fevri davranmak istemiyorum fikir verin kizlar

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Bir ay oldu bi ise basladim. Cook cok eski bi tanidigimizin sirketi. Orda ki herseyden ben sorunluyum. Muhasebe kayitlari mailler cay tlfn gorusmeleri.....
ve ben dedim on muhasebede ilkbis yerim bilmiyorum cok fazla diye. Ona ragmen benden onceki calisan geldi sadece iki saaat anlatti ve gitti.
Ona ragmen hersey kendi cabamla ogrendim ve yap dedigi hic biseyi yapamiyorm demedim bi sekilde hallettim.
gelelim konuya. Mesela buraya girenin cikanin haddi hesabi yoktur. Herkrs kafasina gore takilir. Her gelen patronluk taslar.
Patron bisey pisirir kokar mesela cogu zmn gelde ye demez. Ha zaten yemem ama bi teklif edilmez mi kizlar kokuyo yani.
snra ise baslarken demisti bisey olursa birakirim eve diye. Dun cok fazla kar yagdi ve eve otobus yok beni yolun yarisinda birakti. Az once sirketi biri aradi. Onu soruyo diyorum su kisi tlfnda. Adam ses etmiyo ya. Enson dedim musait olunca arasin sizi diye. 300 liralik bi alacagi var bir yerden 10 defa aratti heralde kizlar.
mesela dun aksama kadar is yoktu. Tam cikim mi dedim haa diyo su is vardi. Oda yarm saat surcek bisey.
Bugun sinirimden agladim.
Ve isten ayrilmayi dusunuyorum. Ama acele karar verio pisman olmak istemiyorum. Bunlar disinda rahat bi yer. Ayri bi odam var. İs cok degil vs.
Ne yapmaliyim?
Asgari Ucret alicam. Daha almadim.
Ve kime soylesem ordan para alamazsin diyo
Bide bu isten once 4 ay is aradim.

Banada para alamazsın izlenimi uyandı yemegini vermeyen eve bırakmayan ince ayrıntısına kadar hesap yapan biraz zor verir..il mi ilçede mi iş imkanları olan bir yerdeysen bırak ama deneyim sahibi ol biraz 5 6 ay bir dene..parayı alamazsan ilk maaşı yani direkt bırak ...

P.tesi maas gunum. İl ama kucuk bi il. İs imkani fazla yok

Valla canım umarım paranı alırsın. Çok kaba ve görgüsüz bir adammış yemek vermiyor mu burası sana?

çok garip bir adam ya insanın canı çeker ne kadar yemem desede kokusu ayyy

Nerede yaşıyorsunuz, yaşadığınız yerin imkanları nedir bilemem ama kullanılıyorsunuz.
Heme işinizi bırakmayın, alt yapınızı ayarlayın. Çalışırken, 4 ay daha sürse de iş arayın kendinize.
Orada hiç bir geleceğiniz yok.
Patronda çokmuş zaten, sadece yıprandığınız ile kalırsınız.

İş bak bulunca da çıkarsın hem bu arada tecrube kazanmış olursun.Şuan liberal ekonomıye sahıp oldugumuz için patron rahatlıkla elemanları çıkarıyorsa sence iyi bir iş bulunca çık.Burdan ıyısını bulamazsan çıkma.Secım falan gelıyor iş bulmak zor olabılır

Çok uzun süreli çalışılacak bir yer izlenimi bırakmıyor ama eğer maaşınızı alabiliyorsanız, tecrübe olması açısından bir süre daha devam edilebilir diye düşünüyorum. Elbette, bir taraftan da iş arayarak.

Patronun mutfağa girip de yemek pişirdiği, bir şey olursa eve bırakırım dediği bir iş ancak bu kadar olur maalesef.
İş hayatını bilmediğin belli. Böyle iş yeri olmaz ki. Her şeyin bir yeri ve herkesin bir yeri vardır.

Sigortanızı filan yatırıyor mu bu adam sizin?? Maaş gününüzü bekleyin bakalım.Ama şunu da belirteyim her işyerinde sorun olur. Belki bundan daha kötüsü bile olabilir. İş bulmadan çıkmak mantıksızca olur. Ama para vermeden çalıştırmak isterse tabiki çıkın. Gerçi vermese de işten ayrıldıktan sonra yasal yolla da alabilirsiniz.Pişirdiği şeyden vermemesi görgüsüzlük ama sizi bırakırım demesi de tuhafıma gitmedi değil.

Resmen kendimi gördüm ya.. Bizim patronlar arasında kan bağı olmalı kesinlikle... bende muhasebe diye girdim sağolsun bütün iş bende. Tam çıkıcam yok yere iş buluyo. Ve kaç sefer sinirimden ağladığımı bilirim. Ama gel gör ki dayanmaya çalışıyorum. Evliyim. Bu işe ihtiyacım var. Başka yerde iş bulabilir miyim? Bulurum. Ama ne kadar süre? Bir taraftan iş bakmaya başla bence. Bir kaç yere cv gönder. Baktın bi yer buldun gibi çıkarsın. Benim pat diye bırakma bir şansım yok malesef..

Bence biranönce kurtul ordan canım..Daha sonra çıkman çok daha zor olur...
İşten çok kişilerin sıkıntısı bitmiyor zaten.
Eminimki bu deneyiminle çok daha iyi iş bulursun....
İşverene eleman işçiyede patron çok:)
Gönlünce olması dileğiyle...

Bide bir ay oldu diyorum kafa salliyo. Sonra ben dedim maasi ne zmn sey yapcaz diye. Cumaya felan hallederiz diyo.

bende böyle bi yerde calıştım aylarca bugun git yarın gelmyaptı kalan paramı zor aldıydım başka iş bakmaya başla derim bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…