• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir alayım resimli

2.koltuk takımı çok beğendim renk uyumu ve modelı çok hoş bu reklerde olabilir,diye düşünüyorum,
çok teşekkür ederim arkadaşım yardımın için:16:

Rica ederim canım, insanın evi kendini iyi hissetmesi bakımından çok önemli ne kadar eşyaların gönlüne göreyse o kadar mutlu oluyorsun, seviyorsun evini..:34:

$3.webp$1.webp$tria(1).webp$5.webp
Canım Merak Ettim Aldınmı Takımı? :34:

bu modeli seçtim canım,maxi takım olacak rengide köşe takımın renginden olacak,
2açılan ve sandıklı olması gerekiyordu enson buna karar verdik,İNŞALLAH evime sığdırırım ve güzel olur,
bu kadar heveslenmişken iyi olur İNŞALLAH. ünitede aldım onun resmide bulursam yuklerim.
halı ve masada baktım onlarda kararsızım eşim gelince ona karar vericez..

Açık Söyleyim Beğenmedim Ben Takımı Rengi Göremedim Köşeli Takımın Resim Büyümüyor Açamadım Beyaz Deri Bilmiyorumya Çocuğun Varmış Leke Çok Belli Olur Maxi Takım Değilde 3+3+2 yada 3+3 Alsaydınız Daha Çok Kullanışlı Olurdu Tekli Koltuklar Boşa Yer Kaplıyor Bence :50: Yataklı Ve Sandıklı Olması İyi Am Gerisini Ben Beğenmedim

Açık Söyleyim Beğenmedim Ben Takımı Rengi Göremedim Köşeli Takımın Resim Büyümüyor Açamadım Beyaz Deri Bilmiyorumya Çocuğun Varmış Leke Çok Belli Olur Maxi Takım Değilde 3+3+2 yada 3+3 Alsaydınız Daha Çok Kullanışlı Olurdu Tekli Koltuklar Boşa Yer Kaplıyor Bence :50: Yataklı Ve Sandıklı Olması İyi Am Gerisini Ben Beğenmedim

Alicagim yerler sınırlı ve cok strese girdim istedigim gibi bisey bulamadim ve en son
arkadasimla gittim ona begendirdim,ktaloktan gosterdikleri renkle koltuklara yapildiginda ayni durmyomus hele onda cok kararsiz kaldim bitane daha model var birde buna bakin aslinda ilk bunu begendim sonra mali bozuk cikan bir bayan şikayet etti mağaza yi caydim.

Telefondan giriyorum yukleyemedim yarin bakarim icimde ukde kalsin istemiyorum begenicegim guzel kullanisli bisey olsun istiyorum.

Tamam PC'den Girince Yüklersin Deri Olmayan Bişiy Senin İçin Daha Uygun Bence Sade Şeyler Çok Daha Düzenli Temiz Görünür Birde Çok Kırlentlere Boğmayın Koltuğu ki Oturacak Yer Kalsın :34:

Eki Görüntüle 914407 Eki Görüntüle 914408 Eki Görüntüle 914410 Eki Görüntüle 914409

bu modeli seçtim canım,maxi takım olacak rengide köşe takımın renginden olacak,
2açılan ve sandıklı olması gerekiyordu enson buna karar verdik,İNŞALLAH evime sığdırırım ve güzel olur,
bu kadar heveslenmişken iyi olur İNŞALLAH. ünitede aldım onun resmide bulursam yuklerim.
halı ve masada baktım onlarda kararsızım eşim gelince ona karar vericez..

Canım bende beğenmedim çok eski bir model bu benim 6 sene önce aldığım model karar vermediysen sakın alma bunu,bende misafirim gelecek aman yatak olsun aman sandıklı olsun diye hiç istemediğim bir model almıştım içimde kalmıştı beğendiğim model hala pişmanlığını yaşıyorum sonra çok pişman oluyorsun ha deyince alınmıyor maalesef mobilya arkadaşların yüklediği fotalarda ki beğendiğin modellerle bunun arasında çok fark var, birde baktığın yerlerde hangi firmanın malını satıyorlar yazarsan bizde netden bakıp fikir verebiliriz, aceleye getirme sakın

Evinize sığdırma probleminiz varken kaba bir model olmuş canım, açıkçası şeklini ve rengiini bende hiç beğenmedim. Çünkü görüntüsü çok eski duruyor, artık tercih edilmiyor çekyat tipi modeller. Bakabileceğim yerler sınırlı demişsin maddi durumdan kaynaklıysa acele etmemeni tavsiye ederim.

