dün akşam Fenerium tribünde bir manyak gördüyseniz o ben olabilirim.
o penaltı nasıl kaçar?
o kadar top nasıl direkten döner?
allah'ım çıldırdım, travesti gibi çıkan bir sesim ama Amsterdam yolunda büyük bir zaferimiz var! Hemen biletleri ayırttırdık, kupayı alıp kadınlar kulubune getirelim:)))
gel 15 mayıs gelllll
eşime söyleyemediklerimi burda söyliyim fanatik salatasaraylıdır :)
fenerbahcem seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmm
Sen onu da Fenerli yaparsın zeynep
dün akşam Fenerium tribünde bir manyak gördüyseniz o ben olabilirim.
o penaltı nasıl kaçar?
o kadar top nasıl direkten döner?
allah'ım çıldırdım, travesti gibi çıkan bir sesim ama Amsterdam yolunda büyük bir zaferimiz var! Hemen biletleri ayırttırdık, kupayı alıp kadınlar kulubune getirelim:)))
olmuyor hayatım çocuklarıda zehirlemiş gıcık heriforjinal formasını almıs gsın ama eve geldigi gibi çöpü boyladı soruyor formam neden görmrdim diyorum
olmuyor hayatım çocuklarıda zehirlemiş gıcık heriforjinal formasını almıs gsın ama eve geldigi gibi çöpü boyladı soruyor formam neden görmrdim diyorum
Sorma bizde eşimle hangimiz önce masayı kırar yarışında gibiydik.
Hele o penaltıda
Bende and içtim kupayı alınca kremline fenerbahçe bayrağı dikeceğim
Aaaaaaaaa fair play zeynep azıcık
Bana da sözün var , tv de olacak gözüm moskova da çılgın Fenerli Türk diye haberlerde izlemek istiyorum seni
3 direk, 1 kaçan penaltı, 1 gol, 38 maçtır yenilmeyen bir Benfica!!
Yenilmeyen takım yoktur Fenerbahçe'mle oynamayan takım vardır. Normalde İstanbulda yaşıyorum ama şuan karabükte okuyorum. O maçta olmak için neler vermezdim..
3 direk, 1 kaçan penaltı, 1 gol, 38 maçtır yenilmeyen bir Benfica!!
Yenilmeyen takım yoktur Fenerbahçe'mle oynamayan takım vardır. Normalde İstanbulda yaşıyorum ama şuan karabükte okuyorum. O maçta olmak için neler vermezdim..
Bir gün kalpten gidicez kızlar heberiniz olsun. Ettiğim dualar onlarla birlikte döktüğüm terleri siz bide bana sorun. Bu aşkı bizden başkası anlayamıyo malesef. Anlamasınlarda zaten Biz Bize Yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz...!!!!
Bu mesajın tam benlik olmuş , bende panik atak var . Maç sırasında kalbim sıkışıyor sanıyorum , yok birde ölsem koltukta maç bitene kadar eşimde farketmez
2 Mayısta ilk kutlamaları yaparız burada
Aus sayende sandalyenin diğer bacağıda kırıldı.
Kargo alıcıya aitse , hemen göndereyim sana bir sandalye canım renkdaşım benim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?