Bana Fikir Verir misiniz Hanımlar

Para konusunda gösterdiğiniz sert tepkiyi kardeşiniz tacize uğrararken gösterecektiniz.

Tacizi çocuk size söylüyor siz de aman uzak dur mu diyorsunuz?

Ben olsam yıkarım o dükkanı başına.Rezil olmak neymiş görürdü.

yaa inanın bende ona şaşrıdım , dertleri para olmuş ,

adam kardeşinizi ellemeye çalışmış siz halaa staj parası diyorsunuz

okulun adını verin hepimiz şikayet edelim kardeşinin adını vermene gerek yok.bi çok şikayet gelirse okul hakkında milli eğitim mecbur ilgilenecek.

Kardesiniz tacizden bahsederken taciz etmesine mahal verme demek yerine yeri gogu ayaga kaldiracaktiniz.
200tl ninde cani cehenneme o parayi 1000 parcaya bolup sapik herife yuttururdum.

Polise gidin adamdan sikayetci olun. Adamin haber gönderdiği kişileri şahit yazdırın. Gerekirse kadin derneklerine basvurun

200-300 tl için kopardığınız kıyameti
çocuk size rahatsız olduğunu, sarılmaya çalıştığını anlattığında koparacaktınız
o gün o çocuğu oradan alacaktınız, şikayet edecektiniz
"sen dikkat et ablacım, yaklaşmasına mahal verme" ne demek yahu
ben adamı yolarım ne uyarısı parçalarım valla işyerinde

doğru sadece okulun adını verse hepimiz şikayet ederiz staj sistemini öğretmenleri

onu yapmamak lazım bence
nereden bileceğiz konu sahibinin (sadece bu konu için değil, tüm konular için) doğru söylediğini?
insanlar, insanlara zarar verebilmek için neler yapıyor
hiç tanımadığımız insanların demesiyle, bilmediğimiz insanların şerefi ve haysiyetiyle oynamak...

bizim bir arkadaşa taciz iftirası atıldı çalıştığı şirkette
3 çocuğu var!
Allah'tan tam olayın olduğu yeri kaydeden kamera varmış şirkette de
aklandı
yoksa düşünsene :KK43:

Herkese merhaba;
Uzun olursa kusura bakmayın şimdiden ama yorumlarınız benim için çok önemli
Kızkardeşim lise son sınıf öğrencisi kız meslek lisesinde okuyo giyim bölümünde
Son senesi olduğu için staj yapıyo ,
1. dönem staj yerinde sıkıntı yaşadı
Arkadaşları aracılığıyla bi terzi buldu sadece o kişi ve kızkardeşim oluyodu çalıştığı yerde
Hatta bende 1 kere bakmaya gittim kendi halinde birine benziyodu adam
Sonra 1. dönem sonu oldu bigün annem bana dedi ki kardeşin dün gece rüya görmüş korkusundan altını ıslatmış dedi

Ben bunu duydum şok oldum adamı kendine tecavüz ederken görmüş ve 18 yasındaki kız korkusundan altını ıslatmış sonra ben kardeşimle konustum ısrar ettim ne oldu bak sana bişey mi yaptı diye bide kardeşim zaten içine kapanık bi kız korkusundan söyleyemez diye çok korktum
Zaten adamın hareketlerinden rahatsız olduğunu ara ara söylüyodu ama biz hep sen dikkat et ablacım sakın yaklaşmasına mahal verme falan diyoduk ama detaylı anlatmıyodu ben izin versem nerdeyse bana sarılacak falan diyodu

Rüya gördükten sonra çocuğun iyice psikolojisi bozuldu oraya gitmek istemedi adam mesela akşamdan içki içiyomuş sabah geldiğinde kardeşime neden buraları toplamadın diyomuş konuşurken küfürlü konuşmak desen cabası
At yarısı izliomuş kazandıktan sonra kardeşime sana sarılablir miyim diyomuş sevnçten o anda elini falan tutmaya çalışuyomuş sürekli çok güzel olduğunu dile getiriyomuş bebek gibi kızsın 25 yasında olsan seni kaçırmam evlenirim senle diyomuş bunu diyen 40 yasında evli çocuklu adam yani
Kardeşim abla eski öğrencileri geliyor yanına onlarla aşkımlı falan konusuyo kızlarda öyle rahatsız da olan yok diyodu

