Bu mesajın tam benlik olmuş , bende panik atak var . Maç sırasında kalbim sıkışıyor sanıyorum , yok birde ölsem koltukta maç bitene kadar eşimde farketmez
2 Mayısta ilk kutlamaları yaparız burada
Ay ne güzel evli Fanatiklerdensin. Fanatik Fenrbahçelilere Allah Fenrbahçeli eş nasip etsin. Sonra şiddetli geçimsizlikler meydana geliyor.. :)
İnş Amsterdama birlikte yolluycaz takımımızı burdan :)
Ay ne güzel evli Fanatiklerdensin. Fanatik Fenrbahçelilere Allah Fenrbahçeli eş nasip etsin. Sonra şiddetli geçimsizlikler meydana geliyor.. :)
İnş Amsterdama birlikte yolluycaz takımımızı burdan :)
:) benim evleneceğim insan (tabi Allah nasip ederse) Fenerli değil ama neyse ki benim kadar fanatik değil kendi takımına, yani aslında kendince fanatik ama biz fenerbahçelilerinki onlarınkine bakınca bi delilik hali.. biliyorsunuz.. bi de bizim uefa maçlarında da bizi destekliyor sırf ben mutlu olayım diye
Eşimle FENERBAHÇE sayesinde 8 yıl önce tanıştık , o benim fanatikliğime vuruldu
Çok iyi böyle , topuk yaylasına gidelim hadi gidelim , maça gidelim (ki başka şehirdeyiz) hadi gidelim , alışverişimin en karışmadığı kımı feneriumdaki
Offff süper yaa çok kıskandııııım :) özellikle topuk yaylasına gidelim hadi gidelim , maça gidelim (ki başka şehirdeyiz) hadi gidelim kısmını :)
Allah bozmasın canım
:) benim evleneceğim insan (tabi Allah nasip ederse) Fenerli değil ama neyse ki benim kadar fanatik değil kendi takımına, yani aslında kendince fanatik ama biz fenerbahçelilerinki onlarınkine bakınca bi delilik hali.. biliyorsunuz.. bi de bizim uefa maçlarında da bizi destekliyor sırf ben mutlu olayım diye
Bencede istersen sen onu çekersin doğru yola. Ama olmasada olur arada çekişirsiniz cok fanatik olmadığı için tartışmalarda büyümez onunda ayrı bir zevki olur bence :)
bu önümüzdeki maçı izlemeye kalbim nasıl dayanacak
Kizlarrr bende koyu bi fb taraftarıyım. Aslinda Benim esim tam koyu bi fbli bende gsliydim eskiden. Ve baktım aile faciası çıkacak bu fb gs maclarında bu boyle olmaz diyerek takım değiştimve suan tam köküne kadar Fenerbahçeliyim
Bu arada Amsterdam'a mac ne zaman olur tarih bellimi??
Eşimle FENERBAHÇE sayesinde 8 yıl önce tanıştık , o benim fanatikliğime vuruldu
Çok iyi böyle , topuk yaylasına gidelim hadi gidelim , maça gidelim (ki başka şehirdeyiz) hadi gidelim , alışverişimin en karışmadığı kımı feneriumdaki
Yavaş yavaş bize doğru çekiver sen onu
Offff süper yaa çok kıskandııııım :) özellikle topuk yaylasına gidelim hadi gidelim , maça gidelim (ki başka şehirdeyiz) hadi gidelim kısmını :)
Allah bozmasın canım
yok ya takımını değiştirmesin takım değiştiren adam istememben evde salatasaraylı babamla idare ediyosam heralde besiktaslı adamla da evlenince gecinir giderim
Hiç bir maçına kalp dayanmıyorum ama nefesimizi tutup duamızı edip bazı pozisyonlarda gözlerimizi kapatım totemlerimizle izleyeceğiz ve inş Amsterdama uçaçağız
finali düşün bi de
Kizlarrr bende koyu bi fb taraftarıyım. Aslinda Benim esim tam koyu bi fbli bende gsliydim eskiden. Ve baktım aile faciası çıkacak bu fb gs maclarında bu boyle olmaz diyerek takım değiştimve suan tam köküne kadar Fenerbahçeliyim
Senin hikaye de benimkine benziyo canım ben de nişanlımla 10 yıl önce fenerbahçe sayesinde tanışmıştım.:86: Fenerbahçe maçlarını birlikte izlerdik. Şimdi askerde olduğu için şükrü saraçoğluna gidemiyoruz ama bakalım izin alabilirse fb-gs derbisine gidecez inşallah Eve lig tv bağlattım fenerimin maçlarını o şekilde takilde takip ediyorum ama aklım hep statta. Yok böyle bi heyecan yaa fener aşkı bambaşka... İnşallah uefa kupasını Türkiyeye getirecez.:109:
Kizlar konuyla belki alakasi olmayacak ama yardiminiza ihtiyacim var..
Ben yegenim (kiz) icin internet araciligiyla satin alabilecegim altli üstlü bir fenerbahce formasi ariyorum..
Bulduklarim bunlar :
FB Bir Gün Herkes FB li Olacak Eşofman Takımı (3 Yaş) - Mavi - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ocuk Tribn Basic Eofman Takm (Ya)
pek begendigim söylenemez..
Ayrica bu formayi ariyorum:
Fenerium kadın formasını üretti
Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..
Kızlar ben acayip heyacanlıyım yaa gazetelerin manşetlerini falan gördükçe de heyecanım ikiye katlanıyor :18: Allahım sen takımımıza kuvvet ver vurdukları gol olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?