• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femur başı ödemi, kalça ödemi

Benim kimsem yok canım annem kayınvalidem in vefat.Kiz kardeş gorumcede yok.yatamiyorum anlayacağın.seni hangi bölüm tedavi etti.ortopedimi ? İğne falan yaptıklar mi.ben bı suru bölüm gezdim kimse bişey yapmadı
Evet ortopedi tedavi etti.hamileyken kimse anlamadı.gittiğim doktorlar.gebeliğe bağladı.Doğumdan sonra da geçmeyince ve başlamama ayağıma devam edince mr felan da çekinince belli oldu. çok zor bir süreçti benim için halen istediğim gibi değilim ama çok şükür eskiye göre çok iyiyim.Başınız sağolsun.Bu süreçte en azından doğumdan sonra birilerinin size yardım etmesi gerekiyor bi bakıcı anlaşın mutlaka. benim için çünkü kalkıp 1 bardak su bile almak çok zordu…Kendi ailemin eşimin desteğiyle toparladım.

Eşim kayınvalidem var ama benim eşim çok ilgilenmez kayınvalide desen insanın kendi annesi gibi olmuyor O yüzden çok düşünüyorum 1.5 yıl demişsin desene yandık senin yine iyi baya baya atlatmış sayılırsın
6 ay geçti daha var ama eskiye göre şükür iyiyim.en azından çocukla ilgilenip dışarıda bir iş varsa çıkabiliyorum.çok fazla birşey yapmamak kaydıyla tabi.anne gibi kimse olmaz.benimde k.valide vardı ama destek göremedim. malesef hiçbirşeyin ucundan tutmadı.çok garip haraketler ve tavırlar sergilediler.torunlarını sevmek yardım etmek sevinmek yerine moralleri bozuluyordu.bu bakımdan da zor bir süreçti.tavsşyem anneniz yanınızda olması ve bu süreçte mümkünse rahatsızlığınızdan ötürü kendi aile bireyleri ile bu süreci atlatmanız

Annem yok canım maalesef ailem yok zaten o yüzden kara kara düşünüyorum şükür kayınvalidem iyi ama kendi ailenden istediğin gibi isteyemiyorsun tabi bişeyi

6 ay geçti daha var ama eskiye göre şükür iyiyim.en azından çocukla ilgilenip dışarıda bir iş varsa çıkabiliyorum.çok fazla birşey yapmamak kaydıyla tabi.anne gibi kimse olmaz.benimde k.valide vardı ama destek göremedim. malesef hiçbirşeyin ucundan tutmadı.çok garip haraketler ve tavırlar sergilediler.torunlarını sevmek yardım etmek sevinmek yerine moralleri bozuluyordu.bu bakımdan da zor bir süreçti.tavsşyem anneniz yanınızda olması ve bu süreçte mümkünse rahatsızlığınızdan ötürü kendi aile bireyleri ile bu süreci atlatmanız
İnsanlar çok garip gerçekten insan torununu sevmez mi tamam gelindir damattır sevmiyorsun ama çocuktan ne istiyorsun

İnsanlar çok garip gerçekten insan torununu sevmez mi tamam gelindir damattır sevmiyorsun ama çocuktan ne istiyorsun
Öyle maalesef ben de insanları anlayamıyorum izlemeye geldiler ve o süreçte ben bu hastalıkla mücadele veriyordum.o yüzden doğuma bile birdaha haber vermek istemiyorum

Boşver hiç üzülme kendi ailen varmış şükür ki İkinciyi düşünüyor musun ben mümkünü yok ikinciyi yapamam 2 buçuk ay oldu bu derdi çekiyorum

Öyle maalesef ben de insanları anlayamıyorum izlemeye geldiler ve o süreçte ben bu hastalıkla mücadele veriyordum.o yüzden doğuma bile birdaha haber vermek istemiyorum
Bu hastalıkta ama çok beter bişey yaşayan bilir derler ya o hesap resmen sakatlanıyorsun psikolojik boyutuda cabası kimse seni ve ne çektiğini anlamıyor malesef gram anlamıyorlar çünkü normal bir ağrı gibi değil

Bu hastalıkta ama çok beter bişey yaşayan bilir derler ya o hesap resmen sakatlanıyorsun psikolojik boyutuda cabası kimse seni ve ne çektiğini anlamıyor malesef gram anlamıyorlar çünkü normal bir ağrı gibi değil
Kesinlikle öyle çok zor bir hastalık evinde bir odadan diğer odaya geçemiyorsun insanların anlayışsızlığı da cabası.bebeğine istediğin gibi bakamamak insanların gelip izlemesi lohusalık çok zor bir süreçti benim için.İnsanları bu dönemde daha güzel tanıyorsun.Ama içinizi ferah tutun geçiyor.vücut ödemi yok ediyor zamanla dinlenmeyle.

