Su hayatta fibromiyalji ya da kulunclardan cektigi kadar hic birseyden cekmemis, katur kutur yapan sirtimla ve 15yil bu agrilarla perisan olmus, son 5 yildir en sonunda kendine iyi gelen tedaviyi bulabilmis biri olarak yaziyorum. Umarim 1 kisiye bile olsa faydam dokunur, bu aciyi gercekten yasamayan bilemez. Herkesin basina geldigi gibi senelerce dogru tani konulamadi, konulabildiginde ise bununla yasamayi ogreneceksin tedavisi yok dendi. Bi ara akupunktur yaptirdim 1-1,5sene kadar tedavi bitince basa dondum, fizyoterapi aldim 45seans bitince basa dondum, duzenli masaj yaptirdim hem aci cektim hem de sonuc alamadim vs vs… Bu tedaviler hep vakit ve nakit gerektirdi ve biraktigimda ise sonlari tam bir husran oldu. Giden paralara ve emegime uzuldugumle kaldim. Sonuc Gayrettepe Florence Nightangale Algoloji Bolumunun efsane doktoru Savas Bey ile Tetik Nokta, Lokal Anestezi ve Kas icine ozon tedavisi ile buldum. 3u bir arada toplam 15dk surmuyor. Ben 5senedir her sene kasim-aralik gibi kara kis baslamadan 1 kez yaptiriyorum ve inanin tam 1 yil rahat ediyorum. Daha once harcadigim paralari dusununce bu gercekten hem ekonomik hem de cok etkili bir yontem. Bugun yine gidip yaptirdim simdi zamaninda cok acim oldugunda her yerdeki yazilari okudugum gunler geldi aklima ve sizlerinde gercekten faydalanmasini istedigim icin usenmedim yazdim. Bu tedaviyi bulandan ve doktorumdan allah bin kere razi olsun hayatimi degistirdi…