2-3 ay daha beklesen durum değişmez mi? Sırf almış olmak için birşey alma, ev eşyası ha deyince değişmiyor çünkü..
:50:

ben de begenmedim sonra pişman olursunuz.modeli çok eski.eger yeriniz dar ise köşe takımı öneririm

Evinize sığdırma probleminiz varken kaba bir model olmuş canım, açıkçası şeklini ve rengiini bende hiç beğenmedim. Çünkü görüntüsü çok eski duruyor, artık tercih edilmiyor çekyat tipi modeller. Bakabileceğim yerler sınırlı demişsin maddi durumdan kaynaklıysa acele etmemeni tavsiye ederim.

2-3 ay daha beklesen durum değişmez mi? Sırf almış olmak için birşey alma, ev eşyası ha deyince değişmiyor çünkü..
:50:

çok haklısın ben o pişmanlığı yaşıyorum :(
ben de begenmedim sonra pişman olursunuz.modeli çok eski.eger yeriniz dar ise köşe takımı öneririm

bencede köşe çok güzel olur onlarında sandıklı yatak olan modelleri var

bende arkadaşımın zevkine bıraktım en son gri rengine ben karar verdim,

bende vazveçiçem imza atmadık henüz diğer resmi yukleyeyim,ne kadar beklersem beklim istediğim taksitsiz alamam,
ve psikolojim bozuldu evim beni çok sıkıyor,şimdiki kararsızlığımda eşimden kendin seç diyo bir iki gün sonra bişey olsa kafama kakıcak bende cekiniyorum iyi bişey olsun diye neyse $koltuk takımı turkmen.webp
bu yada yeşil yastıklı olan olacak,bu modeli bir gelinciğin evinde gri takıma benzettim bende gri kullanmayı düşünüyorum rengini...

Son düzenleme:
baştan köşe almayı düşünmüştüm ama
ayrı bir odam yok olsa köşe alırdım, rahat edemem köşede.

bende vazveçiçem imza atmadık henüz diğer resmi yukleyeyim,ne kadar beklersem beklim istediğim taksitsiz alamam,
ve psikolojim bozuldu evim beni çok sıkıyor,şimdiki kararsızlığımda eşimden kendin seç diyo bir iki gün sonra bişey olsa kafama kakıcak bende cekiniyorum iyi bişey olsun diye neyse Eki Görüntüle 915101
bu yada yeşil yastıklı olan olacak,bu modeli bir gelinciğin evinde gri takıma benzettim bende gri kullanmayı düşünüyorum rengini...

Canım siz ödemeyi nasıl yapıcaksınız ki?
Mesela bizim beyaz eşya vb. sürekli alışveriş yapabildiğimiz mağazalar var, senetsiz sepetsiz direkt elden taksit yapıyorlar öyle birşey mi?
Bir çok mağaza taksit yapıyor aslında..
Fikrime gelirsek bu diğerine daha iyi gibi koltuk döşeme rengi bence açık, düz gri olsun minderler desensiz renkli, pembe, mavi, yeşil..
Kahve olan ahşap rengini de ipek mat beyaz yapabilirsin eğer öyle bir imkan varsa?
:34:

