Fevri bir tepki vermek üzereyim

WitchHazel

🍅🫑🍆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
30
64
3
Kendi ailemin yanına memlekete geldim eşim evde kaldı. Ortak bir arkadaşımız evlenmişti ve uzakta yaşıyorlar. Bugün eşimle yaşadığımız şehre gelmişler ve arayıp bizde kalacaklarını haber veriyorlar. Ben evlendiği kadını bir kere gördüm ve enerjimiz hiç tutmadı hiç sevmedim o yüzden sosyal medyasında paylaştıklarına bile bakmıyorum artık. Ama arkadaşımız eşimin gözünde kıymetli. Ben evde yokken o kadının benim evimde gelip kalmasını doğru bulmuyorum çok gerildim çok rahatsızım ben yokum her şeyden önce şimdi o kadın kim ki gelip benim evimi görecek kullanacak? Aşırı şekilde sınırlarım ihlal edilmiş hissediyorum ev bence çok özel, sevmediğim insanlara açmak geriyor beni.
Eşim şimdi onlarla dışarda oturuyor, o diyemez ama ben arayıp evde olmadığımı evde kalmalarının uygun olmadığını söylemem lazım gibi hissediyorum ama bu kaos yaratacak. Eşim de nasıl ters bir şey diyeyim diyemem diye bana kızıyor yapacak bir şey yokmuş artık ona göre. Arayıp ben konuşayım sizce?

Emrivaki gibi bir şey olmuş. Olduğunuz şehre gelip “aaa biz geldik, sizde kalacağız” gibi bir şey olmuş. Öncesinde aranmamışsınız, müsait misiniz sorulmamış. Bende istemezdim. Gelecek kişiyi seveyim yada sevmeyim, ben yokken evimde yatılı misafir istemezdim zaruri bir durum olmadıkça. Konuşup konuşmama konusuna bir şey diyemiyorum ama eşinizle hemfikir olmanız lazım. Eşinize ilk söylediklerinde onun demesi lazımdı zaten “Bizde isterdik gelmenizi ama eşim sehir dışında kısmet değilmiş. Bir dahaki sefere artık” demesi lazımdı.

Bir gece kalacaklar sanırım eşim evde evet. Ay o kadar gerildim ki her an herkesle kavga edebilirim bir şey dememem lazım ama artık

Yani arama konusuna gelirsek eşin kabul ettiyse bu saatten sonra gelmeyin demek eşini arkadaşına karşı çok mahcup eder.bir dr beraberlermis simdi. Bir geceliğine katlanirdim gibi ama esimi sonra ne yapardım bilmiyorum
Katılıyorum, eşim okey dediyse ben de bir daha arayıp eşimi mahcup etmezdim onlara karşı, değer verdiği sevdiği bir arkadaşıymış neticede

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Niye yatak odasını kullanacaklar yahu olur mu öyle sey😄

Back
X