Neyse kızkardeşim bu sıkıntılarını hocasına da anlatmış hocası da zaten geçen seneki öğrencimize de sürekli fiziğin çok güzel falan diyomuş demiş
Kardeşimi ordan stajdan aldılar ama dillendirmeden o adama da staj parası vermiyorsun diye ayrıldı dediler

BU seferde aynı işhanında hemen yan dükkana staja vermişler kardeşimi
Adam arkadaşlarından kardeşime haber gönderiyomuş nasıl beni bırakıp da oraya staja gider ben burda komşularıma arkamdan mı güldürcem onu ordan attırcam ben onun peşine adam bile taktım diyomuş

Bende bunların üstüne okula gittim hocalarla konuştum kardeşimi ordan aldırdım hocalara durumu anlattım bana hala o adamı savunuyolar x bey biraz rahat birisi yoksa içinde art niyet yoktur kardeşinde içine kapanık çekingen bi kız o yüzden oldu bunlar diyolar
Diğer öğrenciler o adamı çok seviyomuş iyi de bundan banane diğer öğrencilere de aşkım bebeğim hoş geldin bu şekilde konusuyomuş benm kardeşim kendine bunları dedirtmiyor diye çekingen oldu şaka gibi

Neyse bunu da geçeyim benim saf kardeşim staja gittiği zaman adam 2. bi anahtar vermiş bizim kızda ordan ayrılınca sen git o anahtarı çöpe at
Adamda şimdi anahtarı istiyomuş biizmkide çöpe attım diyince ortalık bidaha karıştı

Kasım aralık ayında devlet tarafından staj ücreti ödenmemişti bugün aradı kardeşim abla kasım aralık ayındaki staj paralarını devlet staj yaptığımız yere yatırıyomış benim 600 tl yatacakmış ama o adam kesecekmiş içinden kapının kilidini değiştirecekmiş beni anahtrı attı diye 200 tl falan kesecekmiş diyo

Bunu duydum ben bidaha sinirlendim tamam kızkardeşim hata yapmış anahtarı atmakla sen git öğretmene ver dimi ama atmş işte adam haklı konuma düştü bende öğretmeni aradım benm kardeşime staj parası vermiyodu ona saysın nasıl olurda devletin çocuğa vediği parayı keser dedim öğretmende hala onu savunuyo keser tabi niye kesmesin anahtarını atmış diyo

Bende dedim ki staj parası vermiyodu ona saysın deyince vermek zorunda mı diyo tabi zorunda siz demediniz mi toplantı da staj yeri vermek zorunda ama kabul etmiyolar ya çocuğunuzu alın stajdan yada mecburen staj parası almış gibi imza atacaksınız biz prosedüre uydurcaz diye dedim
Şikayet etcem milli eğitime adam resmen tacizde bulundu hala haklı konumda siz kardeşimi savunsanız biraz o adam 5 kuruş kesemez dedim
Nereye ederseniz edin dedi öğretmende bana
Zaten sizin yüzünüzden bitane işletme kaybettik diyo
Bugün okula çağırdılar normalde işlerim yoğundu gidemedim

Bide normalde sadece anahtar yuvasını dğeiştirmesi yeterliymiş 15-20 tl snaırım adam tüm sistemini değiştirecekmiş akıllıya bak eline koz geçti ya oda 200-300 tl tutuyomuş
Zaten o daha çocuk sen bi çocuğun parasına nasıl göz koyavbiliyosun ve dahası öğretmenler nasıl bu duruma hak verebiliyor anlayamıyorum gerçekten
Hergün kaç tane taciz tecavüz haberi duyıyoruz hala bana o adamı savunuyolar

Bende hocalarla konuşursam madem o kişi bize güvenmiyo bende ona güvenmiyorum birlikte bulalım bi anahtarcı soralım kaç tl ye değiştiriyomuş ona göre praasını kessin neden tüm sistemi dğeiştiriyomuş yada nerden bilcem bizden fazla para kesmediğini dcem

Offf sinirlerim alt üst oldu böyle herseyle ben uğraşıyorum çıldırcam siz bana fikir verir misiniz ne yapılır bu durumda ???
Parayı anahtarcıyı boşver de kardeşini al polise götür anlatsın her şeyi kız gece altını ıslatmış birinin psikolojisini bozmak çok ciddi bir suç üstüne de taciz var

Ben anlamadım hiç bir şey.

