FenerBahçeliler Kulübü ''

Tebrikler FENERBAHÇEM .

UEFA çeyrek finaline çıkmışken , maç kritiği yapmayayım , özellikle son çeyreği hatırlamak bile istemiyorum .

Neyse ,

Şİmdi Basel ya da Rubin Kazan isityorum ya da Lazio .

Sonrasında isterse Chelsea gelsin :ssz:

zor yendik ama kabul edelim bundan sonra işimiz dahada zor

Lazio tam gönlümden gecen rakipti.. uefada finali görürsek kupa neden olmasın?

ligden umudum zaten yok, türkiye liginde çok şeyler dönüyor şampiyonu LİG tv ve TFF belirliyor , bu sene (şu an 4 puan fark olmasına rağmen) FB.nin şampiyonluk şansı bence yok gibi

ama avrupadan umutluyum kaldı 5 maç haydi !!

Akhisar maçında kısım kısım etkili olmadığımız zamanlar oldu ama tebrikler fenerbahçem aynı skoru lazio maçında da bekliyoruz :33:

Biz tüm aile çubuklularımızı giydik , şimdi sıra sende FENERBAHÇEM .

İyi de oynuyoz inşallah alalım bu maçı hadi fenerbahçem sırılsıklam olsun o forma :46:

Şükürler olsun yarabbim :21: Her zaman Fener en büyük Fener bizim için her türlü Fener :16:

Yarı final yakın !! final uzak değil !!

kupa ?? neden olmasın ?

Fenerbahçe'm !!! ♥♥♥

2 golde benden çıkan ses bana ait değildi sanki :52::52::52:

Bu tür maçlarda skorda bizden yana ise pek maç kritiği yapmak gelmiyor içimden .

Top yuvarlaktır tamam da ; bence yarı final cepte .

Final oynarsak zaten o kupa bizim :34:

Tur bizim kizlaaaar !! :D (insallah)
Kura cekildikten bir kac gun sonra bir ruya gormustum .. ruyamda fenerbahcemizin roma'da berabere kaldigini gordum .. ve sevindiklerini gormustum .. ertesi gun bunu hemen ablama anlattim .. dedim oyle yada boyle kadikoydeki maci almaliyiz .. eger o maci alirsak roma'daki mac cepte .. insallah .. ruyalarin tersi cikar derler bazen ama tersi ciksada sonuc yine ayni oluyo :D eee lazio taraftarinin olmasi da cooook buyuk bir avantaj tabii .. irkci taraftarlar bizimkilere normalden daha fazla skinti yaratabilirdi .. ah bide emre olaydi iyidi .. ama yinede ben takimima guveniyorum !! Road to amsterdam !!

Yarı finale bir adım kaldı... Nefesler tutuldu, gözler Lazio-Fenerbahçe maçına çevrildi.

Evinde oynadığı ilk karşılaşmayı 2-0 kazanan Fenerbahçe, rövanşı da alarak adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Peki bu nefes kesen mücadele saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA'da temsilcimiz Fenerbahçe 11 Nisan 2013 Perşembe günü İtalyan devi Lazio ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Bu büyük maç saat 22:05'de şifresiz olarak Star TV ekranlarından yayınlanacak.

Fenerbahçe Roma'ya gitti!

Fenerbahçe'nin Lazio kadrosu!

Lazio Fenerbahçe

Kocaman Krasic'i kadroya aldı!

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında bugün deplasmanda İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, dün Roma'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Roma'ya giden Sarı-lacivertli futbolcuları az sayıda taraftar ve havaalanındaki yolcular uğurladı. Taraftarlar ve yolcular oyuncularla fotoğraf çektirerek imza aldılar.

Teknik direktör Aykut Kocaman ile oyunculardan Dirk Kuyt, dün maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Takım son antrenmanını da maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda yapacak. TSİ 20.30'da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosu şöyle;

"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Ali Kaldırım, Raul Meireles, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Beykan Şimşek."

Yarı finalin adı FENERBAHÇE - BENFİCA

Az kaldı fenerim , 180 dk. Benficaya '' arrivederci '' dedikten sonra , final demek kupa demek :34:

Fenerbahçe için en kötü kuraydı bu diyenlere de ; yenmeden olmuyor bu işler !

Sokaklara dökülmek istiyoruz fenerim , haberin ola
:ssz:

Son düzenleme:
en kötü kura diyenler spor basını malum , 3 takımın hiçbiri diğerinden daha kolay değildi bence, gecen senenin CL sampiyonu chelsea mi kolay olacaktı Tottenham'ı eleyen Basel mi?
ama olsun bunlar bence iyi bir motivasyon olacaktır, Benfica'yı da Lazio gibi burdaki ilk maçta galibiyet+orda beraberlikle geceriz ve finale uçarız

Son düzenleme:
kızlar bende fanatik bir Fenerbahçeliyim nerdeyse hiç bir maçını kaçırmam arda da stada maç izlemeye giderim.

3 kulvardada adım adım ilerliyoruz inş 3 kupayıda alırız. önümüzde Benfica maçı var onu aldığımız taktirde bence işler dahada kolaylaşıcak ozamn ne diyoruz ;

Pierre Webo , Moussa Sow'uyla
Orta Saha Salih Uçan'la
Ceza alan Taraftarla
Gidiyoruz Amsterdam'a !!!

Benficanın yenilmez olması henüz fenerbahçeyle karşılaşmadığındandır. Helal olsun hepinize :46::52:

ahahaha en kötü kuraymış :)
finale dev bi adım attık kızlar çok mutluyummmm

gidiyoruz Amsterdam'a..
kupayı kadıköye getirmeye

Ne maçtı ama :ssz:

Skora hiç aldanmamak lazım . 1-0 mış peeehhhh .

O ne hırstı , o ne mücadeleydi .

Bu Benfica kaç maçtır yenilmiyordu :51:

Kuyt ,gökhan , meireles ayrıca tebrikler size , haa bir de yılların kurdu selçuk :46:

Taraftarda şahaneydi . Hadi çabuk gelsin rövanş.

Back
X