Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım
- Konu Sahibi Elif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ,
dr.turgut göksoy fibromiyalji hasta derneği kurmak için gönüllü insanlar arıyor burda konuyla ilgili fikirlerinizi almak isterim
aaaaaaaaaa.... bendeki şansa bak.. ankaradan tayin olup yeni geldik temmuzda diyarbakıra klava: ankarada olsam walla koşa koşa giderdim ... hay allah :bbo: ama bu önemli bir gelişme.. inşallah sitede sıkıntısı olan ve ankarada yerleşik arkadaşların dikkatini çeker bu haber
ben bu hastalığı 14 yıldır çekiyorum.denemediğim yol kalmadı . zaten teşhiis de kendim koymuştum. sonunda uzakdoğudan gelen masaj yatakları sayesinde ağrılarımın büyük kısmından çok şükür kurtuldum. hergün termal masaj yataklarında 40 dakika uzanıyorum. herkese tavsiye ederim. birde uzun dağ yürüyüşleri ve yüzme çok ii geliyor. dağ yürüyüşleri sırasında ağrınız artabilir,fakat kasları güçlendirdiği için çok faydası var.mayıs ayında da sülük tedavisi görmeyi düşünüyorum. yazın sadece bir seans yaptırdım çok faydasını gördüm. herkese acil şifalar..
ben izmirde yaşıyorum. bu masaj yataklarını bayyi firma tanıtım amacıyla halkın hizmetine sundu. bedava olarak gidip yararlanıyorum.geçen yıl gelmiş ancak önceleri bedava diye çok kuyruklar falan oluyordu. ben bu ramazan ayından itibaren gidiyorum. uyku sorunum daha 3. seansata halloldu.başım hiç ağrımıyor.sadece çok yorulduğum zaman yada çok ağır bişi kaldırrsam ağrılarım oluyor ancak yine de eskisi gibi değil. yaşam kalitem arrttı. çok enerjik ve mutluyum. benim gibi yüzlerce kişi oraya geliyor memnun olmayan rastlamadım. babamın da huysuz ayak sendromu vardı o bile büyük ölçüde rahatladı. sanırım bu tyataklardan istanbul da da var. ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. yatağın adı;CHO YANG DİĞER BUNUN GİBİ BİR FİRMA DAHA VARMIŞ O DA CERAGEM.inş eve almayı düşünüyorum.
ben izmirde yaşıyorum. bu masaj yataklarını bayyi firma tanıtım amacıyla halkın hizmetine sundu. bedava olarak gidip yararlanıyorum.geçen yıl gelmiş ancak önceleri bedava diye çok kuyruklar falan oluyordu. ben bu ramazan ayından itibaren gidiyorum. uyku sorunum daha 3. seansata halloldu.başım hiç ağrımıyor.sadece çok yorulduğum zaman yada çok ağır bişi kaldırrsam ağrılarım oluyor ancak yine de eskisi gibi değil. yaşam kalitem arrttı. çok enerjik ve mutluyum. benim gibi yüzlerce kişi oraya geliyor memnun olmayan rastlamadım. babamın da huysuz ayak sendromu vardı o bile büyük ölçüde rahatladı. sanırım bu tyataklardan istanbul da da var. ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. yatağın adı;CHO YANG DİĞER BUNUN GİBİ BİR FİRMA DAHA VARMIŞ O DA CERAGEM.inş eve almayı düşünüyorum.
