Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50

canım haberleri dikkatli dinleseydin görürdün hangi maçlarda şike yapıldığını.. 17 maçta fb şike yaptı dendi ve maçlar temmuz ayında tek tek söylendi bir tanesinde bile galatasaray yoktu... haberleri ne kadar takip ettiğiniz belli... hem ben, sen söyledin demedim zaten ts maçında gs şike yaptı die.. ve eweeet ben takımıma yürekten bağlıyım Allahıma şükürler olsun ki galatasaraylıyım,galatasaraylı bir aileden geliyorum bana da galatasaraylı olmanın gururu yeter de artar bile canım.. tüm ilkleri her zaman o yaşattığı türkiyeye,taraftarına.. 30 milyon taraftarı var takımımızın her zaman da arkasındayız biz.. isterse hiç şampiyon olmasın varsın hiç umrumda değil.. GALATASARYLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR ve biz o ayrıcalığı yaşıyoruz ya gerisi teferruat

aa canım biz sadece iyi günde yanındaymışız yenilince ya da ikinci bitirince ligi burada bir tane gs.li olmazmış

işte cnm sırf gs.yi şampiyon yapmamk için bir sürü saçmalık çıkardılar ama ALLAH adaletlidir

işte canım yanlış anonsla şampiyonluk haberini alıp sahaya hopladır sonra da doğru haberi duyunca gene birbirlerine girdiler.. sonra gelmiş burda biz takımımızın her zaman yanındayız yok cart yok curt diyolar... bu mu her zaman yanında olmak

ogun bende arenada olanlardan bırıydım muhtesemmmm diiii galatasaray bır futbol degıl bır ask bır tutku gonulden ve karsılıksız asktır SONUNA KADAR CİMBOMLUYUZZZZZ

şereftir seni sevmekkk senle aglayıp gülmek galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dekk
tek buyuk tek gercek her zaman her yerde galatasarayyyyy .

kıııssskananlarrrr catlasııınn

kıskananlar catlasııııınnnnnn patlassıııınnnnnnnnnn sukru saracda aldıgımız kupa tum fenevlılere kapakkkk olsunnnnn
1 senede 2 sampıyonluk her takıma nasıp olmaz 5 yıl ust uste sampıyon luk da hadı fenevlılerrr sıze su sarkıyı armagan edıyoruummm sampıyonluukk yarınlara kaldıııı lalylaylayalayy lalalylalaylaylayyyy :)) ama genede yarınlarada fazla umutlenmeyın genede sızzzz hahahahh

Canım biz takımımızın yanında olmak için şampiyon olmasını beklemiyoruz. TV'den gördüklerinize bu kadar bağlı kalmayın orda olayın tamamı gösterilmiyor tabiki. Ben bizzat içindeydim olayın ve biber gazından nasibimi aldım tamamen durduk yere. Bak bu bi taraftarın kamerasından çekilmiş görüntüler.. Olayların polis yüzünden cıktıgını anlıcaksın ki zaten o yuuhhalamar ve küfürler sadece emniyete dikkatli izlerseniz. Şöyle TV'den izleyipte içeriğinin neyin ne oldugunu bilmeden yorum yapan insanında hastasıyım hani. Buyrun o video izleyinde bizim hazımsızlıktan yana bi problemimizin olmadıgını ve takımımızı sonuna kadar alkışladıgımızı, polisin haksızlıgını iyice görün

[video=youtube;P6y8UD8ov5Y]http://www.youtube.com/watch?v=P6y8UD8ov5Y[/video]

canım biz şike yapmışız ya o yuzden gs için şike yapmaya gerek duymamış bizimkiler demekki zaten takdir edersin ki sonuc her zaman ortada. Keşke her galatasaraylı taraftar senin gibi olsa. Takımınızın, bizim gibi karşımızda dimdik duran bir sürü taraftarı olurdu. Rakibinde dimdik ayakta duranı makbuldur cunku. :)

