2 baston bende kullanamam diye almadım sol elime çok ters geliyor denedim kullanamadım şimdi de ellerime kollarıma yüklenmekten ellerim acıyor parmaklarımın eklem yerleri kaskatı kesiliyor sabah uyandığım zaman kapatamıyorum öyle bir acıyla acıyor birde kol dirseklerim onlar bile acıyor bugün doktor bunu fıtık yapar hamilelik böyle yapmaz yada sen zayıfsın ondan yürüyemiyorsun dedi 45 kilo ile hamile kaldım en son 58 dim bir daha tartılmadım şimdi 60 olsam 15 kilo almış oluyorum neden olduğunu bilmiyorum dedim şimdi doktora bunu anlatsam çok uzun sürecekti zaten acıdan canım burnumdaydı kadın doğum doktorları bence bunu bilmiyor daha önceki doktorumda ağırlıktan olur demişti geçecekmi gerçekten ya doğumdan sonra geçmeyecek olması beni öyle bir kahrediyor ki yetmez gibi birde bu bacaklarla nasıl doğurucam korkusu normal mi sezaryen mi ben nasıl ne olacak bilmiyorum bu yazılarımı okuyan ne acındırdı diyecek belki ama gerçekten ben hayatımda böyle birşey görmedim çatı muayenesi yaptıktan sonra bacaklarım çok acıdığı için doktor ne oldu kendini çokmu kastın dedi dedim hayır ondan değil bacaklarımın acısından dedim gerçekten de bacak acımdan çarı muayenesini anlamadım bile psikolojim yerle bir Allahım sen kurtar diyorum sürekli