Mr da ödem olup olmadığı çıkıyor benim mr da çıktı.tavsiyem mr çekmeniz.ortopedi doktoru tedavi olmanız.Halen aynıyım canim bı tedavi uygulanmadi.6 ayımin dolmasını bekliyorum manuel terapiye başlayacağım bir umudum o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mr da ödem olup olmadığı çıkıyor benim mr da çıktı.tavsiyem mr çekmeniz.ortopedi doktoru tedavi olmanız.Halen aynıyım canim bı tedavi uygulanmadi.6 ayımin dolmasını bekliyorum manuel terapiye başlayacağım bir umudum o
Merhaba benim de sizin gibi oldu mümkün olduğunca basmayın.basmanız gerek durumda koltuk değneği kullanın.bu hastalık dinlenmeyle geçiyor ve ortopedi doktoruna mutlaka görünün mr da Herşey çıkıyorYa sorma canım ben de ondan korkuyorum benim 2 ayı geçti böyle ilk önce hafif hafif başladı bacakları vurması daha da kötü yürüyemiyorsun yemeğini işini gücünü yapamıyorsun bldiğin muhtaçsın Aksi gibi birde daha da kötüleşiyor sol bacağım adım atmaya çalıştıkça sürekli küt küt ediyor her adımda ilk solla başladı Sonra sağ bacağa geçti iyice kötüleşince mecbur kayınvalidenin yanına geldim o bakıyor şuanda bana ve bende şekerde çıktı diyet yapıyorum sabah öğle akşam şeker ölçümü yapıyorum kadın haldır haldır bana yemek yapıp yetiştirme derdinde inan ayakta durup bir bardak yıkayamıyorum kendi suyumu bile alamıyorum muhtaç olmak beni öyle üzüyor ki hele ki kayınvalide olduğundan daha büyük yük oluyor bana keşke kendi annem babam olsaydı diyorum ama maalesef sana ömür vefat ettiler senin de keşke kayınvalide bile olsa yardım edebilecek biri olsaydı keşke yanında bu öyle kötü bişey ki çeken biliyor bütün gün hasta yatalaklar gibi mecbur oturuyorum resmen asker gibi gün sayıyorum artık bir an önce doğsa da bitse gitse diyorum ama bu sefer de ya geçmezse Korkusu içimi kaplıyor forumdaki Bu yazı ile ilgili bu dertle ilgili bütün konuları okudum neredeyse ezber ettim Belki bir çare bulurum diye birkaç kişiye daha yazdım iyileşen var mı diye ama dönüş yapan olmadı şimdi Ortopediye gitmemi söyledi doktor ama gitsem MR çekilmesi gerekiyor son aylarda da MR'a girmek tehlikeli oluyormuş O yüzden Gitmek de istemiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum Senin yürüyememe durumun var mı
Senin gebeliktemi oldu canim ve ödemin nerdeydi sakroiliak mi femur başımi ne kadar zamanda geçti seninMerhaba benim de sizin gibi oldu mümkün olduğunca basmayın.basmanız gerek durumda koltuk değneği kullanın.bu hastalık dinlenmeyle geçiyor ve ortopedi doktoruna mutlaka görünün mr da Herşey çıkıyor
Sonucunda ne çıktı peki.benim 32.haftada başladı sol bacakda doğumdan sonra da sağ bacağıma geçti femur başındaydı.6 ayda toparladım.Henüz istediğim gibi değil ama.sizin hangi kemiğinizdeÇekildim kuzum geçen hafta
Benim sağ femur başında canimSonucunda ne çıktı peki.benim 32.haftada başladı sol bacakda doğumdan sonra da sağ bacağıma geçti femur başındaydı.6 ayda toparladım.Henüz istediğim gibi değil ama.sizin hangi kemiğinizde
Size tavBenim sağ femur başında canim
Benim sağ femur başında canim
Canim seninki femur başında miydi sakroiliak miZor bir süreç hamilelikte görülebiliyormuş.benim eklem sıvısı da atmıştı ödeme bağlı olarak.bacağımı kaldıramıyordum.o süreçte baston kullandım.zaten doğum iznine ayrılmıştım.çok zor bir süreçti benim için bebekle beraber.ama çok şükür geçiyor.
