• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femur başı ödemi, kalça ödemi

Benim kimsem yok canım annem kayınvalidem in vefat.Kiz kardeş gorumcede yok.yatamiyorum anlayacağın.seni hangi bölüm tedavi etti.ortopedimi ? İğne falan yaptıklar mi.ben bı suru bölüm gezdim kimse bişey yapmadı
Evet ortopedi tedavi etti.hamileyken kimse anlamadı.gittiğim doktorlar.gebeliğe bağladı.Doğumdan sonra da geçmeyince ve başlamama ayağıma devam edince mr felan da çekinince belli oldu. çok zor bir süreçti benim için halen istediğim gibi değilim ama çok şükür eskiye göre çok iyiyim.Başınız sağolsun.Bu süreçte en azından doğumdan sonra birilerinin size yardım etmesi gerekiyor bi bakıcı anlaşın mutlaka. benim için çünkü kalkıp 1 bardak su bile almak çok zordu…Kendi ailemin eşimin desteğiyle toparladım.

Eşim kayınvalidem var ama benim eşim çok ilgilenmez kayınvalide desen insanın kendi annesi gibi olmuyor O yüzden çok düşünüyorum 1.5 yıl demişsin desene yandık senin yine iyi baya baya atlatmış sayılırsın
6 ay geçti daha var ama eskiye göre şükür iyiyim.en azından çocukla ilgilenip dışarıda bir iş varsa çıkabiliyorum.çok fazla birşey yapmamak kaydıyla tabi.anne gibi kimse olmaz.benimde k.valide vardı ama destek göremedim. malesef hiçbirşeyin ucundan tutmadı.çok garip haraketler ve tavırlar sergilediler.torunlarını sevmek yardım etmek sevinmek yerine moralleri bozuluyordu.bu bakımdan da zor bir süreçti.tavsşyem anneniz yanınızda olması ve bu süreçte mümkünse rahatsızlığınızdan ötürü kendi aile bireyleri ile bu süreci atlatmanız

Annem yok canım maalesef ailem yok zaten o yüzden kara kara düşünüyorum şükür kayınvalidem iyi ama kendi ailenden istediğin gibi isteyemiyorsun tabi bişeyi

6 ay geçti daha var ama eskiye göre şükür iyiyim.en azından çocukla ilgilenip dışarıda bir iş varsa çıkabiliyorum.çok fazla birşey yapmamak kaydıyla tabi.anne gibi kimse olmaz.benimde k.valide vardı ama destek göremedim. malesef hiçbirşeyin ucundan tutmadı.çok garip haraketler ve tavırlar sergilediler.torunlarını sevmek yardım etmek sevinmek yerine moralleri bozuluyordu.bu bakımdan da zor bir süreçti.tavsşyem anneniz yanınızda olması ve bu süreçte mümkünse rahatsızlığınızdan ötürü kendi aile bireyleri ile bu süreci atlatmanız
İnsanlar çok garip gerçekten insan torununu sevmez mi tamam gelindir damattır sevmiyorsun ama çocuktan ne istiyorsun

İnsanlar çok garip gerçekten insan torununu sevmez mi tamam gelindir damattır sevmiyorsun ama çocuktan ne istiyorsun
Öyle maalesef ben de insanları anlayamıyorum izlemeye geldiler ve o süreçte ben bu hastalıkla mücadele veriyordum.o yüzden doğuma bile birdaha haber vermek istemiyorum

Boşver hiç üzülme kendi ailen varmış şükür ki İkinciyi düşünüyor musun ben mümkünü yok ikinciyi yapamam 2 buçuk ay oldu bu derdi çekiyorum

Öyle maalesef ben de insanları anlayamıyorum izlemeye geldiler ve o süreçte ben bu hastalıkla mücadele veriyordum.o yüzden doğuma bile birdaha haber vermek istemiyorum
Bu hastalıkta ama çok beter bişey yaşayan bilir derler ya o hesap resmen sakatlanıyorsun psikolojik boyutuda cabası kimse seni ve ne çektiğini anlamıyor malesef gram anlamıyorlar çünkü normal bir ağrı gibi değil

Bu hastalıkta ama çok beter bişey yaşayan bilir derler ya o hesap resmen sakatlanıyorsun psikolojik boyutuda cabası kimse seni ve ne çektiğini anlamıyor malesef gram anlamıyorlar çünkü normal bir ağrı gibi değil
Kesinlikle öyle çok zor bir hastalık evinde bir odadan diğer odaya geçemiyorsun insanların anlayışsızlığı da cabası.bebeğine istediğin gibi bakamamak insanların gelip izlemesi lohusalık çok zor bir süreçti benim için.İnsanları bu dönemde daha güzel tanıyorsun.Ama içinizi ferah tutun geçiyor.vücut ödemi yok ediyor zamanla dinlenmeyle.

Boşver hiç üzülme kendi ailen varmış şükür ki İkinciyi düşünüyor musun ben mümkünü yok ikinciyi yapamam 2 buçuk ay oldu bu derdi çekiyorum
Çok şükür öyle oldu ailem tam destek oldu.sizin de geçecek 6 ayda bayağı bi fark edecek.zaten en az 6 ay en çok 1 ,1.5 yıl diyorlar.doğumdan sonra daha hızlı geçecek.

İnsanları hiç bir zaman anlamamışımdır derdi çeken bilir çekmeyen anlamaz hissetmediğin acıyı bilemezsin derler ya öyle kimsenin gelmesini istemiyorum doğumdan sonra gelenlerle de malum zaten ilgilenemeyeceğim artık tek derdim bu dertten kurtulmak bebeğime bakabilmek ne diyim canım senin gitmiş sayılır artık darısı başıma inşallah zaten doğumunda ayrı korkusu stresi var bende😥

Back