Makarnalar Fettuccine Alfredo-Mis Krema Sponsorluğunda

Nesliii yapiyorsun bu sporuuu ellerine sağlık sunumda makarnada müthiş duruyor

Ellerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor, sunum desen çok güzel olmuş Başarılar dilerim.

3 güzellik bir araya gelince kesin çok lezzetli bir makarna olmustur Ellerine sağlık canım, yarismada bol şanslar

3 güzellik bir araya gelince kesin çok lezzetli bir makarna olmustur Ellerine sağlık canım, yarismada bol şanslar
Çok teşekkür ederim..isminden dolayı pek şansim var gibi gelmiyor ama lezzetli güzel bı yemek oldu bizim için de

Ayyyh sesli güldüm yaaa ben gibi yeni öğrenenler pek etliye sütlüye karışmıyor.ben ilk ödüllü anket bile yapmamıştım bu ne ki diye
Yine buna şükür eskiden üçer beşer oy alıyorduk. Bildirim ile az çok alıyoruzAma insan en az 100 e yakın oy almak istiyor

Yine buna şükür eskiden üçer beşer oy alıyorduk. Bildirim ile az çok alıyoruzAma insan en az 100 e yakın oy almak istiyor
Ya tabiki mesela 3 oy hakkı oluyor ama arada uçurumlar oluyor..o kadar yapıyoruz tarif gelip iki tık yapmak zor sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…