Makarnalar Fettuccine Alfredo-Mis Krema Sponsorluğunda

Rica ederim çok güzel olmuş çünkü,denemem lazım bunu çok beğendim,sulu kalması önemli zaten,göğüs değilde kalça kısmından da olur demi .
Evet evet abla hatta kalça daha lezzetli olur.ben tarifte göğüs var diye kullandım ama bı dahakine kalçadan yapacağım.begenmenize sevindim tavuğa ayrı düşkünüm

Evet evet abla hatta kalça daha lezzetli olur.ben tarifte göğüs var diye kullandım ama bı dahakine kalçadan yapacağım.begenmenize sevindim tavuğa ayrı düşkünüm
Bend etam tavukçuyum varya çok severim,etle çok aram yokta ondan.
Çok beğendim mutlaka denerim bunu,hatta içinede garnitür falanda çok yakışır bide mantar filan harika olur.

Bend etam tavukçuyum varya çok severim,etle çok aram yokta ondan.
Çok beğendim mutlaka denerim bunu,hatta içinede garnitür falanda çok yakışır bide mantar filan harika olur.
Evet.ben daha önce böyle büyük rulo değil de küçük küçük sarmıştım.icine de ıspanaklı harç koymuştum...o da favorimizdir..ıspanak severseniz.. garnitür de çok iyi dalyan köfte gibi

Evet.ben daha önce böyle büyük rulo değil de küçük küçük sarmıştım.icine de ıspanaklı harç koymuştum...o da favorimizdir..ıspanak severseniz.. garnitür de çok iyi dalyan köfte gibi
Mutlaka deneyecem bunu çok sağol. kaçtım eşim aradı şimdi oda hastalandı öksürük filan yarına işede gitmez herhalde haberiniz olsun.

Çok iştah açıcı
Ellerine sağlık

Tam bir İtalyan tarifi olmuş, elinize sağlık, başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…