Yine de doktor kontrolünde kessen belki daha iyi olur canım ya, bi içip bi içmemen de kötü oluyordur belki.
Ben hiç ilaç kullanmadım canım, hep sporla vs kontrol altında tuttum ağrılarımı. Hamileyken de belki bir elin parmağını geçmez parol içtiğim. Bademcik iltihabı olmuştum, çok ateşim çıktı, o zaman içtim bi ateş düşürücü olarak, öyle söyleyeyim. Hamileliğe bağlı yüksek tansiyon ve kalp hastalığı çıktı bende, önceden de insülin direncim vardı. Tansiyon, kalp ve şeker ilacı kullandığım için zaten ekstra hiçbir ilaç kullanmadım. Çok zordu evet ama bebeğime odaklandım hep. Tam kötüyken tekme atmaya başlıyordu mesela, onu severken bi bakıyordum ağrımı unutmuşum
hep öyle kızımı düşünerek, ultrason fotoğraflarına bakarak motive oldum.
Uyku meselesinde de zaten öyle yoruluyorsun ki başımı koyup bi uyusam istiyorsun
emzirmek de prolaktin hormonunu arttırdığı için daha çok uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Gece emzirip geri uyuyorum. Bazen uyku tutmadığı oluyor ama kadınlar kulübünde vakit geçirirken uyuyakalıyorum filan
Biraz akışına bırakmak, mükemmelliyetçi olmamak lazım bu süreçte. Kızım doğduğunda beri de birçok kere hastalandı, kaç kere hastaneye yattık.. Hiçbir şey çocuğundan önemli olmuyor, kendi canın bile. O sağlıklı olsun da, gerisi hallolur diyorsun.