Femur başı ödemi, kalça ödemi

Canim bu durumu yaşayan bilir kim ne derse desin.Dehset verici bir ağrı bende her sabah acaba bugün düzelir miyim diyerek kalkiyorum
Sorma canım ya Nasıl bir azapsa Şu an uyku sıfır sağa dönüyorum bıçak saplanıyor sola dönüyorum bıçak saplanıyor bu nasıl bir şey Ben anlamadım Bazen diyorum kime ne yaptım Ne cezam varmış çekiyorum Vallahi baştan söyleselerdi bu işin içine girmezdim bana deselerdi ki yürüyemeyeceksin Bunlar olacak vazgeçerdim o derece artık yani herkes garip garip bakıyor hastanede bu kadına ne olmuş diye ne var Hiç mi sakat insan görmediniz

2 baston bende kullanamam diye almadım sol elime çok ters geliyor denedim kullanamadım şimdi de ellerime kollarıma yüklenmekten ellerim acıyor parmaklarımın eklem yerleri kaskatı kesiliyor sabah uyandığım zaman kapatamıyorum öyle bir acıyla acıyor birde kol dirseklerim onlar bile acıyor bugün doktor bunu fıtık yapar hamilelik böyle yapmaz yada sen zayıfsın ondan yürüyemiyorsun dedi 45 kilo ile hamile kaldım en son 58 dim bir daha tartılmadım şimdi 60 olsam 15 kilo almış oluyorum neden olduğunu bilmiyorum dedim şimdi doktora bunu anlatsam çok uzun sürecekti zaten acıdan canım burnumdaydı kadın doğum doktorları bence bunu bilmiyor daha önceki doktorumda ağırlıktan olur demişti geçecekmi gerçekten ya doğumdan sonra geçmeyecek olması beni öyle bir kahrediyor ki yetmez gibi birde bu bacaklarla nasıl doğurucam korkusu normal mi sezaryen mi ben nasıl ne olacak bilmiyorum bu yazılarımı okuyan ne acındırdı diyecek belki ama gerçekten ben hayatımda böyle birşey görmedim çatı muayenesi yaptıktan sonra bacaklarım çok acıdığı için doktor ne oldu kendini çokmu kastın dedi dedim hayır ondan değil bacaklarımın acısından dedim gerçekten de bacak acımdan çarı muayenesini anlamadım bile psikolojim yerle bir Allahım sen kurtar diyorum sürekli
Dediklerinizi bizzat yaşadım inanın ki ben bu durumdan dolayı direk zaten sezeryan oldum.eklem etrafında ki sıvı da benim artmıştı ödemle beraber.o nedenle bacaklarınızı istesenizde açamazssınız kesinlikle zorlamayın. Ama şöyle bir durum da var tek baston kullanınca da vücut o dengesizliğe alışıyor o yüzden çift baston kullanın

Sorma canım ya Nasıl bir azapsa Şu an uyku sıfır sağa dönüyorum bıçak saplanıyor sola dönüyorum bıçak saplanıyor bu nasıl bir şey Ben anlamadım Bazen diyorum kime ne yaptım Ne cezam varmış çekiyorum Vallahi baştan söyleselerdi bu işin içine girmezdim bana deselerdi ki yürüyemeyeceksin Bunlar olacak vazgeçerdim o derece artık yani herkes garip garip bakıyor hastanede bu kadına ne olmuş diye ne var Hiç mi sakat insan görmediniz
ben bacağımı elimle alıp koltuğa çıkıyordum o dereceydi teki bacağıma hiç basamıyordum.geçiyor ama zaman alıyor

2 baston bende kullanamam diye almadım sol elime çok ters geliyor denedim kullanamadım şimdi de ellerime kollarıma yüklenmekten ellerim acıyor parmaklarımın eklem yerleri kaskatı kesiliyor sabah uyandığım zaman kapatamıyorum öyle bir acıyla acıyor birde kol dirseklerim onlar bile acıyor bugün doktor bunu fıtık yapar hamilelik böyle yapmaz yada sen zayıfsın ondan yürüyemiyorsun dedi 45 kilo ile hamile kaldım en son 58 dim bir daha tartılmadım şimdi 60 olsam 15 kilo almış oluyorum neden olduğunu bilmiyorum dedim şimdi doktora bunu anlatsam çok uzun sürecekti zaten acıdan canım burnumdaydı kadın doğum doktorları bence bunu bilmiyor daha önceki doktorumda ağırlıktan olur demişti geçecekmi gerçekten ya doğumdan sonra geçmeyecek olması beni öyle bir kahrediyor ki yetmez gibi birde bu bacaklarla nasıl doğurucam korkusu normal mi sezaryen mi ben nasıl ne olacak bilmiyorum bu yazılarımı okuyan ne acındırdı diyecek belki ama gerçekten ben hayatımda böyle birşey görmedim çatı muayenesi yaptıktan sonra bacaklarım çok acıdığı için doktor ne oldu kendini çokmu kastın dedi dedim hayır ondan değil bacaklarımın acısından dedim gerçekten de bacak acımdan çarı muayenesini anlamadım bile psikolojim yerle bir Allahım sen kurtar diyorum sürekli
Mr çektiniz değil mi ? Her iki bacakta mı