Canım öncelikle tebrikler.. Ama şöyle bi mantıklı düşünür müsün? Bu play-off sezon başında çıkarılan bişey. Bu tff sezon başında oturup fal falan mı baktırdı. Gs sezonu 9 puan farkla bitircek hımm FB'nin buna yetişmesi lazım böyle bişey cıkartalım falan mı dedi de çıkardı bunu? Sizin sezonu lider bitireceğinizi nerden bilsin bu tff. Belki Fenerbahçenin yerinde bjk olcaktı belki de başka bi takım bunun sonucu bilinmeden cıkarıldı bu play-off o yüzden yok Fenerbahçe için cıkarıldı bu süper final vs. sacmalıgını önce bi geçiceksin sonra şampiyonlugunu doyasıya kutlucaksın. Şampiyon olmussunuz işte daha neyin derdine düşmüşsünüz anlamıyorumki

Son olarak bu fenerbahçenin futbol holiganlığını savunan hala varsa bunun geçmişine inip bu olayların sadece bi takıma has olmadıgınıi her takımda oldugunu anlamaları gerek. Bkz. sonuna kadar savundugunuz takımınızında geçmişteki olayları var.
[video=youtube;QiSRHYaszto]http://www.youtube.com/watch?v=QiSRHYaszto[/video]

BİZİMKİ SADECE TAZE OLAY DİYE BU KADAR BÜYÜTÜLÜYOR AMA GEÇMİŞİNE BAKMADAN GELİP KONUSANLARDA Bİ HAYLİ KOMİK OLUYOR. BUNLARI ŞU TAKIM BU TAKIM DİYE AYIRACAK OLURSAK İNANIN SONU GELMEZ. BUNLAR ŞU TÜR İNSAN BU TÜR İNSAN DİYE KATEGORİLEŞTİRİLMESİ LAZIM!!

Geçen sene o kadar gerilerdeyken şampiyonlugunuzu kutlamadınız falan diyen yok size zaten cnm. Ama kime sorsan takımına lanet okuyodu kime sorsan artık maçlarını takip etmiyorum ne olacagı belli diyordu. Biz bunlarada iyi gün taraftarı diyoruz. Şampiyon olsunlarda göğüsümü gere gere dolaşabileyim düşüncesindeki taraftar diyoruz. Ve bu gs'nin bi çok taraftarının nasıl takımının yanında oldugunu gösterdi. (Bi çok taraftar diyorum çünkü gs veya FB takımını destekliyor diye her insanın karakteri aynı olacak diye bi kaide yok) Burda bunları tartışacagınıza şampiyonlugunuzu doyasıya yasayın bence. Senide tebrik ederim ayrıca :)

Bende playoff Galatasaray şampion olunca çıktı demedim zaten şampiyonluğumuz 1 ay gecikti dedim dikkatini çekerim. Eed şampion olduk gururluyuz haklıyız, zaten bizim hakkımızdı. Bu yıl çok iyi oynadık. Süper lige fazla bi futbolla hemde. Bana 10 yılın videosunu getirmein günümüze dönün artık. Can güvenliğimizi polislere emanet ederken onlara saldırmak kimin hakkı bu ne hadsizlik Hiç birşeyden haberiniz yok gelip burda ahkam kesmein bugune bakalım 48 fb li tutuklanma talebiyle adliyeye sevkedildi. Kimi doktor kimi mühendis. Keza maçı hepimiz izledik sesli uyarı ananosu bile yapıldı ama kim takar koltuklar söküldü polise atıldı polis karşılık vermedi baktılar böyle hırslarını yenemicekler sahaya atlayıp polise basına saldırdılar. Şekil1: Bu olayardan sonra polis gaz bombası müdalesinde bulunmak zorunda kaldı. Stad boşaltılamadığı için kupamız bile alamıorduk. Dışarı çıktılar 2 polis arabasını camiiyi yaktılar. Rezillik diz boyu. Barbarlığı savunan insanlardan da hak talep etmek yersiz zaten. Görünen köy kılavuz istemez. Şunu da anlamıorum hazmedemiosan bi takım şeyleri futbol izlemiceksin kardeşim

