Fikir Alabilir miyim hanimlar?

Kusura bakmayın ama neyin kafasını yaşıyorsunuz ne tapunuz var ne bişeyiniz istediğiniz kadar taksit ödeyin verirlermi sanıyorsunuz? Bundan sonra 1 kuruş yatırmayın üzerinize yapmadan tapunun yarısını
Kardeşimiz vermez versede karısı izin vermez sizde çalışın millet otursun içinde ohhh ne aala
Ama sanmam ki versin tapuyu en azından kalan taksitleri ödemeyin Sakın!!söke söke alın hakkınızı babamızda yok artık onlarla hiç baş edemezsiniz ve bizede haber verin merak ederim

Atabilirsiniz, saglikliyim ki burada fikir istiyorum, hakkimi savunmak ne zamandan beri sahliksizlik oluyor? Kendiniz ayni konumda olmadiginiz icin boyle konusabiliyor sunuz, ve benim fikir sordugum konu tapu konusu, bu konuda bilgim olsa buraya yazip fikir sormazdim zaten.

Yahu hanimefendi siz neyin kafasini yasiyosunuz, ben burada sizlere tapuyu anbemin mi kendi ustume mi alayim diye fikir soruyorum? Hala banka dekontundan bahsediyosunuz, onu zaten biliyorum. Benim buraya konu acma amacim, tapu mevzusu.kimin uzerine olursa daha iyi olur ilerde sikinti olmaz, ben kimseye kardesim tapuyu bolusmeyecek yazmadim ki, konudada oyle birsey yazmadim.onu zaten konustuk daha once, benim sorum dikkatli okursaniz tapu annemin mi ortak tapu mu olsa daha iyi olur onlara jendi haklari disinda birsey dogmaz oldu? Algilamaniz dusuk sanirim.

Söke söke alın hakkınızı karabasan gibi çökün üstlerine ve sakın sakın tapunun yarısını almadan 1 taksit daha ödemeyin gerekirse o evi benzin döküp yakın yinede hakkınızı yedirmeyin şimdiden avukatla görüşün babanız ölmüş artık babanıza acımayan sizemi acıyacak
Herne olursa olsun bu zamanda birdaha asla ev alamazsınız ancak rüyanızda görürsünüz evi alın evinizi annenizin parasınıda kendi paranızı da siz alın ne fatura ne birşey vermeyin
Tapuyu kendi üzerinize alın yoksa anneniz ölürse ondanda hak ister o kertenkele abiniz

İşin hukuki boyutu ile sizin itiraz edebileceğiniz bir durum da yok sanırım. Çünkü kardeşinizin üzerine olan tapu da şuan gelin ve kardeşinizin hakkı var. Sadece kardeşiniz ile konuşup çözebileceğiniz bi konu bu. Ama kardeşinizin de bu fikre yanaşacağını sanmıyorum

Valla buradan bakınca idrak problemi olan siz gibi duruyorsunuz. Kardeşinizin üzerine alınan eve senelerce para ödeyip şimdi de o karakterde bir insanın size tapu vereceğini düşünebiliyorsunuz. %99 vermeyecek tapu falan, konunuz kilit yani, bu yüzden de size farklı öneriler sunmuş buradakiler. Yok ben sinirli insanım, dünyaya veda vakti gelmiş bilmem ne. Kafanız mı güzel, bunun için adam mı öldüreceksiniz, bunun size ne faydası olacak ki? Zararın neresinden dönseniz kârdır diye fikir veriyor insanlar size.

Hanımlar lütfen sakin olun ve üsluplara dikkat edin.

M Mltmydn başınız sağ olsun, Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin lakin şu durumda miras hukukunu da düşünürsek tapunun sizin üzerinize olması hem sizin hem annenizin menfaatine.

Ayrıca genelde bilmediğimiz bir şey, ben de yeni öğrendim banka kredisiyle ev aldığımızda ortak tapu seçeneği varmış, bankada eve ortak olacağımızı söylersek eve ortak olacak kişiler için ayrı ayrı kredi ödemesi çıkıyormuş ve tapuda ortakların adı yazıyormuş.

Kardeşiyle, anne babasıyla veya eş ailesiyle kredi çekerek ortak ev alma niyetinde olanlar sonradan sorun yaşamak istemiyorsa bu seçeneği değerlendirmeli.

ev borcunun ne kadarını ödediyseniz o kadarını kendi üstünüze isteyin yüzde kaça denk geliyorsa % x kadarını . annenizin ödediğide gene ikiniz ortak ödemiş gibi sayılsın. zamanında neden ödeniz ki bunuda anlamıyorum ortak işler hep böyle. bana evden pay vermezseniz ödemiyorum diyip geçecektiniz. ağbinizin bu gün ayağı düşüp kayıp ölse havayı alırsınız

kardeşinizle ne zaman konuşacaksınız ?

Evet böyle bir olay var hem de senelerdir 2016 yılınd eşim çekti krediyi ve ev ikimizin ortak tapuda

Kabul etmezlerse insanları öldürmekle tehdit ediyorsunuz bilmiyorum farkında mısınız? Açık açık hayata veda zamanları gelmiştir yazmışsınız. Belliki ruhsal problemleriniz var. Bunun tapuyla vs alakası yok. Burada herkesin ne dertleri ne yaşanmışlıkları var. Ölümle tehdit etmiyor kimse kimseyi. Ya da bunu dile dahi getirmiyor. Değerli Mune hanımefendi açık açık ölüm tehdidinde bulunuyor.

burada sizlere tapuyu anbemin mi kendi ustume mi alayim diye fikir soruyorum? Hala banka dekontundan bahsediyosunuz, onu zaten biliyorum. Benim buraya konu acma amacim, tapu mevzusu.kimin uzerine olursa daha iyi olur ilerde sikinti olmaz,
Her şeyi biliyorsunuz da gerçekten annenizin üzerine alırsanız kardeşinize tekrar hak düşeceğini mi bilmiyorsunuz yani?

Madem sorunlar vardi neden babaniz hayattayken evi satip evleri ayirmadiniz? Babanizin vefatini neden beklediniz cok gereksiz olmus kredili ev satilir parasida sonra odenebilirdi odeme gucunuz varmis ayri ayri evlere girer oderdiniz simdi tapu bolunae ne olur bolunmese ne

Cok geç bu hususlar ev alırken düşünülmeliydi . Kardesınız canı isterse verir tapuyu istemezse vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…