- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Hareketleri düzenli yapmak lazım canım. Her gün birkaç kere bile yapabilirsin.Yaptım harekeket ama sanki içerden yanıyor gibiyim anlam veremiyorum bu ağrıya artık
Çok teşekkür ederim tekrar cevapladığınız için hareketlere devamHareketleri düzenli yapmak lazım canım. Her gün birkaç kere bile yapabilirsin.
Fibromiyalji zaten yanıcı bir ağrı... Benim de kaslarım çok yanıyor şu an ama kasları açtıktan sonra rahatlıyor bir nebze olsun
Estağfurullah, ne demek. Geçmiş olsun tekrarÇok teşekkür ederim tekrar cevapladığınız için hareketlere devam
Aynısı bende şuan var sol kolumu ağrıdan hissetmiyorum pilates yaparken baya iyiydim ara verildi kursa ağrılarım tekrar başladı malesefMerhabalar sırtında yanma ağrı kola vuran ağrı yaşayan var mı? Nefes alınca bile bıçak gibi saplanıyo. Varsa neler önerirsiniz
Çok geçmiş olsun size de. Göğüsünüze vuruyor mu ağrınız sizin de? Benim sırtımda ağrı oluyor omuz başlarına kadar geriyor kolumuAynısı bende şuan var sol kolumu ağrıdan hissetmiyorum pilates yaparken baya iyiydim ara verildi kursa ağrılarım tekrar başladı malesef
Evet göğsüme vurdukça dahada panik oluyorum suan sırtımda ve kollarımda yaygın bir şekilde varÇok geçmiş olsun size de. Göğüsünüze vuruyor mu ağrınız sizin de? Benim sırtımda ağrı oluyor omuz başlarına kadar geriyor kolumubastırınca acıyor sırtım
Ben de öyleyim hemen kötü bir şey mi var diye panik oluyorum bıktım böyle hissetmekten artıkEvet göğsüme vurdukça dahada panik oluyorum suan sırtımda ve kollarımda yaygın bir şekilde var
Ben de öyleyim hemen kötü bir şey mi var diye panik oluyorum bıktım böyle hissetmekten artık
bunun sonucu ben panik atak oldumBen de öyleyim hemen kötü bir şey mi var diye panik oluyorum bıktım böyle hissetmekten artık
geçmiş olsun Fibromiyalji teşhisi kondumuRabbim herkeze sifa versin annem 2 senedir gecen sene kos ayi 2 ayi suren boyunda agri asiri halsizlik yataktan kalkamiyor istahsizlik seklinde suren 3 ay aralarlada kotu oldugu 1 er hafta seklinde ve yil basinda yeniden baslayan ayni durum 1 aydir yatiyor doktor doktor geziyoruz teshis koyan yok antidesprasanlar vitaminlar kas acici cok yoruldu olmek istiyorum diyor o derece halsizligi elimden hicbisey gelmiyor doktorlar hicbisey bilmiyor caresizlik ne zormus ilk 2 haftasinda inliyordu resmen hastaneye gidiyoruz serum takiliyor ama vucudu duymuyor bile ayriyeten seker hastasi arastiriyoruz surekli acaba ne iyi gelir diye dr serdar sarac var en son oraya gidecec galiba baya ucuk fiyati duyan giden varmi
geçmiş olsun Fibromiyalji teşhisi kondumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?