fevri davranmak istemiyorum fikir verin kizlar

Allah yardimcimiz olsun. Bide bugun faturayi yanlis kesmisim eline koz gecti

Kac ay calistiniz siz?
Benim ilk ayim ama herkes ayni seyi soyluyo "ordan parani alamazsin"
Sanirim isi birakmak en dogrusu
ben 20 gun calıştım borcu olandan kaçan yok burda dedirten alacağı varsa bin kere aranılan bi işletmeydi sadece bana değil başka çalışanlarınada eskiden calışıp çıkanlarda gelip durunca yok dedim olmaz cıktım ama zor aldım paramı

İns benide aylarca ugrastirmaz. Buda yok dedirtiyo.

Bundan daha beter bir yerde ben 11 ay geçirdim ve bu dönem içerisinde işi bırakıp gidiyordum gelip evden alıyordular beni. En sonunda ağlayarak çıktım. Paramı da ramazan ayında zorla kaç kere gidip gelerek aldım. Maaşını aldıktan sonra ben çıkıyorum de. Sana başını sallamış maaş günü sende ona sallarsın ayrıldığın gün. Burada aldığın deneyimin yanında bolca stres, hayattan nefret etme, asosyallik beraberinde geliyor. Kendini yıpratma boşuna

Allah yardimcimiz olsun. Bide bugun faturayi yanlis kesmisim eline koz gecti
Bende de oluyor bende yanlış kesiyorum.. Kendince azarlayıp duruyor. Sonra susuyor alttan almaya başlıyor. Bazen tepemin tasını attırıyor cevap veriyorum bende kovarsa kovsun diyorum. Şeytan diyo topla pılını pırtını çek git diyo. Napalım sabrediyoruz işte..

o şeytan banada diyo aynısını pişman olurum diye yapamıyorum.
aslında şuan için çalışma mecburiyetim yok ev geçindirmiyorum borcum yok. ama tekrar zor bulurum iş diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…