Son düzenleme:
Canım siz ödemeyi nasıl yapıcaksınız ki?
Mesela bizim beyaz eşya vb. sürekli alışveriş yapabildiğimiz mağazalar var, senetsiz sepetsiz direkt elden taksit yapıyorlar öyle birşey mi?
Bir çok mağaza taksit yapıyor aslında..
Fikrime gelirsek bu diğerine daha iyi gibi koltuk döşeme rengi bence açık, düz gri olsun minderler desensiz renkli, pembe, mavi, yeşil..
Kahve olan ahşap rengini de ipek mat beyaz yapabilirsin eğer öyle bir imkan varsa?
:34:

rengi çok açık değil baya koyu aslında ışıklardan böyle çıkıyormuş,aynen canım bizde öyle taksit yapıcaz ama senetli( kredi kartsız )
bizim buralarda bunlar var bide daha alıcam çok şey var ondan buraları tercih ediyoruz bu evkurun mesala,

baktıgın yerde ki lara maxi takıma bak.daha hoş duruyor

rengi çok açık değil baya koyu aslında ışıklardan böyle çıkıyormuş,aynen canım bizde öyle taksit yapıcaz ama senetli( kredi kartsız )
bizim buralarda bunlar var bide daha alıcam çok şey var ondan buraları tercih ediyoruz bu evkurun mesala,

Evkuru çok gezmişliğim var, ayıptır sorması bu oturma grubunun fiyatı ne kadar? Seçenek az mı? Mesela yol üzerinde normal mobilyacılar oluyor hatta böyle züccaciye, beyaz eşya, yatak odası takımı, koltuk takımı hepsini barındırabiliyor. Geçen gün bizim orada öyle bir mağaza da yeşil, bol çiçekli minderli bir koltuk gördüm şaşırdım, model oldukça iyidi ve aldığınız fiyata göre küçük mağazalar senetli satış yaparlar diye düşünüyorum. Yani evkurla kendinizi sınırlandırmayın, çünkü bilirsin peşinat, kredi kartı aramıyor ama piyasa fiyatının çok çok üstünde satıyorlar, ki ne kadar sağlamdır muallak..:44:

Onca yıl bekleyip kullanışsız, problem çıkaran birşey olmasın diye söylüyorum canım..:34:

Son düzenleme:

ve psikolojim bozuldu evim beni çok sıkıyor,şimdiki kararsızlığımda eşimden kendin seç diyo bir iki gün sonra bişey olsa kafama kakıcak bende cekiniyorum iyi bişey olsun diye neyse Eki Görüntüle 915101

Canım bu model daha güzel açık gri üstüne pembe mor yastıklar çok güzel olur tv üniten beyaz olacaksa bu takımın mobilya kısımlarıda beyaz olsun mesela, evkurda çok güzel modeller var bizde ilk takımımız oradan almıştık kartsız ödeme kolaylığı var hesaplıda oluyor mobilyanın markası ne canım bizim aldığımız türkmen mobilyaydı markasını söylersen netden bizde bakıp fikir verebiliriz, inşallah gönlünce olur anlıyorum seni hemen olsun istiyorsun çok bunalmışsın ama ir kere alınıyor sonraki pişmanlık hep sürüyor canım, benim içimde hala ukdedir.

Evkuru çok gezmişliğim var, ayıptır sorması bu oturma grubunun fiyatı ne kadar? Seçenek az mı? Mesela yol üzerinde normal mobilyacılar oluyor hatta böyle züccaciye, beyaz eşya, yatak odası takımı, koltuk takımı hepsini barındırabiliyor. Geçen gün bizim orada öyle bir mağaza da yeşil, bol çiçekli minderli bir koltuk gördüm şaşırdım, model oldukça iyidi ve aldığınız fiyata göre küçük mağazalar senetli satış yaparlar diye düşünüyorum. Yani evkurla kendinizi sınırlandırmayın, çünkü bilirsin peşinat, kredi kartı aramıyor ama piyasa fiyatının çok çok üstünde satıyorlar, ki ne kadar sağlamdır muallak..:44:

Onca yıl bekleyip kullanışsız, problem çıkaran birşey olmasın diye söylüyorum canım..:34:

Canım bizde evkurdan almıştık 6 sene önce türkmen mobilyaydı çok sağlam orası eksin ve biz aldığımızda en hesaplı yerdi bize çok uygundu,şimdi baktım arkadaşın koyduğu ersim türkmen mobilyanın sizlerde bakın siteye, yatak olan model istiyor o yüzden maxi takımlara bakıyor ikinci koyduğu içlerinde en güzeli o markada.

Back
X