Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün mr çekildim canim benimde doğumdan hemen sonra başladı inan Berbat bı durumdayım umarım mr sonucu iyi çıkıp bı sonuca ulaşırım hayat kalitem sifirlandiMerhaba bende de benzer sıkıntı var şuan 32 haftalık hamileyim ve yürüyemiyorum kalça bacak birleşimimde V olan kısımda sızı çekiyorum sanki iki bıçak varda ikiside batıyor kesiyor her adımda adım atamıyorum oturup kalkamıyorum zaten artık Yürüyemiyorum da evin içinde güç bela değnekle wc ye gitmeye çalışıyorum o kadar bakıma muhtaç hale geldim daha önceki yazılara baktım bu dertten çok muzdarip insan olmuş ama şimdi bi çare bende ne yapacağımı bilemiyorum
Aynen benimde o bölgede ekseriyetle oturunca artıyor iğne batması gibiMerhaba bende de benzer sıkıntı var şuan 32 haftalık hamileyim ve yürüyemiyorum kalça bacak birleşimimde V olan kısımda sızı çekiyorum sanki iki bıçak varda ikiside batıyor kesiyor her adımda adım atamıyorum oturup kalkamıyorum zaten artık Yürüyemiyorum da evin içinde güç bela değnekle wc ye gitmeye çalışıyorum o kadar bakıma muhtaç hale geldim daha önceki yazılara baktım bu dertten çok muzdarip insan olmuş ama şimdi bi çare bende ne yapacağımı bilemiyorum
Çok kötü bir şey yani Hayatımda böyle bir şey görmedim nasıl geçecek bilmiyorum ben korktuğumda doğumdan sonra geçmemesi böyle insan çocuğuna nasıl bakacak
Aslında benim gebeliğin son aylarında hafif kalça sızısı oldu sonra magnezyum kullandım geçti.Sonra ben onu unuttum gittim.Dogum yaptım spinal anestezi ardından genel anestezi ile doğumdan 2 ay sonra ben spora başladım zayıflayım diye hem zumba hem spor baya ağırdı.Sonra bende birden bı bel ağrısı başladı bu ağrı sağ kalçama vurdu.İlk başta asla yuruyemedim oturamadim çok agriliydi sonra dayanamayıp kas gevşetici iğne yaptırdım şuan ağrım devam ediyor bacağıma vuruyor belime vuruyor hatta ilk zamanlar böbreğime bile vurdu urolojiyede gittim.Ezik ağrısı iğne batması gibi tuhaf bı ağrı ayakta kalirsam iyice artıyor.Mr çekildi işte en son felçli gibi kalmıştım çünküYa sorma canım ben de ondan korkuyorum benim 2 ayı geçti böyle ilk önce hafif hafif başladı bacakları vurması daha da kötü yürüyemiyorsun yemeğini işini gücünü yapamıyorsun bldiğin muhtaçsın Aksi gibi birde daha da kötüleşiyor sol bacağım adım atmaya çalıştıkça sürekli küt küt ediyor her adımda ilk solla başladı Sonra sağ bacağa geçti iyice kötüleşince mecbur kayınvalidenin yanına geldim o bakıyor şuanda bana ve bende şekerde çıktı diyet yapıyorum sabah öğle akşam şeker ölçümü yapıyorum kadın haldır haldır bana yemek yapıp yetiştirme derdinde inan ayakta durup bir bardak yıkayamıyorum kendi suyumu bile alamıyorum muhtaç olmak beni öyle üzüyor ki hele ki kayınvalide olduğundan daha büyük yük oluyor bana keşke kendi annem babam olsaydı diyorum ama maalesef sana ömür vefat ettiler senin de keşke kayınvalide bile olsa yardım edebilecek biri olsaydı keşke yanında bu öyle kötü bişey ki çeken biliyor bütün gün hasta yatalaklar gibi mecbur oturuyorum resmen asker gibi gün sayıyorum artık bir an önce doğsa da bitse gitse diyorum ama bu sefer de ya geçmezse Korkusu içimi kaplıyor forumdaki Bu yazı ile ilgili bu dertle ilgili bütün konuları okudum neredeyse ezber ettim Belki bir çare bulurum diye birkaç kişiye daha yazdım iyileşen var mı diye ama dönüş yapan olmadı şimdi Ortopediye gitmemi söyledi doktor ama gitsem MR çekilmesi gerekiyor son aylarda da MR'a girmek tehlikeli oluyormuş O yüzden Gitmek de istemiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum Senin yürüyememe durumun var mı
