Bir ay oldu bi ise basladim. Cook cok eski bi tanidigimizin sirketi. Orda ki herseyden ben sorunluyum. Muhasebe kayitlari mailler cay tlfn gorusmeleri.....
ve ben dedim on muhasebede ilkbis yerim bilmiyorum cok fazla diye. Ona ragmen benden onceki calisan geldi sadece iki saaat anlatti ve gitti.
Ona ragmen hersey kendi cabamla ogrendim ve yap dedigi hic biseyi yapamiyorm demedim bi sekilde hallettim.
gelelim konuya. Mesela buraya girenin cikanin haddi hesabi yoktur. Herkrs kafasina gore takilir. Her gelen patronluk taslar.
Patron bisey pisirir kokar mesela cogu zmn gelde ye demez. Ha zaten yemem ama bi teklif edilmez mi kizlar kokuyo yani.
snra ise baslarken demisti bisey olursa birakirim eve diye. Dun cok fazla kar yagdi ve eve otobus yok beni yolun yarisinda birakti. Az once sirketi biri aradi. Onu soruyo diyorum su kisi tlfnda. Adam ses etmiyo ya. Enson dedim musait olunca arasin sizi diye. 300 liralik bi alacagi var bir yerden 10 defa aratti heralde kizlar.
Bugun sinirimden agladim.
Ve isten ayrilmayi dusunuyorum. Ama acele karar verio pisman olmak istemiyorum. Bunlar disinda rahat bi yer. Ayri bi odam var. İs cok degil vs.
Ne yapmaliyim?
Asgari Ucret alicam. Daha almadim.
Ve kime soylesem ordan para alamazsin diyo
P.tesi maas gunum. İl ama kucuk bi il. İs imkani fazla yokBanada para alamazsın izlenimi uyandı yemegini vermeyen eve bırakmayan ince ayrıntısına kadar hesap yapan biraz zor verir..il mi ilçede mi iş imkanları olan bir yerdeysen bırak ama deneyim sahibi ol biraz 5 6 ay bir dene..parayı alamazsan ilk maaşı yani direkt bırak ...
Bazen ben yapiyorm oglu getiriyo biseyler bazen disardan soyluyoruz. Bazen esi yapip getiriyo.Valla canım umarım paranı alırsın. Çok kaba ve görgüsüz bir adammış yemek vermiyor mu burası sana?
Bazen ben yapiyorm oglu getiriyo biseyler bazen disardan soyluyoruz. Bazen esi yapip getiriyo.
Patronun mutfağa girip de yemek pişirdiği, bir şey olursa eve bırakırım dediği bir iş ancak bu kadar olur maalesef.Bir ay oldu bi ise basladim. Cook cok eski bi tanidigimizin sirketi. Orda ki herseyden ben sorunluyum. Muhasebe kayitlari mailler cay tlfn gorusmeleri.....
ve ben dedim on muhasebede ilkbis yerim bilmiyorum cok fazla diye. Ona ragmen benden onceki calisan geldi sadece iki saaat anlatti ve gitti.
Ona ragmen hersey kendi cabamla ogrendim ve yap dedigi hic biseyi yapamiyorm demedim bi sekilde hallettim.
gelelim konuya. Mesela buraya girenin cikanin haddi hesabi yoktur. Herkrs kafasina gore takilir. Her gelen patronluk taslar.
Patron bisey pisirir kokar mesela cogu zmn gelde ye demez. Ha zaten yemem ama bi teklif edilmez mi kizlar kokuyo yani.
snra ise baslarken demisti bisey olursa birakirim eve diye. Dun cok fazla kar yagdi ve eve otobus yok beni yolun yarisinda birakti. Az once sirketi biri aradi. Onu soruyo diyorum su kisi tlfnda. Adam ses etmiyo ya. Enson dedim musait olunca arasin sizi diye. 300 liralik bi alacagi var bir yerden 10 defa aratti heralde kizlar.
mesela dun aksama kadar is yoktu. Tam cikim mi dedim haa diyo su is vardi. Oda yarm saat surcek bisey.
Ve isten ayrilmayi dusunuyorum. Ama acele karar verio pisman olmak istemiyorum. Bunlar disinda rahat bi yer. Ayri bi odam var. İs cok degil vs.
Ne yapmaliyim?
Bide bu isten once 4 ay is aradim.
Bir ay oldu bi ise basladim. Cook cok eski bi tanidigimizin sirketi. Orda ki herseyden ben sorunluyum. Muhasebe kayitlari mailler cay tlfn gorusmeleri.....
mesela dun aksama kadar is yoktu. Tam cikim mi dedim haa diyo su is vardi. Oda yarm saat surcek bisey.
Ne yapmaliyim?
Bide bu isten once 4 ay is aradim.
Kac ay calistiniz siz?bende böyle bi yerde calıştım aylarca bugun git yarın gelmyaptı kalan paramı zor aldıydım başka iş bakmaya başla derim bir an önce