazin olsun istiyor . :-( onu nasil ikna edebilirim ve ailesini ????

Bence 2 aylık bir nişanlılık süreci uzun değil birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz tanımalısınızda yaza pek bir şey kalmadı neden illa kış düğünü istiyorsunuz ki daha zor bir çok şey ve bu süreçte hazırlanırken eksiklerde olacaktır rahat rahat hazırlanmak dururken bu acele neden bence erkek daha çok ısrar etmeli istemeli sonradan başınızın ağrımasını istemiyorsanız biraz daha bekleyin derim evde sıkılmanız hemen bir sorumluluğa atlamanızı gerektirmez evlendiğinizde her şey karnaval havasında geçmeyecek

Rahat rahat hazirlanmak varken , Ne bu acele ?
Yazin yapin dugunu ne guzel iste ..
Hem yaz dugunleri daha hos olur , daha 2 aylik nisanlisiniz birde nisanliligin tadini cikarin , ocak olmasa bile nisan gibi dugun yapabilirsin.

Ama bu konularda bence aileni onun ailesiyle muhatap et ..
Anneler konussun soylesinler birbirlerine ne zaman nasil vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…