.Ya da spor yoluyla kan dolaşımını hızlandırıp ilgili bölgelere oksijen yollayacaksınız.
.
arkadaşlar bana da 2 doktor fibromiyalji tanısı koydu son doktor miyofasiyal. sizin ağrılarınızı sordum ama yanıt alamadım
benim boynumun sol tarafı sürekli kasılıyor ve ağrıyor sol kolumu havaya kaldıramıyorum çatır çatır ses geliyor kasılmadan sırtımda omuzumda da sürekli masaj isteye bir ağrı var 1.5 yıldır geçmedi.amöa uyku sorunum yok. sizlerinkisi nasıl cevaplarsanız sevinirim....
ben bunun daha sonraki aşamalarınıda yaşadım kızlar
sırt ağrıları ve kol ağrıların dan son ra bu illet bedenimizi saran göğüs kafezimizede sıçrıyor
dua edin de o aşamaya sakın gelmeyin
Canım ne kadar zamanda bu aşamaya geldin? Bende bu ağrılar 3 yıldır var ama göğüs kafesime sıçramadı çok şükür...
yaklaşık 10 yada 12 yıldır bu illetten muzdaribim :1no2:
8 yıldan sonra göğüs kafesime sıçradı canım :1no2:
inan bana ğöğüslerim bile şişiyor yada ben şiştiğini zannediyorum
zonklayan bir ağrı tüm kaburgalarımı sarıyor göğüslerimde buna dahil tıpkı diş sancısı gibi birşey
ağrı değil yani sancı :1no2:
midemin bile yumru şeklinde ağrıdığını hissediyorum midemin içi değil bak dikkatini çekerim dışının sancıması :1no2:
ve dikkat ediyorum her seferinde nöbetler çok sıkıntıda olduğum kafaya bişeyleri çok taktığım da felaket şiddetli geliyor :1no2:
Canım ne kadar zamanda bu aşamaya geldin? Bende bu ağrılar 3 yıldır var ama göğüs kafesime sıçramadı çok şükür...
Çok çok geçmiş olsun.. inşallah gerçekten işe yarayan bir ilaç birşey çıkarırlar da sen de kurtulursun. Peki doktorun sana hareket türü birşeyler vermişmiydi? Benimki bana hareket verdi hafifletse de tamamen geçirmiyor ağrılar sende de böyle mi oldu?
lillyum maalesef aynı ben
tüm bahsedilenleri yaşıyorum nerdeyse(
şu anda bile göğüs kafesimin üstünde kocaman bir taş varda ağırlık yapıyoır gibi künt bir ağrı
nefesimi daraltıyor
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:arkadaşlar mrb... birkaç gündür yoğunluktan siteye hiç giremedim... ama lillyum senin yazdığın ilaçlarla ilgili kısa bir araştırma yaptım... hayatım bu ilaçlar bayağı ağır tedaviler için kullanılıyormuş... kabul bizimki de hafif bir durum değil.. ayrıca senin bahsetmiş olduğun göğüs kafesi ağrılarını ben de ataklar geldiğinde yaşıuorum... ben kalp doktoruna bile gitmiştim bir ara.. kalbim sıkışıuordu sol tarafım üzerine yatamıyordum.... zaten genelde de yatamam.. sola döndüğümde ağrım artıyor... ama araştırmalarıma göre senin bahsettiğin ilaçlar ileri derece psikiyatrik tedavilerde de kullanılıyortmuş ve kesildiğinde ya da orta ve uzun vadede bu defa yoksunluk sıkıntıları yaşanabiliyormuş...
çok yoğun olduğum halde dayanamayıp siteye giriyim seni ve arkadaşları da bu bildikerimden haberdar edeyim dedim... canım şimdi ilaçların faydasını görmüş olabilirsin ve doğal olarak da çok mutlusundur ki seni çok iyi anlıyorum... ben de bu ağrılardan tamamen kurtulmayı hayal bile edemiyorum... rüya gibi geliyor... ama ilaçların orta ve uzun vadedeki etkilerini duymak da beni endişelendirdi ve hemen sizlerle bunu paylaşayım dedim... bu durumu bir doktorunla ya da ikinci bir doktorla paylaşsan diyorum... endişem 6 ay sonra bu defa farklı bir sıkıntı hayatına girmesin yoksunluk belirtileri falan gibi fibromiyaljiyle uğraşırken.... bu ilaçların kesilmesi çok zor oluyormuş:(
herkeze gecmis olsun noral terepi diye bir sey duydunuzmu kızlar nette bu konuda bir arastırma yapın belki isinize yarar bir sey olabilir herkeze sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?