- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
sarı-kırmızı mor olur:) sarı- lacivert yeşil olar:) Caaahal![]()
benim algılarıma göre mor işte renkler ve zevkler tartsılmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim algılarıma göre mor işte renkler ve zevkler tartsılmaz![]()
pekişsin canım yaz bir daha yaz.
hic incelik denen bir şey de yok
resmen kovulduk![]()
toplanın gidiyoruz![]()
Elim kib ' e gidiyoooor geliyoooor ,bi gidiyooor bi geliyooor
Kardeş takımız biz , her zaman bekleriz.
Ayyyy uykularımız kaçar gitmeyin noooluurr![]()
morarmaktan iyidir![]()
Ne zevksiz algılarmış onlar
Ne yeşili,kurbağa yeşili mi ?
Gidiyorum,baAaAAAYYYYY,
" En büyük Beşiktaş " bu aradaaaa......![]()
tartısılmaz dedik
melodi ne kadar kaba insanlar görüyor musun?![]()
Zaten bir sakız almıştık yanımıza, şişirip bunlara patlatmak için..Başka eşyamız yok çok şükür
Van minüüüüüüüüüt van minüüüüüüüüüüüüüt...Yok öyle kib falan
Daha da gelmem buraya
Sen değil miydin daha geçen gün, "sizsiz burası çekilmiyor, nerdesin yaaaaağğğğ" diye ağıtlar yakan?
Nankör
Ya da yeşermekten![]()
bende fenerliyim ama bu aralar bir soğudum takımımdan her an transfer olabilirim başka takıma bilemiyorum yani
tartısılmaz dedik
melodi ne kadar kaba insanlar görüyor musun?![]()
Ben gibi hanfendi bir insanı çizgisinden çıkaracaklar az kaldı![]()
Öhööö öhöö öhö.
İnsan gelirken bi tebrikler grup lideri olarak çıkmayı garantilediniz;canım fenerbahçeli arkadaşlarım der yahu.
Girer girmez , en büyük beşiktaş jimnastik klübü37:) derseniz ne kadar ekmek o kadar köfte
![]()
bende fenerliyim ama bu aralar bir soğudum takımımdan her an transfer olabilirim başka takıma bilemiyorum yani
''nerdesin yaaaaağğğğ'' özellikle ''yaaaaağğğğ'' dedimmi bunu çok merak ediyorum :44:
Ne kadar kaldı?Tam olarak süre verebilirmisiniz Sn. MeLoDi hanımefendilerlerlerler![]()
Özellikle o kısmı öyle söyledin
Her zaman bekleriz..Böyle b..k yeşili mi, kurbaa yeşilimi, çimen yeşili mi diye tartışmaya mahal vermeyecek asil renklerimiz var bir kere
Mahpustan çıkmak için tünel kazacak halim yok, çok uğraştırıyor![]()
![]()
Masum masum maç sonuçlarını,kriterlerimi paylaşıyordum burada...kendi halimde;
ah melodi ahhh sen yok musun sen![]()
Sadece sizlere şu bilgiyi söylemek isterim ne o dediğiniz yeşillerden nede diğerleri o yeşilin adı: NEON IŞIKLARI... hatırlayınız 2008-2009 sezonu formamızı:) gugıldan aratabilirsiniz![]()