✌ Feracelinin Spor Günlüğü ✌

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.320
80.348
Spor zayıfta olsan,şişmanda olsan hayatında su içmek,yemek yemek kadar gerekli birşey kesinlikle..
O yüzden yaşam boyu spor diyorum hep
Bu benim günlüğüm olucak
Ben spor yapınca iyi hisseden..
Spor yapınca rahatlayan.
Spor yapınca Sinirini atan...
Spor yapınca mutluluk hormanlarına halay çektiren biri olarak buralarda olcam. artıkın

Sporcu bir aileden gelmiş olmamdan mı kaynaklı bilinmez sporada aşık biriyim

Bir türlü başlayamadım çünkü o şevkin,aşkın gelmesini bekledim..
tam sınavlarda başladı hiç yapamam diyordum,ee sivilcelerde aldı başını spor,terlemek çok iyi geliyor cildime

bugün baya diplerdeykin birden enerjim arttı kalktım spor yaptım ve start vermiş olduk

Hayırlı olsun günlüğün

Spor çok önemli ya hiç olmazsa hergün 20dk yürümek lazım

Evet bu mekik ve squat programlarına başladım bugün ikinci günüm yavaş yavaş spora adapte edip bünyemi sonra fitness,Leslie,Pilates,Koşu,İp atlama gibi diğer dallarada konacağım

Dün oldukça yorucu ve moral olarakta bitik bi gündü spor yapacak keyfim yoktu velhasıl aslında dinlenmem bugün ama dün yapmadığım için bugün dünki mekikle squatı yaparım ..
Şimdi yediklerimi bi midem sindirsin sonra başlarım bugün ayrıca açık havada azda olsa yürüdüm...
Bi kaç saat sonra görüşmek üzere

Nasılsın nasıl gidiyor hayat Can'ım ???diyet işlerine devam ediyorsun hrrlde ben hamileyim baya kilo aldım morelim çok bozuk su an 90 kiloyum

Nasılsın nasıl gidiyor hayat Can'ım ???diyet işlerine devam ediyorsun hrrlde ben hamileyim baya kilo aldım morelim çok bozuk su an 90 kiloyum

Hayat bi şekilde gidiyor nasıl gidiyor benimde en ufak fikrim yok....
Olsun doğumdan sonra verirsin inşallah

Program şöyle squat ve mekik programı yapıcam kendime günlük 1 ay da bakalım kaç santim incelicek basen ve karnım :)

Aynı zamanda basen,bacak eğzersizi yapıcam karın kasları egzersizi bunlara ağırlık vericem diğer yerlerde sıkıntı yok

Günaydın
Sabah sporumu yaptım

— 35 mekik
—35 Squat
—5 dakika basen,bacak,popo egzersizleri

Şimdi duşa koşup ardından bomba gibi kahvaltı

Bende varım canım selamun aleyküm
Bende ip atlıyorum 1500 le başladım gergin 100 arttırcam
Diyet olarak da fitpak kullanmaya başladım...Bakalım hayırlı si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…