Bağırsaklarda alerjik nasılsın bi durum acabaAynen anlattıklarının eksiksiz hepsi var bendede
Ben ilaç kullanımıyorum ama böyle de olmuyo malesef. İnsan içinde bile kafam hep gögsümdeki agrılarda hiç bişeye odaklanamıyorum bazen aniden bi ağrı saplanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum kendimden nefret eder oldum artıkDuxet kullanıyorum psikiyatr verdi 30ml basta iyiydi ama alıştı vucut doz artışı istiyor onu da ben istemiyorum.
Ben tek aşı oldum sonra zaten covid oldum. Bende koronaya bağlıyorum bilmiyorumki mutlaka bi etkisi olmuştur amaAcaba bazen diyorum aşıdan sonra böyle oldum diyeagri girmedi gi zaman şimdi agri girer diye düşünmekten yoruldum psikolojik olarak çökmüş durumdayım
Sizin bu tarif ettiğiniz ağrınız reflü gibi bir sebeple olmasın? Fibromiyaljide ben bu tip ağrıyı hiç duymadım.Ben ilaç kullanımıyorum ama böyle de olmuyo malesef. İnsan içinde bile kafam hep gögsümdeki agrılarda hiç bişeye odaklanamıyorum bazen aniden bi ağrı saplanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum kendimden nefret eder oldum artık
Yememe dikkat ediyorum reflü ilacı şurubu kullandım ama faydası olmadı. Fibromiyalji de gögüs agrıları olur yazıyor internetteki bilgilerde ama tabi bilmiyorum. Facebook da bi grup var ordada karşılaştım ben gibi olanlarla. Reflü sürekli agrı yapmaz diye biliyorum bendeki yemekten bagımsız hep varSizin bu tarif ettiğiniz ağrınız reflü gibi bir sebeple olmasın? Fibromiyaljide ben bu tip ağrıyı hiç duymadım.
Bizde de fibromiyaljili var. Teşhis konulmuş 3 kişi, 2 kişiye de doktor olabilir demiş. Beslenmeyi değiştirince, egzersiz yapınca iyi geliyor. 3 kişi de ilaç kullandı. Ayrıca hacamat da yaptırdı üçü, rahatlatıyor bir süre onları. Birinin psikolojisi de düzelince ilacı bıraktı yavaş yavaş. Şu an bir şey kullanmıyor. Hamilelikte tamamen gitti.
Keşke hiç birimizde olmasa ama yalnız olmadığıma seviniyorum bazen bu derdi sanki bi ben çekiyormuşum gibi hissettim. 15 gün korka korka anksiyete ilacı kullandım gögüs agrım iyice arttı daha çok panik oldum hemen bıraktım halbuki doktor cocuk dozu veriyorum sana demişti ama ben yinede korktumFobromilyalji goguste kalpte memede agri yapiyor. Cunku sirttan yayılan agri oraya vuruyor. Bu da insandan korku anksiyete yapiyor. Kaslar gerildikce agri geçmiyor ve kisir donguye dönüyor. Benimde sol gogus kalp meme sirt agrili
GEÇMEDİ MALESEF SIRT AĞRIM İÇİN HACAMAT İYİ GELİYOR ARADA YAPTIRIYORUM AMA GECMİYOR COVİDDEN SONRA BENİM BAĞIRSAKLARDA BOZULDU BAĞIRSAK HASTA OLUNCA TÜM VÜCUT ETKİLENİYOR MALESEFNe kadar sürede geçti şikayetleriniz herhangi bişey kullandınız mı tedavi gördünüz mü
SİZDE Mİ COVİTTEN SONRA OLDU BEN AKCİĞER FİLMİ EKG HEPSİNİ YAPTIRDIM DOKTOR KAS AĞRISI DİYOR BAYA YANICI AĞRI OLUYOR BENDE DE AMA BAKTIM HEPSİ YUMUŞAK DOKU ROMAİZMASI VE HUZURSUZ BAĞIRSAK SENDROMUNA ÇIKIYORKeşke hiç birimizde olmasa ama yalnız olmadığıma seviniyorum bazen bu derdi sanki bi ben çekiyormuşum gibi hissettim. 15 gün korka korka anksiyete ilacı kullandım gögüs agrım iyice arttı daha çok panik oldum hemen bıraktım halbuki doktor cocuk dozu veriyorum sana demişti ama ben yinede korktum
Çok geçmiş olsun tez zamanda inşallah hepimiz şifa buluruzGEÇMEDİ MALESEF SIRT AĞRIM İÇİN HACAMAT İYİ GELİYOR ARADA YAPTIRIYORUM AMA GECMİYOR COVİDDEN SONRA BENİM BAĞIRSAKLARDA BOZULDU BAĞIRSAK HASTA OLUNCA TÜM VÜCUT ETKİLENİYOR MALESEF
SAĞOLUN GÇĞSÜMDE BİR NOKTADA AĞRI VAR BASTIRINCA AĞRIYOR DAHA HANGİ DOKTORA TETKİK YAPTIRCAM ŞAŞIRDIMÇok geçmiş olsun tez zamanda inşallah hepimiz şifa buluruz
Benim nokta şeklinde değil genel gögüs kafesi agrısı. Gögsümü gerdiğimde falan çok agrıyor sanki kaburgalarımın tamamı yada ne bileyim ordaki bütün kaslar ağrıyor gibiSAĞOLUN GÇĞSÜMDE BİR NOKTADA AĞRI VAR BASTIRINCA AĞRIYOR DAHA HANGİ DOKTORA TETKİK YAPTIRCAM ŞAŞIRDIM
covidden sonramı oldu ağrıBenim nokta şeklinde değil genel gögüs kafesi agrısı. Gögsümü gerdiğimde falan çok agrıyor sanki kaburgalarımın tamamı yada ne bileyim ordaki bütün kaslar ağrıyor gibi