tşk ederim a.s. hemen araştıracağım
ilk mesajı ben yazmışım bu topiğe ama sizleri ve bu topiği unutmuşum özür bu gün farkettim :çok üzgünüm:
şükürler olsunki bendeki gelişmeler harika kaydirigubbakcemile2
eylül sonu gibi hastalık felalet derecede yoklamaya başladı :1no2:
bittim şiddetli geliyor yine dedim
çünki ara ara hafif araarada felaket şiddetli geliyor
bu sefer felaket geliyor diye hissettim :çok üzgünüm:
uzun yıllardır gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kullanmadığım ilaç kalmamıştı :1no2:
kızımın psikiyatrisine gittim
giderken him umudum da yoktu
niye bukadar sıkıyorsun kendinı
niye içine atıyorsun herşeyi dedi ilk bana :1shok:
kaslarını kasmayı öğrenmiş vucut istem dışı dedi :1shok:
ve iki tane ilaç verip eve gönderdi
ilaçlarımı düzenli kullandım
ertesi gün ağrılarda hafifleme bir hafta sonra iyice azalma oldu a.s
yaklaşık üç ay oldum
ve ağrılarım yok denecek kadar azaldıı
hayatımı yaşıyorum çok mutluyum
artık korkmuyorum her an girecek ve hayatımı mahvedecek diye endişelenmiyorum çünki bıçak gibi bi yerlerden sokulur yoklar durur ben burdayım der hatırlatırdı kendini :1no2:
ama uzun zaman dır uğramıyor bana uğrasada şiddetlenemiyor :sm_cool:[COLOR]
uzun yıllardır gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil kullanmadığım ilaç kalmamıştı :1no2:
yaklaşık üç ay oldum
artık korkmuyorum her an girecek ve hayatımı mahvedecek diye endişelenmiyorum çünki bıçak gibi bi yerlerden sokulur yoklar durur ben burdayım der hatırlatırdı kendini :1no2:
ilk mesajı ben yazmışım bu topiğe ama sizleri ve bu topiği unutmuşum özür bu gün farkettim :çok üzgünüm:
yaklaşık üç ay oldum
canım öncelikle senin adına çok sevindim... acaba doktorun verdiği ilaçlardan biri laroxyl olabilir mi?? fibromiyalji hastalarına verilen fix ilaçlardandır kendisi... ama ne ben ne de yakın çevremdeki bir arkadaşım daha tam etkisini göremedik maalesef... fart ettirdi ama tamamen iyileşme sağlayamadı... arada ataklar geliyor en azndan... doktorun sana verdiği ilaçları burada yazabilir misin??? merak ettim
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
Ben de 4 yıldır fm hastasıyım ve ben de merak ettim nasıl emekliş oldugunuzu.Yardım ederseniz sevinirim.
2 sene panik atak ve anksiyete teşhisi konud nörolog,dahiliye,psikiyatrdahil gitmediğim yer kalmadı çektirmediğim röntgen girmediğim ultrason kalmadı.Tesadüfen tvde prof Turgut Göksoyu izlerken kendim teşhis ettim.Sablon tablet kullandım 2 sene .Ama geçici herşey.Yeniden başlıyor sonra..
Soğuk da resmen felç oluyorum.Öğretmenim ben ve okulum soğuk.Kış mevsiminden nefret ediyorum.Yatağıma elektirkli battaniye seriyorum ve yatağa girmedne iyice ısıtıp öyle giriyorum yoksa ağrılarım zirve yapıyor.Yaşam kalitem çok düştü.Oğlum 2 yaşındayken çıktı.Şimdi 7 yaşında ve ben bu sene 2.bebek düşünüyorum ne yapacağım hamileliğmde bilmiyorum.Drlar çok önemsemiyorlar.Sizlerin yazdıklarını bire bir yaşıyorum.Herkese acil şifalar.
Ben de 4 yıldır fm hastasıyım ve ben de merak ettim nasıl emekliş oldugunuzu.Yardım ederseniz sevinirim.
2 sene panik atak ve anksiyete teşhisi konud nörolog,dahiliye,psikiyatrdahil gitmediğim yer kalmadı çektirmediğim röntgen girmediğim ultrason kalmadı.Tesadüfen tvde prof Turgut Göksoyu izlerken kendim teşhis ettim.Sablon tablet kullandım 2 sene .Ama geçici herşey.Yeniden başlıyor sonra..
Soğuk da resmen felç oluyorum.Öğretmenim ben ve okulum soğuk.Kış mevsiminden nefret ediyorum.Yatağıma elektirkli battaniye seriyorum ve yatağa girmedne iyice ısıtıp öyle giriyorum yoksa ağrılarım zirve yapıyor.Yaşam kalitem çok düştü.Oğlum 2 yaşındayken çıktı.Şimdi 7 yaşında ve ben bu sene 2.bebek düşünüyorum ne yapacağım hamileliğmde bilmiyorum.Drlar çok önemsemiyorlar.Sizlerin yazdıklarını bire bir yaşıyorum.Herkese acil şifalar.
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
Bana da yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevineceğim.Teşekkürler.
ağrılarınız nasıl ben de 1.5 yıldır her gün ama her gün sadce sol tarafımda boyun omuz ve kolda şidetli ağrı hatta kasılma hatta kıtır kıtır ses geliyor sürekli masaj istiyorum..