Pardon canim yazmışsın ikimizinkide ayniymisZor bir süreç hamilelikte görülebiliyormuş.benim eklem sıvısı da atmıştı ödeme bağlı olarak.bacağımı kaldıramıyordum.o süreçte baston kullandım.zaten doğum iznine ayrılmıştım.çok zor bir süreçti benim için bebekle beraber.ama çok şükür geçiyor.
Peki sen bu süreçte ekstra bişey yaptinmi iyilesmek icinZor bir süreç hamilelikte görülebiliyormuş.benim eklem sıvısı da atmıştı ödeme bağlı olarak.bacağımı kaldıramıyordum.o süreçte baston kullandım.zaten doğum iznine ayrılmıştım.çok zor bir süreçti benim için bebekle beraber.ama çok şükür geçiyor.
Femur başıydı benimde yaptığım en önemli şey istirahat oldu ve düzenli olarak doktor kontrollerini hiç aksatmadım söylediklerini uyguladım.tavsiyem basmayın koltuk değneği kullanın.ben ödem olduğunu bilmiyordum zaten basamadıpım için doğru düzgün kendim koltuk değneği almıştım.iyi ki de öyle yapmışım.Canim seninki femur başında miydi sakroiliak mi
O süreçte annem en büyük yardımcıydı eşimde ilgilendi.onlar bebeği veriyorlardı.5 ay bu şekil işledi.6.ayda toparlandım.Zor bir süreç.Allah kolaylığını veriyor.Yardım edecek birileri var mı ?Yürüyemiyorken nasıl bebeğimi kucağıma alacağım emzireceğim uyutacağım yerine yatıracağım düşündükçe çıldırıyorum
Dinlenmek bunun tedavisi.ve doktor kontrolleri.Peki sizde süreç nasıl işledi sizin geçti mi.?ben şuna 6.ayımdayım eskiye göre iyiyim yürüyorum işlerimi yapıyorum ama tamamen eski halime dönemedim Ben bu hastalığı tamamen atlatmış birini arıyorum.ne kadar sürüyor 1.5 sene süren var diyorlarPeki sen bu süreçte ekstra bişey yaptinmi iyilesmek icin
Eşim kayınvalidem var ama benim eşim çok ilgilenmez kayınvalide desen insanın kendi annesi gibi olmuyor O yüzden çok düşünüyorum 1.5 yıl demişsin desene yandık senin yine iyi baya baya atlatmış sayılırsınO süreçte annem en büyük yardımcıydı eşimde ilgilendi.onlar bebeği veriyorlardı.5 ay bu şekil işledi.6.ayda toparlandım.Zor bir süreç.Allah kolaylığını veriyor.Yardım edecek birileri var mı ?
Daha önce yaşamış kişilere bende yazdım bundan hep nasıl geçirdiler diye ama hiç dönen olmadıDinlenmek bunun tedavisi.ve doktor kontrolleri.Peki sizde süreç nasıl işledi sizin geçti mi.?ben şuna 6.ayımdayım eskiye göre iyiyim yürüyorum işlerimi yapıyorum ama tamamen eski halime dönemedim Ben bu hastalığı tamamen atlatmış birini arıyorum.ne kadar sürüyor 1.5 sene süren var diyorlar
Benim kimsem yok canım annem kayınvalidem in vefat.Kiz kardeş gorumcede yok.yatamiyorum anlayacağın.seni hangi bölüm tedavi etti.ortopedimi ? İğne falan yaptıklar mi.ben bı suru bölüm gezdim kimse bişey yapmadıO süreçte annem en büyük yardımcıydı eşimde ilgilendi.onlar bebeği veriyorlardı.5 ay bu şekil işledi.6.ayda toparlandım.Zor bir süreç.Allah kolaylığını veriyor.Yardım edecek birileri var mı ?
Senin hamileyken mi başladı doğumdan sonramiDinlenmek bunun tedavisi.ve doktor kontrolleri.Peki sizde süreç nasıl işledi sizin geçti mi.?ben şuna 6.ayımdayım eskiye göre iyiyim yürüyorum işlerimi yapıyorum ama tamamen eski halime dönemedim Ben bu hastalığı tamamen atlatmış birini arıyorum.ne kadar sürüyor 1.5 sene süren var diyorlar