Merhabalar, foruma yeni uye oldum mesaj yazabilmek icin. Uzun zamandir cektigim agrilar ve semptomlar (12 saat bile uyusam da uykulu olma, tum vucutta bazen alevlenen agrilar, hassas nokta dedikleri noktalarda agrilar, surekli bir mutsuzluk, depresyon, anksiyete, ibs) sebebiyle daha once universite hastanesine gitmistim. Dahiliyede yapilan tahlillerde hicbir sey bulunamadigi icin romatolojiye sevk edilmedim. Ortopediye gittim bir seyin yok dendi. Bugun uc gundur devam eden bas agrim ve vucut agrilarim sebebiyle rapor almak zorunda kaldim.
En son ozel bir hastanede fizik tedaviye gittim saydigim belirtiler ile fibromiyalji olabilir dedi. ANA, RF, CK gibi testler ve hemogram testlerinde hicbir sey cikmadi. Film cekilmedi. D vitaminim dusuktu vitamin kullandim su an normal deger araligina ulasti ama yine dusuk dendi. PKOS'um var ayrica. Fizik tedavi uzmani LYRICA diye bir ilac yazdi. İlacin yan etkileri yuzunden kullanmak istemiyorum, cunku cok dikkat gerektiren bir is yapiyorum. Bu ilaci daha once kullanan oldu mu? Baska bir doktora daha gidip fikir almali miyim? Forumu okumaya calistim, spor, meditasyon ile ilacsiz tedavi mumkun mudur?