çok bıktım ama benimkisi psikolojime bağlı değil en stresli halimde bile ağrım olmayabiliyor. şimdi nöral tedavi+akupunktur biraz pahalı ama onu deniyorum 6 seans oldu ama hala tık yok hem de çok para
çok bıktım ama benimkisi psikolojime bağlı değil en stresli halimde bile ağrım olmayabiliyor. şimdi nöral tedavi+akupunktur biraz pahalı ama onu deniyorum 6 seans oldu ama hala tık yok hem de çok para
kusura bakma arkadaşım yeni gördüm seni
hemen veriyorum isimlerini
efexor xr 75 mg sabahları kalkınca atıyorum
seroguel 25mg akşam yatmadan önce alıyorum
umarım yardımcı olmuşumdur :1hug:
bu aralar hiç yok şükür kurtarana :Saruboceq:
canım öncelikle senin adına çok sevindim... acaba doktorun verdiği ilaçlardan biri laroxyl olabilir mi?? fibromiyalji hastalarına verilen fix ilaçlardandır kendisi... ama ne ben ne de yakın çevremdeki bir arkadaşım daha tam etkisini göremedik maalesef... fart ettirdi ama tamamen iyileşme sağlayamadı... arada ataklar geliyor en azndan... doktorun sana verdiği ilaçları burada yazabilir misin??? merak ettim
kusura bakma arkadaşım yeni gördüm seni
saolasın ... bişi daha soracağım.. doktor bu ilaçları kullanma süresi hakkında bir bilgi verdi mi? 3 ayı geçme ... 2 aydan sonra 1 ay ara ver falan gibi.... tekrar teşekkür ederim... a.s.
saolasın ... bişi daha soracağım.. doktor bu ilaçları kullanma süresi hakkında bir bilgi verdi mi? 3 ayı geçme ... 2 aydan sonra 1 ay ara ver falan gibi.... tekrar teşekkür ederim... a.s.
hayır canım
sadece bu ilaçları 6 ay kullanacağımı söyledi a.s
ve 6 ay sonun da duruma göre yavaş yavaş keseceğimizi a.s
her ay gidiyorum ve ilaçlarımı yazdırıyorum hastanede
bu kadar acıdan son ra inan koştura koştura gidiyorum
bir gün bile aksatmadım a.s
sadece gece geç vakit attığım ilacım uyku yapıyor
o yüzden onu gece içmemi yatmadan yarım saat önce atmamı önerdi
bebelkler gibi rahat uyuyorum
sabah ta çok dinlenmiş kalkıyorum :asigim:
hayır canım
sadece bu ilaçları 6 ay kullanacağımı söyledi a.s
ve 6 ay sonun da duruma göre yavaş yavaş keseceğimizi a.s
her ay gidiyorum ve ilaçlarımı yazdırıyorum hastanede
bu kadar acıdan son ra inan koştura koştura gidiyorum
bir gün bile aksatmadım a.s
sadece gece geç vakit attığım ilacım uyku yapıyor
o yüzden onu gece içmemi yatmadan yarım saat önce atmamı önerdi
bebelkler gibi rahat uyuyorum
sabah ta çok dinlenmiş kalkıyorum :asigim:
hımmm... evet anladım... şimdi biz eşimle bebek çalışmalarını sürdürmekteyiz... doktorumla bir konuşayım bu ilaçları ama muhtemelen doğum sonrasına bırak diyecek.. ben kenara not ettim ama .. en azından orta ve uzun vadede kullanmak üzere.. sağlıcakla kal.. bu arada 6 aylık kür periyodun bittikten ve ilaçları azalttıktan ve hatta kestikten sonra da lütfen buraya iyileşme süreci ile ilgili deneyimlerini yazar mısın?? a.s.
hımmm... evet anladım... şimdi biz eşimle bebek çalışmalarını sürdürmekteyiz... doktorumla bir konuşayım bu ilaçları ama muhtemelen doğum sonrasına bırak diyecek.. ben kenara not ettim ama .. en azından orta ve uzun vadede kullanmak üzere.. sağlıcakla kal.. bu arada 6 aylık kür periyodun bittikten ve ilaçları azalttıktan ve hatta kestikten sonra da lütfen buraya iyileşme süreci ile ilgili deneyimlerini yazar mısın?? a.s.
tamam canım a.s
süreç içersinde haber veririm a.s
şu anda hiç bir sıkıntım yokkkk
işallah ilaç ları kestiğimdede olmaz:Saruboceq: