maat diyarbakır o kadar da ufak bir şehir değil, havuz ve fitness salonu gerçekten yok mu? çok geçmiş olsun bu arada..
merhaba hepinize geçmiş olsun demek istiyorum öncelikle bende yıllarca bu dertten muzdariptim arkadaşlar. Hatta siteyi takip edip okudukça aa işte aynı ben ah ahh diyordum . ama 2009 la birlikte yeniden doğdum. İyi bir fizik tedavi uzmanına giderek.. Nöralterapi, fizik tedavi ve ilaç tedavisiyle 1 ayda kendime geldim. Önceden göğsüm sıkışıp nefes almakta zorlandığım, gece boynumun ağrısından ve sürekli tutulmalarından uyuyamadığım günler ki bu geçici değil sürekliydi aklıma geldikçe nasıl şükrediyorum
belkide aceleci davranıyorum henüz 1 aydır hiç bi sıkıntım olmadı sevinmek için acelemi ediyorum diyorum ama yıllardır hiç bir ay boyunca bu kadar mutlu olmamıştım (mutluluktan ağladım inanın).. ilaca devam ediyorum nöralterapi ve fizik son buldu. Umarım hepiniz iyileşirsiniz gerçekten çok zor ve umarım ağrılarım tekrar başlamaz.. sevgiler
ben ankaradayken lazer tedavi görmüştüm boynum için.. gittiğim doktor önce MR çektirdi ve boynumda 4 diskte dejenerasyon, fıtık, bulging, düzleşme vb çıktı.. üst sırt ağrılarımın ve yaşadığım sıkıntıların bu nedenle olduğunu söyleyip beni lazer seanslarına başlattı... cepten ödedim tabii... bir seans 50 lira idi... 2 ay kadar gittim her hafta... bayağı bi fark etti... ama maalesef temmuzda diyarbakıra tayinimiz çıkınca tedaviyi yarıda kesip buraya geldim... ilk birkaç ay tedavinin etkisi devam etti ama 2 aydır yine başgösterdi maalesef....
Kıyamam ya benimde MR ımda 4 tane sorunlu bölge olduğunu söylediydi bi dr. Zaten boyun düzleşmesi olmazsa olmazımız :çok üzgünüm: omzumunda birinde düzleşme olması tuzu biberi benim için. ama 1 aydır çok daha iyiyim belkide bi süre sonra tekrar başlıycak bak senin öyle olmuş. 50 lira çok fazlaymış bu arada 1 seans için belki burası daha küçük bi şehir olduğundan daha ucuzdur burada arz talep durumu olabilir. bir an önce tedaviye başlamalısın tekrar arkadaşım inan bu illet yaşam kalitemizi düşürüyor .Acil şifalara.s.
... termofor evde ayrılmaz bir parçam oldu.. televizyon seyrederken sırtımda.. koltukta otururken sırtımda.. yatarken sırtımda.. evde elinde oyuncak ayısını sürekli yanında taşıyan çocuğa döndüm::)) hepimize acil şifalar
:roflol: ay canım buna koptum ilahi ya. inan anlıyorum sein dediğin gib yaşamayan bilmeza.s bir an önce bi adım at da bizhaberdar et pozitif ve mutlu duygularınıda bizimle paylaşacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum :1hug:
merhaba lilyum ayın yaaaaaa ben yıllardır ındernette arıyorum kaburga ağrısı dıye yok kırık yok cart curt dıye lınkler gelıyor sık sık nette arastırıyorum dr olarak fızık tedavıye gıtmedımde dahılıyeye gıttım bu yaz kan degerlerı normal ded derdımıde net anlattım muayane ettı kas agrısı dedı ılac yazdı gonderdı aıle hekımıde aynı keza o talıl bıle ıstemedı dınlemıyolar bıle yorulmussundur felan dıyor sen cekıyosun nyıllardr o ıkı kelıme gecıstırıyor sıkılmassan anlatmsak ısterım cunku sıkıntıma en yakın senı gordum ben 17 yasındayken kısın dız kapagımda kuturduyen yarım saatten fazla sabıt durdugumda azan mafeden bır agrıyla tanıstım gun ıcınde yok otururken ve yatarken sadece kıpırdatınca gecıyodu yıllar ıcınde yerı degıstı agrının kalca kemıgıme bacagımın bıtrımındekı ekleme gectı kıtır kuturt edıyodu kıs boyunca dedıgım gıbı en son dr a gıttım tahlıl fılm (bırde hamlelık olusmus o donemde fılım cekılıncede kımyasal gebelıge yol actı film ) ayrıyeten yok bısey cıkmadı ılac yazdı hıc bısey demedı ama bende kullanmadım hamıle kaldıgım yıl kouma geldı kolumu kıpırdatamıyorum havaya kaldırırken kolum 20 kg gıbı zorlanıyorum catur cutur edıyordu aglıyodum ılacta alamıyodum soba karsısında sıcak havlularla gecırdım ama yazın cok azalıyodu agrılar bu yılda onlar gectı sendede boylemı bılmeme kaburgamda agrı basladı ozellıkle bunu belırmenı rıca edıyorum agrısolye bende kaburgada batma ıgne gırıyomus gıbı agrı otururken yatarken tamamen yatak batıyor buluz yada carsafmı toplandı dıye cekıstırıyorum kıyafetımı ve yatagın yayları acaip batıyor son 4 aydırda sırt agrısı bel agrısı on kaburgadan sonra arka kaburgalarda agrılar basladı her anım agrıyla gecıyor allahın bır gunu yok agrısız bıktım ya benım hastalıgım fm mı bılmıyorum ama daha teshıs konmadı fızık tdv uzmanınamı gıtmelıyım bılmıyorum pılatese basladım gececegıne dahada arttı agrı Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?