Boşver hiç üzülme kendi ailen varmış şükür ki İkinciyi düşünüyor musun ben mümkünü yok ikinciyi yapamam 2 buçuk ay oldu bu derdi çekiyorum
Çok şükür öyle oldu ailem tam destek oldu.sizin de geçecek 6 ayda bayağı bi fark edecek.zaten en az 6 ay en çok 1 ,1.5 yıl diyorlar.doğumdan sonra daha hızlı geçecek.

İnsanları hiç bir zaman anlamamışımdır derdi çeken bilir çekmeyen anlamaz hissetmediğin acıyı bilemezsin derler ya öyle kimsenin gelmesini istemiyorum doğumdan sonra gelenlerle de malum zaten ilgilenemeyeceğim artık tek derdim bu dertten kurtulmak bebeğime bakabilmek ne diyim canım senin gitmiş sayılır artık darısı başıma inşallah zaten doğumunda ayrı korkusu stresi var bende😥

İnsanları hiç bir zaman anlamamışımdır derdi çeken bilir çekmeyen anlamaz hissetmediğin acıyı bilemezsin derler ya öyle kimsenin gelmesini istemiyorum doğumdan sonra gelenlerle de malum zaten ilgilenemeyeceğim artık tek derdim bu dertten kurtulmak bebeğime bakabilmek ne diyim canım senin gitmiş sayılır artık darısı başıma inşallah zaten doğumunda ayrı korkusu stresi var bende😥
Size yar olan hep destek tam destek olan birileri varsa gelsinler ya da bir yardımcı bulun mutlaka.sizin de geçecek doğumdan sonra daha hızlı gececek.siz bu süreci en az hasarla nasıl atlatırım kendinize ve bebeğinize odaklanın

Kayınvalidem var sadece canım başka kimse yok bakalım Allah sonumuzu hayır etsin diyorum bu korkulardan ölüp gideceğim sanki

Kayınvalidem var sadece canım başka kimse yok bakalım Allah sonumuzu hayır etsin diyorum bu korkulardan ölüp gideceğim sanki
İyi biriyse kayıtsız kalamaz.İçinizi ferah tutun hepsi geçip gidiyor inanın.hiçbirşey aynı kalmıyor.Çocuğunuzu kucağınıza alacağınız anı düşünün.Sevgisi hele herşeye bedel ve değer emin olun.Zor bir süreç ama geçiyor.

İyi biriyse kayıtsız kalamaz.İçinizi ferah tutun hepsi geçip gidiyor inanın.hiçbirşey aynı kalmıyor.Çocuğunuzu kucağınıza alacağınız anı düşünün.Sevgisi hele herşeye bedel ve değer emin olun.Zor bir süreç ama geçiyor.Birde kendinize bu süreçte ağrılık vermemeniz için baston medikal alın

Evde dededen kalmalı baston vardı canım belki 2 ay olacak onu kullanıyorum birde yürüteç var onu getirteceğim eşime o baston olmasa değil wc ye gitmek yerimden bile kalkamazdım ne kadar kötü ve zor birşey kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sanki 70 lik nineler gibi bastonla gitmeye çalışırken aynaya bakamıyorum o kadar psikolojim bozuldu bakalım Allah yardımcım olsun diye dualarla geçiyor günlerim😓

Evde dededen kalmalı baston vardı canım belki 2 ay olacak onu kullanıyorum birde yürüteç var onu getirteceğim eşime o baston olmasa değil wc ye gitmek yerimden bile kalkamazdım ne kadar kötü ve zor birşey kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sanki 70 lik nineler gibi bastonla gitmeye çalışırken aynaya bakamıyorum o kadar psikolojim bozuldu bakalım Allah yardımcım olsun diye dualarla geçiyor günlerim😓
Bende aynı şekildeydim hatta 2 tane medikalden baston aldım ama kullanamadım teke düştüm sabredin yavaş yavaş geçecek sabredin siz hiç gebelikten önce ya da gebeliğin ilk haftaları hiç düştünüz mü

