Onlar aklimda zaten hani ben baska yemek olarak ne yapabilirim diye danismak istemistim sizlere ama baya bi fikir aldim sagolasin canim tesekkur ederim sana dasofraya nar ekşisi ve durum ekmegi, lavas gibi koymayi unutma..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar aklimda zaten hani ben baska yemek olarak ne yapabilirim diye danismak istemistim sizlere ama baya bi fikir aldim sagolasin canim tesekkur ederim sana dasofraya nar ekşisi ve durum ekmegi, lavas gibi koymayi unutma..![]()
iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim
Hani bizim oralar da bi tabir vardir bulgur mideyi kazır diye iste boregi o yuzden dusunmustum ama arkadaslardan borek icin bi fikir gelmedi zaten yani demekki borek olmaz cigkoftenin yaninda ama corba da guzel bi fikir tesekkurler canimBende evde çiğ köfte partisi vermiştim :) çorba yapmıştım isteyen olur diye ki istemişlerdi de yaşlılarda vardı aralarında onun cigkoft
Bende evde çiğ köfte partisi vermiştim :) çorba yapmıştım isteyen olur diye ki istemişlerdi de yaşlılarda vardı aralarında onun dışında çayın yanına kek ve sütlü tatlı yapmıştık tuzlu birşey koymamıştım ama sen istersen kraker tarzında bişey koyabilirsin çünkü çiğ köfte yeterince mideyi dolduruyo börek yenmeyebilir gibi geliyo bana.. Tiramisu güzel fikir ama tad olarak gayet iyi olur gibi.. :)
ayın yanına kek ve sütlü tatlı yapmıştık tuzlu birşey koymamıştım ama sen istersen kraker tarzında bişey koyabilirsin çünkü çiğ köfte yeterince mideyi dolduruyo börek yenmeyebilir gibi geliyo bana.. Tiramisu güzel fikir ama tad olarak gayet iyi olur gibi.. :)
Onlar aklimda zaten hani ben baska yemek olarak ne yapabilirim diye danismak istemistim sizlere ama baya bi fikir aldim sagolasin canim tesekkur ederim sana da
Kıyamam sana yaaa bosver sen okuma buradki yazilanlari okuyup da iyce canin cekmesin canim benim yaaaa cok uzuldum bak simdiayyy ağzım sulandı bu hamilelik nasıl etkiliyor insanı arkadaş![]()
yok canım öğlen mercimekli kofte yedim o dindirdi bulgur ihtiyacımıKıyamam sana yaaa bosver sen okuma buradki yazilanlari okuyup da iyce canin cekmesin canim benim yaaaa cok uzuldum bak simdi
Ayyyy iyi bari canin cekmesin de gerisi onemki degilyok canım öğlen mercimekli kofte yedim o dindirdi bulgur ihtiyacımı![]()
Mercimek çorbası,salata,Çiğ köfte,ayran, yada şalgam salata,turşu ve marul yeter,çayın yanına börek falan yapma hafif birşeyler yapsan kafi illa tatlı vereceksen tiramisu verme,Onu yerine baklava yada revani gibi birşeyler yapabilirsin.iyi aksamlar arkadaslar carsamba gunu 2 aile evimize cigkofte yemeye gelecek peki cigkoftenin yaninda baska ne gider ben salata ve marul disinda borek ve tiramisu dusundum ama cok mu az olur sizce bana neler oneririsiniz simdiddn cok tesekkur ederim
Tamam tatlim revani guzel fikir aslinda baklavayi dusundum ama ancak hazir alabilirim kendim elde acamam yani ama revani yapabilirim ya da hani hashasli gibi oalndan ya da muhallebili irmik de yapabilirim zaten borekten vazgectim cogu arkadasim onaylamadi tiramisu ve boregi sana da cok tesekkur ederim guzel fikirlerin icinMercimek çorbası,salata,Çiğ köfte,ayran, yada şalgam salata,turşu ve marul yeter,çayın yanına börek falan yapma hafif birşeyler yapsan kafi illa tatlı vereceksen tiramisu verme,Onu yerine baklava yada revani gibi birşeyler yapabilirsin.
Ben sarma yapamiyorum ama yoksa sarma cok guzel fikirdi corba salata ayran salgam bol yesillik tatli olarak revani dusundum ama iste bi tür daha lazim ama ne?Canım başlangıç olarak
meçimek çorbası
Zeytin yağlı sarma
Çeşitli mezeler olabilir
Tatlı olarak arkadaşın dediğine katılıyorum geleneksel hafif birşey olsun ben mesala kabak tatlısı yapardım
Sindirimi kolay ve hafif olur![]()
Tatlım dolma yapabiliyormusun.Ben sarma yapamiyorum ama yoksa sarma cok guzel fikirdi corba salata ayran salgam bol yesillik tatli olarak revani dusundum ama iste bi tür daha lazim ama ne?
Evet dolma yapabilirim canim o zaman zeytinyagli dolma mi yapayim yaninaTatlım dolma yapabiliyormusun.
Ravanide güzel olur.
Evet canım çokta güzel olurEvet dolma yapabilirim canim o zaman zeytinyagli dolma mi yapayim yanina
Tesekkur ederim tatlim iyi fikir oldu zeytinyagli dolma Allah razi olsunEvet canım çokta güzel olur![]()
Ne demek canımTesekkur ederim tatlim iyi fikir oldu zeytinyagli dolma Allah razi olsun
he bacım, çok doğru söyledin.Birde çayın yanına, şerbetli tatlı bitti gitti.missskaşık salatası bostana bol ekşili mercimek çorbası daha da çiğ köfteye bir şey yakışmaz annesi halfetili biri olarak söylüyorum![]()