- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
hak ederek mi? Siz bence bir aykut kocamn ve semih posteri alın asın. çünkü aykut kocamanın semihi ılk 11de oynattıgını gördüğüm an dedim bu mac gsnın diye. semih gibi gerzekalı bir adam ve salak saçma i aykut kocam. Trabzon sporu yendiğimiz kadroyşa çıksaydı ozman başka olurdu.
Daha doğrusu semih yerine kım olursa olsun başka olurdu amcın seyırı.. kupayı siz aldınız ama Hala şampiyon biziz. Önemi yok alın sizin olsun kupa :>)
hahahha.. ben penaltıyıda bılırım ofsaytıda Ben burdaki belki bir çok hanım kardeşimden fazla mac tv lig tv ntv sprou izlerim fb tv izlerim yorumalrra bakarım. Ben Her maca gitmiş Niaşnlımda koyu fenerlıdır onunal butun gun lıg tv izleyen biriyim. Kime ne anlatıyorsunuz :>))))))
Arkadaslar 1000 kere dedim ki play off sezonun ortasinda 6s 9 puan ondeyken cikarilmadi sezon basinda belliydi neden Fenerbahceye verilen bir sans olsun?
Play off olmasaydi bilmem ne bilmem ne bi dusunun bakalim o play off olmasaydi gs 9 puan onde kapatabilecekmiydi ;-) Butun takimlar nasil olsa play off var diye rahat oynadi...
çıkarılan sorunlar hangı takım kabetse seyırcısı aynısı yapardı. 2Cisi buraya memnun kalmaya değil konuşmaya geldim.Benimde size birşey tavsiye ederdim ama :) neyse şans diye birşey yok goll atmadan yata yata şampiyon oldunuz.Nişanlınla her maça gitmiş ve onunla bütün gün lig tv izleyen biri olduğun belli kadın taraftar hemcinsleriyle bu tarzda konuşmaz ''Siz bence bir aykut kocamn ve semih posteri alın asın.''
Tatlım o zaman nişanlınla konuş buradan çıkan sonuç mutlu etmemiş seni
Playoff size tanınan bir şanstı yine olmadı yine olmadı, limonlu soda tavsiyemdir
Hak ettik hakemlere federasyona rağmen kupamızı aldık, çıkardığınız olaylardan bahsetmeyeceğim en az 2 hafta izleyeceğiz zaten .
Şampiyonumla gurur duyuyorumGalatasaray
çıkarılan sorunlar hangı takım kabetse seyırcısı aynısı yapardı. 2Cisi buraya memnun kalmaya değil konuşmaya geldim.Benimde size birşey tavsiye ederdim ama :) neyse şans diye birşey yok goll atmadan yata yata şampiyon oldunuz.Nişanlınla her maça gitmiş ve onunla bütün gün lig tv izleyen biri olduğun belli kadın taraftar hemcinsleriyle bu tarzda konuşmaz ''Siz bence bir aykut kocamn ve semih posteri alın asın.''
Playoff size tanınan bir şanstı yine olmadı yine olmadı, limonlu soda tavsiyemdir
Hak ettik hakemlere federasyona rağmen kupamızı aldık, çıkardığınız olaylardan bahsetmeyeceğim en az 2 hafta izleyeceğiz zaten .
besiktaslıyım ama fenerbahcenin kazanmasını isterdim galatasaray oldum olası antipatik geliyor bana ama sonucta bu bir oyun kazananıda kutlamak lazım
Arkadaslar 1000 kere dedim ki play off sezonun ortasinda 6s 9 puan ondeyken cikarilmadi sezon basinda belliydi neden Fenerbahceye verilen bir sans olsun?
Play off olmasaydi bilmem ne bilmem ne bi dusunun bakalim o play off olmasaydi gs 9 puan onde kapatabilecekmiydi ;-) Butun takimlar nasil olsa play off var diye rahat oynadi...
Nesi şampiyon berabere kalıp zerre kendilerini oynatmadı sürekli yere attılar kendilerini. Ve kazandılar. Tabikide tebrik Ederim Şampiyon oldular. Ama iki takımda kötü oynayıp nasıl böyle bir sonuç çıkıyor. Ya kötü oynadılar ama bir şekilde Gol olmalıydı fnerbahçe yada galata saray hiç gol olamdı Ben bunu tartısıyorum ama ..ya bunu sadece yapanlar için söylüyorum, hem kaybedip hemde bu kadar çirkeflşnce tatminmi oluyosunuz? şampiyon galatasaraya daha neyin tantanası bu
çıkarılan sorunlar hangı takım kabetse seyırcısı aynısı yapardı. 2Cisi buraya memnun kalmaya değil konuşmaya geldim.Benimde size birşey tavsiye ederdim ama :) neyse şans diye birşey yok goll atmadan yata yata şampiyon oldunuz.
kesinlikle bu yorumunuza katılıyorumtrabzon maçında trabzon taraftarı olay çıkardı diye barım barım bağıran fenevbahçe taraftarının dün çıkardığı olaylar korku filmi gibiydi..
zaten biri kaybeder futbol böyle oynanıyor yata yata kazandı diyorsunuz fakat ligde 9 puan fark yatarak alınmıyor. evet burun farkıyla şampiyon oldu aynı şekilde kazansaydı fenevbahçe o da burun farkıyla şampiyon olurdu.
galatasaray taraftarıyım ve bununla gurur duyuyorum herkes takımıyla gurur duyar
yalnız dün olayları tarafsız bir şekilde izleyen annem bile bu görüntülerden hoşnut olmadıysa fenev taraftarında bi problem var demektir.
medeni toplumlarda ezeli rakipler bir araya gelince kaybeden taraf kutlar ve taraftarı da kutlar
bknz : real madrid- barça
toplum olarak bize hiç yakışmadı
olan yine fenev takımına oldu onca hasarı kendi takımınıza verdiniz
trabzon maçında trabzon taraftarı olay çıkardı diye barım barım bağıran fenevbahçe taraftarının dün çıkardığı olaylar korku filmi gibiydi..
Zaten biri kaybeder futbol böyle oynanıyor yata yata kazandı diyorsunuz fakat ligde 9 puan fark yatarak alınmıyor. Evet burun farkıyla şampiyon oldu aynı şekilde kazansaydı fenevbahçe o da burun farkıyla şampiyon olurdu.
Galatasaray taraftarıyım ve bununla gurur duyuyorum herkes takımıyla gurur duyar
yalnız dün olayları tarafsız bir şekilde izleyen annem bile bu görüntülerden hoşnut olmadıysa fenev taraftarında bi problem var demektir.
Medeni toplumlarda ezeli rakipler bir araya gelince kaybeden taraf kutlar ve taraftarı da kutlar
bknz : Real madrid- barça
toplum olarak bize hiç yakışmadı
olan yine fenev takımına oldu onca hasarı kendi takımınıza verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?