O sol elindeki yolunmuş tavuğa benziyor...
Bu arada tebrikler, lider mi olmuşsunuz, gruptan mı çıkmışsınız ne..Anlamıyorum ben pek..
Ama en büyük kim diye sor..Sor hele bi?
Şıppadanak bilirim bak onu
Kartal o kartal:)
Bu saate gogıl amca mı kalır..Yattı uyudu o:106:
son maça biz de PAF takımla çıkalım , gelsin Salihler Recepler Özgür Çekler hadi bakalım.. kaleye de Mert
Tebrikler FENERBAHÇEM! Tebrikler Bekir! Tebrikler Volkan! Tebrikler Fenerbahçe armasının altında ter döken her bi futbolcumuz! Bu akşam galip gelmemizi istemeyen 3/4'lük kısma cevabımızı bu galibiyetimizle vermiş olduk! Özellikle PFDK'na! Maçtan 1 saat önce kararlarını açıklaması niyetlerinin ne oldugunun apaçık göstergesi!Aykut Kocaman 1 maç ceza, Caner'e ise 2 maç ceza verilmiş ki Caner'e ne için ceza verildiğini hala anlamıyorum ortada o kadar itiraflar varken! Böyle bişey olamaz! Artık sırtımızdan vurula vurula sırtımız kaleye dönük topa vurmaya alıştık resmen yahuu forvet oyuncusundan defans oyuncusuna kadar rövaşata gol atar olduk Hep birlikte bu FENERBAHÇE düşmanlarını yeneceğiz! Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter!
Süreç devam ediyor arkadaşım.
Geçen sene yılmadan son maça kadar ayakta kalmamız , kenetlenmemiz planlarını başarıya ulaştırmadı.
Bu senede durmak yok yola devam politikasını kaldıkları yerden sürdürüyorlar.
Eminim ama bu sene Uefa'da ve ligde gereken cevapları alacaklar.
Aykutun cezasını hadi makul görebiliyorum en objektif bakış açımla ama Caner???
En fazla maçı merdivenlerden izledi derler(ancak!)
Bakalım Aydınus Beyefendi'ye kaç hafta maç verilmeyecek?
Sıkı takipteyim.Bu hafta verilmedi,yeter mi yetmez!
Bekirin rövaşatası nasıldı ama
Bu futbol ile uefada hiç birşey yapamayız eğri oturalım doğru konuşalım. Kolay kısmı geçtik şimdi zor kısım geldi...
Marsilyayı yendik ama son 5 dk neydi öyle!!? Şans bizden yanaydıda gol yemedik-ki Fenerbahçe bunu hep yapıyor geri çekiliyor kılpayı kurutuluyoruz!
Takım avrupa kupası alacak derecede fakat oynamıyor. Dediğim gibi örnek veriyorum: atletico madrid karşısında bu futbolla değil kazanmak fark yememek için çabalar durur.
Bekirin rövaşatasına gelirsek milyon kere daha vursun başaramaz daha:)) Nefret ediyorum o adamdan Fenerbahçe futbolcusu değil o her maçta yaptığı hatalar bizi bizden ediyor futbol zekası çok düşük onun..
Benim hemşerim Serdar Kesimal bir iyleşsin görürüm bekiri o zaman:))
Ama Şampiyonda olmasın avrupadada başarısız olsun...FENERBAHÇE herşeyimizdir:)
O futbolu beğenmediysen bu gece 2. yarı için ne diyeceksin?
Bu takım var ya ; şu ruhla oynasın ... Sen gör o zaman UEFA kupasını.
Yeter ki ruhsuz hallerine geri dönmesinler , çünkü bazen sahada yürüyen 10 adam görüyorum, birde kalede uyuyan ara sıra sıçrayan kaleci.
Ama bugün 2. yarı resitaldi resmen.
Tebrikler Fenerbahçe.
Fenerbahçe 4 - Gençlerbirliği 1
Bekir ne kadar Fenerbahçe'nin ilk onbiri değilse Serdar'da o kadar ilk onsekiz değildir maalesef.
Oynamıyor , gördük oynadığı maçları.
Bekir 1000 kere vursada bir daha yapamaz o ayrı ama güzeldi kabul et
Evet aynı şeyi söylüyoruz Takım böyle oynarsa tamamdır. Ama öyle ruhum geldi ruhum gitti yok efenim gelir birazdan halleriyle olmaz
Serdarıma laf yok maç eksiği var o bir toparlasın bak gör sen
Süreç devam ediyor arkadaşım.
Geçen sene yılmadan son maça kadar ayakta kalmamız , kenetlenmemiz planlarını başarıya ulaştırmadı.
Bu senede durmak yok yola devam politikasını kaldıkları yerden sürdürüyorlar.
Eminim ama bu sene Uefa'da ve ligde gereken cevapları alacaklar.
Aykutun cezasını hadi makul görebiliyorum en objektif bakış açımla ama Caner???
En fazla maçı merdivenlerden izledi derler(ancak!)
Bakalım Aydınus Beyefendi'ye kaç hafta maç verilmeyecek?
Sıkı takipteyim.Bu hafta verilmedi,yeter mi yetmez!
Bekirin rövaşatası nasıldı ama
Evet aynı şeyi söylüyoruz Takım böyle oynarsa tamamdır. Ama öyle ruhum geldi ruhum gitti yok efenim gelir birazdan halleriyle olmaz
Serdarıma laf yok maç eksiği var o bir toparlasın bak gör sen
Maalesef üzerimize çok geliniyor bu moralle bu baskıyla son zamanlarda iyi bile oynuyoruz diyebilirim zamanla daha da iyiye döneceğini düşünüyorum. Serdar kesimal'e de gelecek olursak bursaspor maçından beri acaip gıcığım ona rakip kaleye gol atacak olsa kendi kalesine attığı gol kadar atamazdı net yani:)))
Kendi kalesine gol attı diyemi gıcık oldun?
O zaman sen Edu'yuda sevmezdin...
Şampiyonlar liginde gol kralı oluyordu az daha kendi kalesine attığı gollerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?