Yok ben ne MR'a ne de doktora gitmedim gidemiyorum da zaten çok büyük sıkıntılar çıkıyor evden çıkıp arabaya binmem bile olay oluyor bu yüzden doğumdan sonrasına bıraktım en azından çocuğun ağırlığı gidecek Evet aynen canım dediğin gibi bacağımı kaldırarak koydum muayene masasına ebeler yardım ettiler hemşireler şimdi Ondan beridir çok kötü ağrı çekiyorum sol tarafta zaten solda başlamıştı öyle devam ediyor sağda da var ama soldaki kadar değil baston konusunda Evet onu ben de düşündüm nereye yüklenirsen yüklendiğin taraf dengesizlik yaratabilir diye Ama yapamıyorum olmuyor artık karnım burnumda gittikçe ağırlaşıyorum Ve gittikçe zorlaşıyor böyle zaten normal doğum yapabilmek mümkün değil artık bir şekilde olacak ama nasıl olacak bilmiyorum sezaryenden de doğumdan da her türlü korkuyorum ama en büyük korkum doğumdan sonra da bu bacakların geçmeyecek olması

Şuan bu şekilde MR a giremem diye gitmedim yerimden kıpırdamakta zorluk çektiğim için ben bu konuyu araştıra araştıra Öyle olduğum kanısına vardım buradaki bütün forumdaki yazıları bu konu ile ilgili olan yazıları okudum ezber ettim benimkilerde birebir aynı şikayetler çünkü hamilelik ağırlığına benzemiyor ağırlıktan olsa bu acıları çekmem en azından adım atmakta zorlanmam diye düşünüyorum

Dediklerinizi bizzat yaşadım inanın ki ben bu durumdan dolayı direk zaten sezeryan oldum.eklem etrafında ki sıvı da benim artmıştı ödemle beraber.o nedenle bacaklarınızı istesenizde açamazssınız kesinlikle zorlamayın. Ama şöyle bir durum da var tek baston kullanınca da vücut o dengesizliğe alışıyor o yüzden çift baston kullanın
Ya ben napim kuzum inan sasirdim dinlenemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum geçerse tekrar başlarmi yada kemiğe ödem zarar verip başka bı sıkıntı olustururmu bin tane şey dusunuyorum

Dinlenmek gerekiyormuş bu illette bakmamak gerekiyormuş parmağının ucuna bile zorlandıkça kırık çatlak oluşturabiliyormuş ama bende senin gibiyim basmak zorunda kalıyorum hiç bişey olmasada wc ye gitmek zorundasın

Ya ben napim kuzum inan sasirdim dinlenemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum geçerse tekrar başlarmi yada kemiğe ödem zarar verip başka bı sıkıntı olustururmu bin tane şey dusunuyorum
Bebekle dinlenmek zor oluyor bebek en azından yürümüyor bu süreçte o avantajı var bende halen düşünüyorum çünkü sızlamalad devam ediyor acaba içeride birşeyler ters mi diyor diye

Bebekle dinlenmek zor oluyor bebek en azından yürümüyor bu süreçte o avantajı var bende halen düşünüyorum çünkü sızlamalad devam ediyor acaba içeride birşeyler ters mi gidiyor diye ama inanki eski halime göre çok iyiyim şimdi en azından kendi işlerimi az çok görebiliyorum geçecek bayanlar sabırlı olun

Artık geçmesini beklemekten başka çare kalmadı benim 3 aya yakındır böyle daha ne doğum yaptım Ne çocuğuma baktım ilerisi beni çok korkutuyor şurda 1 aydan az zamanım kaldı

Back