Kızların staj yaptığı yerdeki adam gevşrğin biri öğrencilerle askimli bilmem neli konuşuyor öğretmenlerin haberi var, kardeşinizin rahatsız olduğundan haberi var hicbir şey yapmıyorlar. Bu kadarı da ne bileyim ya. Ben liseyi farklı bir ülkede mi okumusum acaba.

Birde 200 lira mevzusu var tabi. Sizi en çok sinirlendiren de o 200 lira. Beynim yandı.

yaa inanın bende ona şaşrıdım , dertleri para olmuş ,

adam kardeşinizi ellemeye çalışmış siz halaa staj parası diyorsunuz
Ya siz neden böyle sürekli insanları eleştirmeye çalışıyosunuz anlamıyorum kiii
Para peşine düşmüşsün diyenler için yazıyorum
Kız kardeşim ilk başlarda bana açık açık anlatmadı diyorum size yoksa ben salak mıyım onu orda tutar mıyım hiç
Bi düşünün Allah aşkına göz yumar mıyım
Bana diyodu ki mesela abla konuşma tarzını sevmiyorum kızlar geliyor onlara aşkım canım cicim diyo falan diyodu bende sana derse haberim olsun o duruma mahal verme falan diyodum
Diğer boyutlarını zaten sonradan öğrendim öğrenir öğrenmez de orayla ilişkisini kestirdim
Okula gittim ama öğretmenler neredeyse beni suçladılar derdiniz ne o zaman sınıfta kalsın diye
Şuanda da evet para için çıkarttığım olayın kat katını o zamna çıkarttım okula da gittim ama kız kardeşimi ordan alınca daha fazla muatap olmak istemedim

Ben anlamadım hiç bir şey.

Kızların staj yaptığı yerdeki adam gevşrğin biri öğrencilerle askimli bilmem neli konuşuyor öğretmenlerin haberi var, kardeşinizin rahatsız olduğundan haberi var hicbir şey yapmıyorlar. Bu kadarı da ne bileyim ya. Ben liseyi farklı bir ülkede mi okumusum acaba.

Birde 200 lira mevzusu var tabi. Sizi en çok sinirlendiren de o 200 lira. Beynim yandı.
Beni sinirlendiren 200 lira değil adamın yüzsüzce hala parasını kescem demesi
Onu rezil etmediğime şükretmiyor da hala çocuğun parası peşinde
Bu arada ilk öğrendiğimde önce okulla görüştüm kız kardeşim abla nolursun uzatma böyle daha kötü oluyorum dediği için üstüne gidemedim ordan ayrıldı diye

Yalnizkelebek Yalnizkelebek merhaba

Kardeşinizin anahtarı atmış olmasindan daha ciddi bir mesele var burada.. Adamın kardeşinize karşı tacizkar davranışları. Ne olursa olsun kim olursa olsun.. Kardeşinize söyledikleri bence taciz niteliğinde. Bu tür kendini adam sanan mahlukların bu tip tavırlarını görmezden gelmeyin ne olur.. Ben olsam duyar duymaz kardeşimi ne pahasına olursa olsun o adamın yanindan alır, bir avukata danısarak adamdan şikayetçi olurdum.. Bugün elini tutabilir miyim der yarın sormadan tutar.. Bugün öpebilir miyim diye sorar yarın zorla oper. Düpedüz tacizdir bu..
Evettt taciz tabi ama benim aklımın almadığı eğitimciler öğretmenler bile böyle alt ederken mevzuyu biz ne yapalım
Öğrencinin arkasında onlar durmazsa kim duracak
Bugün müdür yardımcısını aradım kız kardeşim yanındaymış aradığımda zaten
Kardeşim odaya ilk girdiğinde senin ablana noluyo diyomuş ne derdi var diyomuş azarlar gibi
Sonra ben arayınca bianda üslubunu düzeltmiş kardeşim diyo
Yarın görüşmeye gitcem zaten okula
Adamın yanına gidip dükkanı bende başına yıkmak istiyorum ama kardeşim engel oluyo abla nolursun gitme kavga edersin diye
Annem babam duymasın diye kendim uğraşıyorum babam annem duyarsa bu kadar sıkıntı yaşadığımızı ne olur bilemiyorum

