• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femur başı ödemi, kalça ödemi

Gerçekten zayıfmışsınız.bende çok düşündüm acaba niye oldu ben ağırlığa bağlıyordum demek değil tek sebep öyle olsa siz zayıf olmanıza rağmen bu durum yaşanmış
Doktor en son zayıf olduğun için ağırlıktan olabilir dedi ama bilmiyorum zaten hangi doktora gittiysem hep ağırlıktan dedi sanki 200 kilo taşıyormuşum gibi

Doktor en son zayıf olduğun için ağırlıktan olabilir dedi ama bilmiyorum zaten hangi doktora gittiysem hep ağırlıktan dedi sanki 200 kilo taşıyormuşum gibi
Siz kilo almamışsınız ki nasıl ağırlık oluyor anlamıyorum o zaman kemikler kiloya dayanmıyor.çünkü ben kemikli bir bayan da değilim öyle kemikler kiloya dayanamadığı için birde tam çatı bölgesi bebek baskıda yapıyor artık buna bağlıyorum

Evet sanırım doktor da bunu demeye çalıştı bana bende artık kemiklerin zayıflığından kaldıramıyor diye düşünüyorum
Siz kilo almamışsınız ki nasıl ağırlık oluyor anlamıyorum o zaman kemikler kiloya dayanmıyor.çünkü ben kemikli bir bayan da değilim öyle kemikler kiloya dayanamadığı için birde tam çatı bölgesi bebek baskıda yapıyor artık buna bağlıyorum

Halen aynıyım canim bı tedavi uygulanmadi.6 ayımin dolmasını bekliyorum manuel terapiye başlayacağım bir umudum o
Bende doğum yaptım 20 gün oldu asla Yürüyemiyorum kalçan zedelenmiş dedi dr doğumda ilaç olarak kas gevşetici verdi ama emzikli olduğum kullanmadım bugün magnezyum ve kalsiyuma başladım dua ediyorum bunlarla geçsin diye

Bende doğum yaptım 20 gün oldu asla Yürüyemiyorum kalçan zedelenmiş dedi dr doğumda ilaç olarak kas gevşetici verdi ama emzikli olduğum kullanmadım bugün magnezyum ve kalsiyuma başladım dua ediyorum bunlarla geçsin diye
Doğumdan sonrami başladı canim agrilarin hamileykenmi

Normal doğum mu yaptın çok geçmiş olsun canım

Anladım canım sağlıklı olsun da peki ortopedi fizyoterapiste gittin mi emar falan çekildin mi ben gidecektim ama gidemedim bu karınla cesaret edemedim

Hic romatoloji ye gittiniz mi bunun için. Bahsettiğiniz şeyler benim teşhis konulduğu zamanki sikayetlerime benziyor o.O

Anladım canım sağlıklı olsun da peki ortopedi fizyoterapiste gittin mi emar falan çekildin mi ben gidecektim ama gidemedim bu karınla cesaret edemedim
Ben okudum sizlerin yazılarınızı diğer konularda hatta bi kaç kişiye iyileşme süreci ile ilgili mesaj da attım ama dönüş yapan olmadı

Back