şampiyon oldunuz niye hala FENERBAHÇEME çamur atma çabası. lig sonunda 2.likte bile yer bulamadığınız zamanlarda nasıl olsa hemen unutulur bu gs sevdası. tabikide birçok gerçekten takımına sahip çıkan taraftar vardır ama sizde farkındasınızdır ki hiçbir zaman gs taraftarı taraftar olamadı. bi tranzonspor beşiktaş tarafı bakın takımlar 3. 4. oldu ama hala arkasındalar. siz sadece iyi gün taraftarısınız. biz kaçtır son maçta kupa kaybediyoruz ama yine alnımızın akıyla maç gecesi bile formamızla çıktık sokaklara yine biz konuşulduk. bu üzücü haberler olmasaydı ki kesinlikle polis faktörünü çok daha suçlu buluyorum bizim için yapılan yorumları dinleyebilme imkanınız çok daha fazla olcaktı. nerde gördünüz şampiyon olan takım kadar haberi yapılacak başka bir takım? biz büyük bir aileyiz bununda üstesinden geldik yarınki kupayıda kaybetsek bize koymıcak başımıza onca şey geldi bakın biz bu senede final oynadık diğer takımlar gibi her sene final hayali kurmuyoruz her sene finale çıkıyoruz onun için yerlerde sürünüp bu sene gelip şampiyon olmuş şampiyonlukla birliktede birsürü taraftarı hortlamış bi takım bu kadarda komik şeyler yazmasın :)

Arkadaşım ben size haketmediniz demiyorum zaten elbette hakettiniz ve önceki yazılarımda da belirttim bu sene gs'nin hakkıydı o aldı şampiyonlugu diye. Günümüze dönmek bişey farkettirmicek benim o videoyu koymamın amacı böyle taraftarların her takımda oldugunu anlatmak amaclıydı. Ben burda ahkam kesmiyorum gayet medeni düzgünce konusuyorum anlamak isteyen zaten anlıyo ne demek istediğimi. Bunları şunun taraftarı bunun taraftarı diye ayırmak cok sacma. Sen gs'lisin diye baska bi gs'li ile aynı karaktere sahip olabilir misin? Hayır tabikide. Benim anlatmak istediğim buydu.

Bi aptal kutusuna baglı kalmayın ben maçtaydım ve takımımı alkışlarken tribunlere cagırırken biber gazına maruz kaldık durduk yere televizyonda görünenlerle sınırlı değil hiç bişey. Bak yukarda da verdim bu videoyu gene veriyorum. Bu bi taraftar kamerasından görüntüler. Ordaki çoluğun cocugun ne günahı vardı? Butun yuhhhlamalar ve tepki polise karşıydı cunku ortada hiçbişey yokken biber gazı sıkmaya başladılar anlıyomusun? Yani o olaylardan sonra gelmedi gaz bombası. Çok önce geldi. Şöyle aptal kutusuna baglı kalmayın kamera arkasında dönen milyonlarca olay var gördüklerinize inanıyosunuz sırf bu yuzden geriliyoruz.

[video=youtube;P6y8UD8ov5Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P6y8UD8ov5Y[/video]

Eger ahkam kesmekte insan gibi konusmaksa eger, ben daha bişey bilmiyorum canım :)

Efsane başkanı(!) metriste olan bi kulubun taraftarını da muhattapa almak gerekir mi bilmiorum. Başınızda ki adam belli çünkü. Şikeden gözaltına alınan ya da hapiste olan herkes serbest bırakıldı. Çünkü 58. maddenin değişmesiyle şike neredeyse serbest hale geldi. Hatta Galatasaray'a sen nie şike yapmadın die ceza vermeyi planlıomuş tff ve yargı Peki neden Yıldırım hala içerde şikeden yatan herkes dışardayken hiç düşündünüz mü? Hemen söyleyeyim Yıldırım bir mafya babası
Aziz Yıldırım iddianamede haksız ekonomik çıkar sağlamak için örgüt kurmakla suçlanıyor. İddianamede Yıldırım'a bağlı faaliyet gösteren 19 kişi anlatılıyor.
Aziz Yıldırım 6 kez nitelikli dolandırıcılık, 4 kez şike, 3 kez de teşvik ile de suçlanıyor. Yıldırım'ın tutuklanmasının asıl nedenlerinden biri olarakta 21 Nisan 2011 de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi Yıldırım'ın 49 yıldan 132 yıla kadar hapsi istenmekte. Şikenin yanı sıra bir çok suçu mevcuttur efenim
Teşekkürler ahahahhahahahahahha

