Allah yardimcimiz olsun. Bide bugun faturayi yanlis kesmisimResmen kendimi gördüm ya.. Bizim patronlar arasında kan bağı olmalı kesinlikle... bende muhasebe diye girdim sağolsun bütün iş bende. Tam çıkıcam yok yere iş buluyo. Ve kaç sefer sinirimden ağladığımı bilirim. Ama gel gör ki dayanmaya çalışıyorum. Evliyim. Bu işe ihtiyacım var. Başka yerde iş bulabilir miyim? Bulurum. Ama ne kadar süre? Bir taraftan iş bakmaya başla bence. Bir kaç yere cv gönder. Baktın bi yer buldun gibi çıkarsın. Benim pat diye bırakma bir şansım yok malesef..
ben 20 gun calıştım borcu olandan kaçan yok burda dedirten alacağı varsa bin kere aranılan bi işletmeydi sadece bana değil başka çalışanlarınada eskiden calışıp çıkanlarda gelip durunca yok dedim olmaz cıktım ama zor aldım paramıKac ay calistiniz siz?
Benim ilk ayim ama herkes ayni seyi soyluyo "ordan parani alamazsin"
Sanirim isi birakmak en dogrusu
İns benide aylarca ugrastirmaz. Buda yok dedirtiyo.ben 20 gun calıştım borcu olandan kaçan yok burda dedirten alacağı varsa bin kere aranılan bi işletmeydi sadece bana değil başka çalışanlarınada eskiden calışıp çıkanlarda gelip durunca yok dedim olmaz cıktım ama zor aldım paramı
Yok malesef alamadim. Adama diyorm bir ay doldu kafa salliyo. Ben sordum artik cuma felan hallederiz diyo ama kesin vermicemCanım pazartesi maaş günüm demişsin alabildin mi maaşını
Bundan daha beter bir yerde ben 11 ay geçirdim ve bu dönem içerisinde işi bırakıp gidiyordum gelip evden alıyordular beni. En sonunda ağlayarak çıktım. Paramı da ramazan ayında z
Aynen oyle bir ay oldu ama hergun sinir hergun stres bi gunde mutlu neseli donmedim is yonunden.Bundan daha beter bir yerde ben 11 ay geçirdim ve bu dönem içerisinde işi bırakıp gidiyordum gelip evden alıyordular beni. En sonunda ağlayarak çıktım. Paramı da ramazan ayında zorla kaç kere gidip gelerek aldım. Maaşını aldıktan sonra ben çıkıyorum de. Sana başını sallamış maaş günü sende ona sallarsın ayrıldığın gün. Burada aldığın deneyimin yanında bolca stres, hayattan nefret etme, asosyallik beraberinde geliyor. Kendini yıpratma boşuna
Bende de oluyor bende yanlış kesiyorum.. Kendince azarlayıp duruyor. Sonra susuyor alttan almaya başlıyor. Bazen tepemin tasını attırıyor cevap veriyorum bende kovarsa kovsun diyorum. Şeytan diyo topla pılını pırtını çek git diyo. Napalım sabrediyoruz işte..Allah yardimcimiz olsun. Bide bugun faturayi yanlis kesmisimeline koz gecti
o şeytan banada diyo aynısınıBende de oluyor bende yanlış kesiyorum.. Kendince azarlayıp duruyor. Sonra susuyor alttan almaya başlıyor. Bazen tepemin tasını attırıyor cevap veriyorum bende kovarsa kovsun diyorum. Şeytan diyo topla pılını pırtını çek git diyo. Napalım sabrediyoruz işte..