- 2 Şubat 2025
- 30
- 64
- 3
- Konu Sahibi WitchHazel
Kendi ailemin yanına memlekete geldim eşim evde kaldı. Ortak bir arkadaşımız evlenmişti ve uzakta yaşıyorlar. Bugün eşimle yaşadığımız şehre gelmişler ve arayıp bizde kalacaklarını haber veriyorlar. Ben evlendiği kadını bir kere gördüm ve enerjimiz hiç tutmadı hiç sevmedim o yüzden sosyal medyasında paylaştıklarına bile bakmıyorum artık. Ama arkadaşımız eşimin gözünde kıymetli. Ben evde yokken o kadının benim evimde gelip kalmasını doğru bulmuyorum çok gerildim çok rahatsızım ben yokum her şeyden önce şimdi o kadın kim ki gelip benim evimi görecek kullanacak? Aşırı şekilde sınırlarım ihlal edilmiş hissediyorum ev bence çok özel, sevmediğim insanlara açmak geriyor beni.
Eşim şimdi onlarla dışarda oturuyor, o diyemez ama ben arayıp evde olmadığımı evde kalmalarının uygun olmadığını söylemem lazım gibi hissediyorum ama bu kaos yaratacak. Eşim de nasıl ters bir şey diyeyim diyemem diye bana kızıyor yapacak bir şey yokmuş artık ona göre. Arayıp ben konuşayım sizce?
Eşim şimdi onlarla dışarda oturuyor, o diyemez ama ben arayıp evde olmadığımı evde kalmalarının uygun olmadığını söylemem lazım gibi hissediyorum ama bu kaos yaratacak. Eşim de nasıl ters bir şey diyeyim diyemem diye bana kızıyor yapacak bir şey yokmuş artık ona göre. Arayıp ben konuşayım sizce?