Canim benim durumumda başkası olsa adım atamaz ben kimsem olmadığından mecbur kalkıyorum benimde annem kayınvalidem vefat ettiler.Yani bı bakanım olsa bende yatarım ayakta duracak takatim yok.Kayinvalidnde olsa iyiki var bakacak biri öyle düşünme sende onun evladı sayılırsın.Sen istermiydin böyle bişey yaşamayı yapacak bişey yokYa sorma canım ben de ondan korkuyorum benim 2 ayı geçti böyle ilk önce hafif hafif başladı bacakları vurması daha da kötü yürüyemiyorsun yemeğini işini gücünü yapamıyorsun bldiğin muhtaçsın Aksi gibi birde daha da kötüleşiyor sol bacağım adım atmaya çalıştıkça sürekli küt küt ediyor her adımda ilk solla başladı Sonra sağ bacağa geçti iyice kötüleşince mecbur kayınvalidenin yanına geldim o bakıyor şuanda bana ve bende şekerde çıktı diyet yapıyorum sabah öğle akşam şeker ölçümü yapıyorum kadın haldır haldır bana yemek yapıp yetiştirme derdinde inan ayakta durup bir bardak yıkayamıyorum kendi suyumu bile alamıyorum muhtaç olmak beni öyle üzüyor ki hele ki kayınvalide olduğundan daha büyük yük oluyor bana keşke kendi annem babam olsaydı diyorum ama maalesef sana ömür vefat ettiler senin de keşke kayınvalide bile olsa yardım edebilecek biri olsaydı keşke yanında bu öyle kötü bişey ki çeken biliyor bütün gün hasta yatalaklar gibi mecbur oturuyorum resmen asker gibi gün sayıyorum artık bir an önce doğsa da bitse gitse diyorum ama bu sefer de ya geçmezse Korkusu içimi kaplıyor forumdaki Bu yazı ile ilgili bu dertle ilgili bütün konuları okudum neredeyse ezber ettim Belki bir çare bulurum diye birkaç kişiye daha yazdım iyileşen var mı diye ama dönüş yapan olmadı şimdi Ortopediye gitmemi söyledi doktor ama gitsem MR çekilmesi gerekiyor son aylarda da MR'a girmek tehlikeli oluyormuş O yüzden Gitmek de istemiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum Senin yürüyememe durumun var mı
Ne magnezyum ne diğer vitaminler inan ki hiç fayda etmedi Ben de canım tonla vitamin verdi doktor hepsini içtim hala da ne sütler ne sodalar içiyorum bana mısın demiyor Bence bunun bir şey içmekle de alakası yok başına geldi mi yandın ama evet sen biraz fazla zorlamışsın sanki yani acele etmişsin Keşke kilo vermek için biraz daha bekleseymişsin kilo Canım bu alınırda verilirde sağlıktan önemli değil bi bakıma spor insana zarar vermez ama zorladığın için belki oralar sıkıntıya girmiş olabilir sana özelden attığım yazıda özellikle kalça sporları yapmanız çok önemli diyor yani senin kalça egzersizleri yapman lazım şu anda düzenli olarak faydasını görebilirsinAslında benim gebeliğin son aylarında hafif kalça sızısı oldu sonra magnezyum kullandım geçti.Sonra ben onu unuttum gittim.Dogum yaptım spinal anestezi ardından genel anestezi ile doğumdan 2 ay sonra ben spora başladım zayıflayım diye hem zumba hem spor baya ağırdı.Sonra bende birden bı bel ağrısı başladı bu ağrı sağ kalçama vurdu.İlk başta asla yuruyemedim oturamadim çok agriliydi sonra dayanamayıp kas gevşetici iğne yaptırdım şuan ağrım devam ediyor bacağıma vuruyor belime vuruyor hatta ilk zamanlar böbreğime bile vurdu urolojiyede gittim.Ezik ağrısı iğne batması gibi tuhaf bı ağrı ayakta kalirsam iyice artıyor.Mr çekildi işte en son felçli gibi kalmıştım çünkü