Bende aynı şekildeydim hatta 2 tane medikalden baston aldım ama kullanamadım teke düştüm sabredin yavaş yavaş geçecek sabredin siz hiç gebelikten önce ya da gebeliğin ilk haftaları hiç düştünüz mü
Hayır hiç öyle bişey gelmedi başıma sadece sol bacağım spor yaptığım zaman kıt kıt ses çıkarırdı aynı yerden bazı hareketlerde ama herhangi bir ağrı sancı sızı olmuyordu sonra hamilelikten başlayınca 6 cı ayda aynı yerde kutlamaya başladı ve giderek bıçak batmaları gibi ağrı sızı oluşmaya başladı en sonda zaten yüryürmemeye başladım işte şimdide daha kötü bi şekilde devam ediyor bugün randevum vardı ne eziyetler çektim tekerlekli sandalye ile ordan oraya ordan oraya nst ye girdim ufak kasılmalar çıktı çatı muayenesi yaptı sonra serum vericem dedi o sorumun ne serumu olduğunu anlayamadım artı birde idrarımda yanma oluyordu onu söyledim tahlil istedi ama serumu alamadan eve dönmek zorunda kaldım mahvoldum yani bacaklarım şuan öyle kötü ki çatı muayenesini yaptıkları masaya çıkamadım bacaklarımı kaldıramadım doğal olarak zorladım bacaklarım açılmak zorunda kalınca çok kötü oldum şimdi daha beterim napıcam bilmiyorum çok beterim birde enfeksiyonum çıkacak sanırım ama bu serum nedir ben bilmiyorum Sen biliyor musun canım

2 baston bende kullanamam diye almadım sol elime çok ters geliyor denedim kullanamadım şimdi de ellerime kollarıma yüklenmekten ellerim acıyor parmaklarımın eklem yerleri kaskatı kesiliyor sabah uyandığım zaman kapatamıyorum öyle bir acıyla acıyor birde kol dirseklerim onlar bile acıyor bugün doktor bunu fıtık yapar hamilelik böyle yapmaz yada sen zayıfsın ondan yürüyemiyorsun dedi 45 kilo ile hamile kaldım en son 58 dim bir daha tartılmadım şimdi 60 olsam 15 kilo almış oluyorum neden olduğunu bilmiyorum dedim şimdi doktora bunu anlatsam çok uzun sürecekti zaten acıdan canım burnumdaydı kadın doğum doktorları bence bunu bilmiyor daha önceki doktorumda ağırlıktan olur demişti geçecekmi gerçekten ya doğumdan sonra geçmeyecek olması beni öyle bir kahrediyor ki yetmez gibi birde bu bacaklarla nasıl doğurucam korkusu normal mi sezaryen mi ben nasıl ne olacak bilmiyorum bu yazılarımı okuyan ne acındırdı diyecek belki ama gerçekten ben hayatımda böyle birşey görmedim çatı muayenesi yaptıktan sonra bacaklarım çok acıdığı için doktor ne oldu kendini çokmu kastın dedi dedim hayır ondan değil bacaklarımın acısından dedim gerçekten de bacak acımdan çarı muayenesini anlamadım bile psikolojim yerle bir Allahım sen kurtar diyorum sürekli

2 baston bende kullanamam diye almadım sol elime çok ters geliyor denedim kullanamadım şimdi de ellerime kollarıma yüklenmekten ellerim acıyor parmaklarımın eklem yerleri kaskatı kesiliyor sabah uyandığım zaman kapatamıyorum öyle bir acıyla acıyor birde kol dirseklerim onlar bile acıyor bugün doktor bunu fıtık yapar hamilelik böyle yapmaz yada sen zayıfsın ondan yürüyemiyorsun dedi 45 kilo ile hamile kaldım en son 58 dim bir daha tartılmadım şimdi 60 olsam 15 kilo almış oluyorum neden olduğunu bilmiyorum dedim şimdi doktora bunu anlatsam çok uzun sürecekti zaten acıdan canım burnumdaydı kadın doğum doktorları bence bunu bilmiyor daha önceki doktorumda ağırlıktan olur demişti geçecekmi gerçekten ya doğumdan sonra geçmeyecek olması beni öyle bir kahrediyor ki yetmez gibi birde bu bacaklarla nasıl doğurucam korkusu normal mi sezaryen mi ben nasıl ne olacak bilmiyorum bu yazılarımı okuyan ne acındırdı diyecek belki ama gerçekten ben hayatımda böyle birşey görmedim çatı muayenesi yaptıktan sonra bacaklarım çok acıdığı için doktor ne oldu kendini çokmu kastın dedi dedim hayır ondan değil bacaklarımın acısından dedim gerçekten de bacak acımdan çarı muayenesini anlamadım bile psikolojim yerle bir Allahım sen kurtar diyorum sürekli
Canim bu durumu yaşayan bilir kim ne derse desin.Dehset verici bir ağrı bende her sabah acaba bugün düzelir miyim diyerek kalkiyorum

Back
X