FenerBahçeliler Kulübü ''

dün akşam Fenerium tribünde bir manyak gördüyseniz o ben olabilirim.

o penaltı nasıl kaçar?
o kadar top nasıl direkten döner?

allah'ım çıldırdım, travesti gibi çıkan bir sesim ama Amsterdam yolunda büyük bir zaferimiz var! Hemen biletleri ayırttırdık, kupayı alıp kadınlar kulubune getirelim:)))

O sesten bizim evde de vardı arkadaşım .

Kadıköylüyüm ama başka şehirdeyim şuanda , özledim stadımı .

Alacağız öyle hissediyorum

eşime söyleyemediklerimi burda söyliyim fanatik salatasaraylıdır :)
fenerbahcem seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmm

Sorma bizde eşimle hangimiz önce masayı kırar yarışında gibiydik.
Hele o penaltıda
Bende and içtim kupayı alınca kremline fenerbahçe bayrağı dikeceğim

3 direk, 1 kaçan penaltı, 1 gol, 38 maçtır yenilmeyen bir Benfica!!

Yenilmeyen takım yoktur Fenerbahçe'mle oynamayan takım vardır. Normalde İstanbulda yaşıyorum ama şuan karabükte okuyorum. O maçta olmak için neler vermezdim..

olmuyor hayatım çocuklarıda zehirlemiş gıcık herif orjinal formasını almıs gsın ama eve geldigi gibi çöpü boyladı soruyor formam neden görmrdim diyorum

Aaaaaaaaa fair play zeynep azıcık

Sorma bizde eşimle hangimiz önce masayı kırar yarışında gibiydik.
Hele o penaltıda
Bende and içtim kupayı alınca kremline fenerbahçe bayrağı dikeceğim

Bana da sözün var , tv de olacak gözüm moskova da çılgın Fenerli Türk diye haberlerde izlemek istiyorum seni

Dünden beri hayal kuruyorum , kupayı almışız , çubuklular giyilmiş , 4 metre bayrağım araba İstanbula doğru yola çıkıyoruz maçtan sonra ......

Çoluk çocuk offf yaaa , vazgeçtim vegan hemen 15 i gelsin

Yaramı deştin. Dün tribüne içimiz geçe geçe baktık.
Seneye orda olacağım bekle beni Kadıköy

Bir gün kalpten gidicez kızlar heberiniz olsun. Ettiğim dualar onlarla birlikte döktüğüm terleri siz bide bana sorun. Bu aşkı bizden başkası anlayamıyo malesef. Anlamasınlarda zaten Biz Bize Yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz...!!!!

Bu mesajın tam benlik olmuş , bende panik atak var . Maç sırasında kalbim sıkışıyor sanıyorum , yok birde ölsem koltukta maç bitene kadar eşimde farketmez

2 Mayısta ilk kutlamaları yaparız burada

Bu mesajın tam benlik olmuş , bende panik atak var . Maç sırasında kalbim sıkışıyor sanıyorum , yok birde ölsem koltukta maç bitene kadar eşimde farketmez

2 Mayısta ilk kutlamaları yaparız burada

Aus sayende sandalyenin diğer bacağıda kırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…