Aynen kuzum ben çok acele ettim ve çok ağır şeyler yaptım bı ihtimal ondan oldu belki.Simdi kalça güçlendirme egzersizleri yapıyorum bakalım doktor ne diyecek için içimi yiyor.Umarim geçicidir bizimki.Yoksa bazıları senelerce çekiyormuş bunu.Demir eksikliğim düzelsin birde sülük yaptırmayı düşünüyorum ben ne duysam yapıyorum suanNe magnezyum ne diğer vitaminler inan ki hiç fayda etmedi Ben de canım tonla vitamin verdi doktor hepsini içtim hala da ne sütler ne sodalar içiyorum bana mısın demiyor Bence bunun bir şey içmekle de alakası yok başına geldi mi yandın ama evet sen biraz fazla zorlamışsın sanki yani acele etmişsin Keşke kilo vermek için biraz daha bekleseymişsin kilo Canım bu alınırda verilirde sağlıktan önemli değil bi bakıma spor insana zarar vermez ama zorladığın için belki oralar sıkıntıya girmiş olabilir sana özelden attığım yazıda özellikle kalça sporları yapmanız çok önemli diyor yani senin kalça egzersizleri yapman lazım şu anda düzenli olarak faydasını görebilirsin
Keşke bi görüntüleme yaptirsqydin zararsız olan hangisiysi.En azından ne olduğunu bilirdinNe magnezyum ne diğer vitaminler inan ki hiç fayda etmedi Ben de canım tonla vitamin verdi doktor hepsini içtim hala da ne sütler ne sodalar içiyorum bana mısın demiyor Bence bunun bir şey içmekle de alakası yok başına geldi mi yandın ama evet sen biraz fazla zorlamışsın sanki yani acele etmişsin Keşke kilo vermek için biraz daha bekleseymişsin kilo Canım bu alınırda verilirde sağlıktan önemli değil bi bakıma spor insana zarar vermez ama zorladığın için belki oralar sıkıntıya girmiş olabilir sana özelden attığım yazıda özellikle kalça sporları yapmanız çok önemli diyor yani senin kalça egzersizleri yapman lazım şu anda düzenli olarak faydasını görebilirsin
Canim benim ya derdi çeken bilir inşallah düzelir.gebelikte çok oluyormuşBunlar öyle beter Acılar ki düşmanıma bile dilemiyorum hamilelik dertleri bulantıymış Baş ağrısıymış kasık ağrısıymış bunun yanında hiç kalır İnan ki başlarda hiç gitmeyeyim kendi işimi kendim görürüm diyordum ama ilerledikçe öyle beter oldu ki artık yok dedim yani kalkamayacağım bu böyle olmayacak artık Anlaşıldı dedim kendi kendime ve Öyle de oldu Bir de yürümemek gerekiyormuş Çünkü çok basmamak gerekiyormuş seninki yazdıklarından yola çıkarak burada bir arkadaş vardı forumlarda yazmış çok uzun uzun anlatmış tedavileri falan da güzelce açıklamış Onu bulup okusan Aslında onun tedavi yolundan gidebilirsin Çünkü ona benziyor Senin sıkıntın senin yaşadıklarının aynısını yaşamış şimdi okuyunca anladım Aynı O da böyle bel ağrısı böbreklerine vurduğu için böbreklerine falan baktırmış oku bak anlarsın Nasıl atacağım onu da bilmiyorum buradan buraya da yeni Üye oldum Sırf bu dertten dolayı kayıt oldum buraya