onların hepsi yalanlandaı haberli izlediysen canıııııııımm. Fenerbahçe dede herhang bir takımdada şike görülmedi. şikeye dair kanıt bulunamadı. :) Haberli hani iyi izlediysen :=)
tümm ilkleri o yaşattı ? hahahhahaha:=) rıdvan dilemen, ogün altın parmak ,oğuz çetin, osman arpacı pşlu bir zamnlar bizim takımızdaydı. ve bukadar fenerbahçeli olmasının sabebei eskiden eskiden dediğimde 1970-2002 ararsı herkez fener bahçeyi tutarmış. Galatasaray Ozaman yok sayılırımış canıııııımm . Sadece beşiktaşla kapışmış fnerbahçe adam gibi onun kadro sağlammış ozamanlarda metin alı feyyaz varış onldan yani en sağlam forvet onlardaymış canıııııııııımmmm tamam :) En büyük FENERBHÇE . Belki siz şampiyon oldnuz tebrikler. ama Hala en büyük Fnerbhaçe

ay canım haberleri youtubenden eskilerini tekrar tekrar izliyorsun galiba. :)))
O haber eskiyeli 9 ay oldu.
Şikeye dair birtane kanıt bunumadı tff de açıklalma yaptı zaten geçen haftalar

Bazı arkadaşlar Fenerbahçe Taraftarının yaptığı taşkınlıklardan bahsetmiş.Emin olun ki eğer Fenerbahçe şampiyon olsaydı aynı tepkiyi gs taraftarıda verecekti.Ortada bişey yokken kışkırtmalar,havalar tafralar.Geçen sene polislerle çatışan gs taraftarlarını ne hikmetse kimse görmedi yada Fenerbahçe forması giyen bir kıza gs nin erkek taraftarlarının tekme tokat saldırmasını.Sırf kışkırtmak için gs yöneticileri kupayı alıp çıkacağız dedi sonrada kışkırtırcasına saçma hareketlerde bulundular sahada.Meloyu hiç konuşmuyorum bile fatih terim topuzu paylayacağına önce melosunu paylasın bakalım.Birde gslilerin sanki Fenerbahçe taraftarı sırf kupa sevdasından takımını kolladıklarını söylemeleri yok mu?biz takımımızı bir demir parçası için sevmedik.Kimse gslilere şampiyonluğun keyfini çıkarmayın demiyor ama adabında yap saldırmaya gerek yok melo misali

Siz nein kafayısını yaşıosunuz yahu? Demek ki şampionluk fb nın hakkı denmiş biz kabul etmıoruz ve itirazda bulunmuşuz. Şizofren deiliz Allah a şükür. Konunun açılış sebebine ve sorusuna (sözde) dönüp bi bakın Allah aşkına. Deveye hendek atlattırmaktan daa zor size laf anlatmak.

Ayrıca canım benim takımını cok iyi takip ediyor olsaydın şikeyi Türkiye'ye getiren takımın galatasaray oldugunu bilirdin. Yaz google'a türkiye'ye şikeyi getiren takım diye bak bakıyım kimin adı cıkıcak. Biraz tarihinizi bilin ondan sonra gelin burda konuşun oldumu? :)

biz 12 yaşındaki çocukları bıçaklamıyoruz ! biz metrobüse tekme tokat girmiyoruz halkı korkutmuyoruz! hani herkez bizim arkamızdaya sizin bu rezillikleriniz ekrana niye yansımadı? 12 yaşındaki çocuğun günahı neydi sadece fenerbahçeli olmak. siz hepiniz biz TEKİZ. polisinden siyasetçisine kadar. hala bizi konuşuyosunuz çünkü sizde biliyosunuzki hiçbirzaman hayal ettiğiniz galibiyeti yaşayamıcaksınız biz sizi sahanızdan galibiyetle siz beraberliğe sevinerek çıktınız. o gece taraftara yapılan kışkırtmayıda görmemek için kör olmak lazım. az bile yaptılar kadıköyü yıksalardı hepsinin başına

ay canım haberleri youtubenden eskilerini tekrar tekrar izliyorsun galiba. :)))
O haber eskiyeli 9 ay oldu.
Şikeye dair birtane kanıt bunumadı tff de açıklalma yaptı zaten geçen haftalar
Komiksin Zeka kaysayına uygun bi yorum yazmışsın. Şike varmış ama sahaya yansımamışmış külahıma anlatın Tecavuz var ama çocuk olmamış giby mi:44::44:
Dikkat et orda ne demişim ben Yıldırım şikeden deil başka suçlardan yatıor demişim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…