FenerBahçeliler Kulübü ''

Bu mesajın tam benlik olmuş , bende panik atak var . Maç sırasında kalbim sıkışıyor sanıyorum , yok birde ölsem koltukta maç bitene kadar eşimde farketmez

2 Mayısta ilk kutlamaları yaparız burada

Ay ne güzel evli Fanatiklerdensin. Fanatik Fenrbahçelilere Allah Fenrbahçeli eş nasip etsin. Sonra şiddetli geçimsizlikler meydana geliyor.. :)

İnş Amsterdama birlikte yolluycaz takımımızı burdan :)

Ay ne güzel evli Fanatiklerdensin. Fanatik Fenrbahçelilere Allah Fenrbahçeli eş nasip etsin. Sonra şiddetli geçimsizlikler meydana geliyor.. :)

:) benim evleneceğim insan (tabi Allah nasip ederse) Fenerli değil ama neyse ki benim kadar fanatik değil kendi takımına, yani aslında kendince fanatik ama biz fenerbahçelilerinki onlarınkine bakınca bi delilik hali.. biliyorsunuz.. bi de bizim uefa maçlarında da bizi destekliyor sırf ben mutlu olayım diye

Eşimle FENERBAHÇE sayesinde 8 yıl önce tanıştık , o benim fanatikliğime vuruldu

Çok iyi böyle , topuk yaylasına gidelim hadi gidelim , maça gidelim (ki başka şehirdeyiz) hadi gidelim , alışverişimin en karışmadığı kımı feneriumdaki

Yavaş yavaş bize doğru çekiver sen onu

Son düzenleme:

Bencede istersen sen onu çekersin doğru yola. Ama olmasada olur arada çekişirsiniz cok fanatik olmadığı için tartışmalarda büyümez onunda ayrı bir zevki olur bence :)

Bencede istersen sen onu çekersin doğru yola. Ama olmasada olur arada çekişirsiniz cok fanatik olmadığı için tartışmalarda büyümez onunda ayrı bir zevki olur bence :)

yok ya takımını değiştirmesin takım değiştiren adam istemem ben evde salatasaraylı babamla idare ediyosam heralde besiktaslı adamla da evlenince gecinir giderim

Kizlarrr bende koyu bi fb taraftarıyım. Aslinda Benim esim tam koyu bi fbli bende gsliydim eskiden. Ve baktım aile faciası çıkacak bu fb gs maclarında bu boyle olmaz diyerek takım değiştim ve suan tam köküne kadar Fenerbahçeliyim

Bu arada Amsterdam'a mac ne zaman olur tarih bellimi??

15 mayısta canım UEFA finali,
Allah'ın izniyle gidiyoruz Amsterdam'a !!

Senin hikaye de benimkine benziyo canım ben de nişanlımla 10 yıl önce fenerbahçe sayesinde tanışmıştım.:86: Fenerbahçe maçlarını birlikte izlerdik. Şimdi askerde olduğu için şükrü saraçoğluna gidemiyoruz ama bakalım izin alabilirse fb-gs derbisine gidecez inşallah Eve lig tv bağlattım fenerimin maçlarını o şekilde takilde takip ediyorum ama aklım hep statta. Yok böyle bi heyecan yaa fener aşkı bambaşka... İnşallah uefa kupasını Türkiyeye getirecez.:109:

Offff süper yaa çok kıskandııııım :) özellikle topuk yaylasına gidelim hadi gidelim , maça gidelim (ki başka şehirdeyiz) hadi gidelim kısmını :)
Allah bozmasın canım

Aminnnnn.Darısı başına mı derler

yok ya takımını değiştirmesin takım değiştiren adam istemem ben evde salatasaraylı babamla idare ediyosam heralde besiktaslı adamla da evlenince gecinir giderim

Ooooo sen stajı sağlam yapmıyorsun zaten bekarlıkta , beşiktaşlı eş sana devede kulak kalır

bu önümüzdeki maçı izlemeye kalbim nasıl dayanacak

Bende bilmiyorum sevgicim , beni bir izleseniz evde , her anım youtube da tıklanma rekoru kırar heralde

Hiç bir maçına kalp dayanmıyorum ama nefesimizi tutup duamızı edip bazı pozisyonlarda gözlerimizi kapatım totemlerimizle izleyeceğiz ve inş Amsterdama uçaçağız

finali düşün bi de

Amsterdam.....Final .... Ligi falan unuttuk artık , uefa ile çıldıracağız bu yıl

Cevap verilmiş canım zaten , doğru tercihin için tebrikler bu arada Ara ara gel buralardayız biz.

Stadı bende özledim çoook.

Ya işte şimdi bu yazıcağımı başka birine söylesem koca kadın sıyırmış derler ama okudum ya şimdi kupayı Türkiyaye getireceğiz mesajını , okurken tüylerim diken diken oldu.

Offfffffffff yaaaaaa hadi gelsin önce perşembe sonra 15 i.

Canım geç olmuş ama sonuçta zararın neresinden dönsen kardır. :) Fenerbahçe Aşktır Sende Gerçek Aşkını Bulmuşsun Canım :)

Kadın formasını FB 12 Kadın Efsane Çubuklu Kısa Kol Maç Forması - Spor / Fitness - Hepsiburada.com bu adresten alabilirsin ama çocuk esofman takımını ben de bulamadım bazen trenyolda markafonide falan fenerium açılıyo bi de oraya bak istersen canım

Kızlar ben acayip heyacanlıyım yaa gazetelerin manşetlerini falan gördükçe de heyecanım ikiye katlanıyor :18: Allahım sen takımımıza kuvvet ver vurdukları gol olsun inşallah

Kızlar ben acayip heyacanlıyım yaa gazetelerin manşetlerini falan gördükçe de heyecanım ikiye katlanıyor :18: Allahım sen takımımıza kuvvet ver vurdukları gol olsun inşallah

Sen bide bana sor içimde öyle bir heycan varki tarif bile edemiyorum. Allahım buraya finaldeyiz yazmayı nasip et bize.. Mutluluktan ağlamaya valla hazırım

şu ana kadarki maçlarda nasıl rahat izlediysem bu maçı o kadar gergin izledim malesef hislerim beni yanıltmadı ilk dakikadan belliydi turun gideceği sanki
canımız sağolsun ♥Fenerbahçemiz♥ varolsun napalım yapacak bişey yok
seneye ŞL'de yarı finale çıkarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…