arkadaşlar hepimiz şunu bilmeliyiz ki.herkeste değişik semptomlar görülebiliyor.mesela bazen boğazlarım ağrıyor.grip oldum zannediyorum. 1 -2 gün grip ve soğuk algınlığı ilaçları alıyorum.ama düzeleceğim yerde şikayetlerim artıyor.yanmalar,ağrılar,kasık ve bacak ağrıları,kol ağrıları,aklınıza gelebilecek her yerde ağrılarım oluyor.hatta gecen kış ayak parmaklarım ağrımıştı
.benim bunlara eşlik eden,gecen sene 2-3 ay süren idrar yolu şikayetlerim,şimdi de 1 aydır süren ishal şikayetim var.bu yüzden tam tanı konulamıyor.geçen sene tüm batın emarı yapıldı.birşey çıkmadı.bu sene de kolonoskopi yapılacak.kan testleri rutin zaten allahın emri,2-3 ayda bir tekrar ediliyor.bıktım artık.fibromiyalji tanısını da ben kendi kendime koydum.şikayetlerimi yazdım karşıma bu hastalık çıktı.kolonoskopiden de birşey çıkmazsa emin olacağım artık ve ilk işim iyi bir fizik rehabilitasyon uzmanı bulmak.ama fibromiyalji konusunda uzman olmalı ki bizleri anlasın.çünkü çoğu doktor,bu hastalığın adını bile duymamış.ben de bu olabilir mi diye sorduğumda,anlamsızca yüzüme bakıyorlar.
hatta ben istanbulda olmama rağmen bu konuda uzman bir doktor adı alamadım.bu yüzden,şehir dışında da olsa ayda bir gitmeye razıyım.yeter ki beni anlasın ve şikayetlerimi geçiremese bile,hafifletsin.yurtdışını bile araştırıyorum.o derece yani