siz neden polise gitmiyorsunuz bu kadar tacizden sonra da 200 lira kesecek diye deliriyosunuz, ben ona takıldım. ben olsam direkt milli eğitime de giderdim polise de giderdim.
Çok çok uzatmamak adına yazmadım ama olay ilk olduğunda yaklaşık 20 gün önce zaten ben okulda yeterince dceğimi dedim öğretmenlere ama nasıl eğitimciler artık bilemiyorum bana hep o adamı savundular hala olduğu gibi
Kızkardeşim göndermedi abla nolursun gtme biş yere bak staj yerim dğeişti sınıfta kalırım hem böyle hergün yeni bi olay oldukça daha sıkıntı yapıyorum içime korkuyorum dedi bende staj yeri değiştikten sonra olayı kapattım
Şimdi yine açıldı adamın yüzsüzlüğüne kızıyorum ben
Şuanda gidip o dükkanda ağzıma geleni syamak istiyorum o adama ama hep kardeşim engel oluyo abla uzatma nolursun diye

Çok çok uzatmamak adına yazmadım ama olay ilk olduğunda yaklaşık 20 gün önce zaten ben okulda yeterince dceğimi dedim öğretmenlere ama nasıl eğitimciler artık bilemiyorum bana hep o adamı savundular hala olduğu gibi
Kızkardeşim göndermedi abla nolursun gtme biş yere bak staj yerim dğeişti sınıfta kalırım hem böyle hergün yeni bi olay oldukça daha sıkıntı yapıyorum içime korkuyorum dedi bende staj yeri değiştikten sonra olayı kapattım
Şimdi yine açıldı adamın yüzsüzlüğüne kızıyorum ben
Şuanda gidip o dükkanda ağzıma geleni syamak istiyorum o adama ama hep kardeşim engel oluyo abla uzatma nolursun diye
ben olsam durmazdım açıkçası. 18 yaşında kız böyle bi kabus görüp altına yapıyorsa sadece gel sarılalım demekten daha çte şeyler de olabilir.

Evettt taciz tabi ama benim aklımın almadığı eğitimciler öğretmenler bile böyle alt ederken mevzuyu biz ne yapalım
Öğrencinin arkasında onlar durmazsa kim duracak
Bugün müdür yardımcısını aradım kız kardeşim yanındaymış aradığımda zaten
Kardeşim odaya ilk girdiğinde senin ablana noluyo diyomuş ne derdi var diyomuş azarlar gibi
Sonra ben arayınca bianda üslubunu düzeltmiş kardeşim diyo
Yarın görüşmeye gitcem zaten okula
Adamın yanına gidip dükkanı bende başına yıkmak istiyorum ama kardeşim engel oluyo abla nolursun gitme kavga edersin diye
Annem babam duymasın diye kendim uğraşıyorum babam annem duyarsa bu kadar sıkıntı yaşadığımızı ne olur bilemiyorum
Onlar için kardeşiniz sadece öğrenci. Ama sizin canınız. Onlar kardeşinizin arkasında durmazsa ailesi duracak. Daha önce de yazdım. 200 liranın peşine düşeceğinize kızı bir psikologa götürün. 200 lirayı kesmese şikayet etmeyecek misiniz savcılığa? Böyle saçmalık mı olur?

Okulu ve öğretmenleri direk 146 yı arayıp şikayet edin mutlaka dosya açılır ne idareye ne milli eğitime güvenin 146 tek çare. İşletmeyi bimere yazın mutlaka cevap vermek zorundalar.

Bu kadar taciz vakaları üzerine. Öğretmenlerde ki rahatlığa şaştım kaldım doğrusu. Gencecik kızı ne duruma düşürmüşler. Adamı taa en başından uyarsalar bu çirkinliklerin hiç biri olmazdı. Bile bile oraya staja öğrenci vermekte ne demek...

Annen baban çevre duymasın diye çabanız neden?

X