Merhaba ben adetimin 3 günü femera kullanmaya başladım 5 gun sabah akşam ictim yumurtlarım 1 tane solda 15 mm 2 tane sağda 16 ve 17 mm büyüdü sonra catlatma ignesi verdi dr onu vuruldum bugün 9. Günüm dr 14gün sonra gel dedi ben dayanamdim 7. Gün tes yaptım oda pozitif cıktı iğnenin etkisi olabilri dedim ama belim sırtım çok ağırdı sadece iki gündür kaşık ağrım var ama hafif hamilemiyim degilmiyim aynı belirtileri yaşayın varmi yapabilrimisniz buraya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femera ve ovitrelle ile 9. Gun belirtiler testler
- Konu Sahibi gamzee58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlama iğnesi hamilelelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mayıs 2016
- 56
- 8
- 86
- 32
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Merhaba sonucun nedir acaba paylaşırsan sevinirim bende 13 martta igne vuruldum bugün 7.günüm sağ tarafımida 24mm olmuş bir yumurtam vardı sadece ve şimdi kramp var sağ kasigimda oturamıyorum bileMerhaba canım hamile misin acaba? benim de aşılamanın 7.günü belim ağrıyor ve akıntım var ayrıca göğüsler çok fena ağrıyor
MERHABA AYNI TARİHTE İĞNE OLMUŞUZ ŞUAN NASILSINIZ TEST YAPTINIZ MIMerhaba sonucun nedir acaba paylaşırsan sevinirim bende 13 martta igne vuruldum bugün 7.günüm sağ tarafımida 24mm olmuş bir yumurtam vardı sadece ve şimdi kramp var sağ kasigimda oturamıyorum bile
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Merhaba, aa çok sevindim inşallah ikimiz de güzel haberler alırızMERHABA AYNI TARİHTE İĞNE OLMUŞUZ ŞUAN NASILSINIZ TEST YAPTINIZ MI
Benim kramplarm ara ara çok oluyor dün mesela okula gidemedim sanki kesiyorlar gibi şiddetli sancı girdi iki tarafıma oturamadim yuruyemedim ayaklarımı sıcak su torbası yaptım sürekli ama bugün daha iyiyim. Doktorumu aradım anlattım ve progesterondandir istersen vajinal yoldan dedi ben iğneden üç gün sonra progesteron kullanmaya başladım.
Sizin durumunuz nedir ne asamadasiniz?
bende iğne akşamı coraspirine başladım 3 gün sonra progesterona aynı zamanda folikasitde vermişti benim sancılarım oluyor ama ünlük hayatı etkileyecek kadar olmadı batmalar oluyor ani ama kısa süreli genellikle sağ kasıkta ben pek umutlu olamadım çikolata kistini almıştı doktor şubatta bi iki ay dene dedi ama içimdede bi umut var tabi
Merhaba, aa çok sevindim inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Benim kramplarm ara ara çok oluyor dün mesela okula gidemedim sanki kesiyorlar gibi şiddetli sancı girdi iki tarafıma oturamadim yuruyemedim ayaklarımı sıcak su torbası yaptım sürekli ama bugün daha iyiyim. Doktorumu aradım anlattım ve progesterondandir istersen vajinal yoldan dedi ben iğneden üç gün sonra progesteron kullanmaya başladım.
Sizin durumunuz nedir ne asamadasiniz?m
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Merhaba dilerim pozitife döner Allah büyüktür senin için dua edeceğim
Bende aylarca tek çizgi gördüğüm için hiç umudum yok korku heyecan duyguları içerisindeyim. Benim belirtilerim regl gibi bel ağrısı göğüsler davul gibi arada karın kasık ağrısı ve tek fark ishal olmam ki çok cok sıcak tutarım ayaklarımı bilemedim başka da bir şeyim yok 4 günüm kaldı ama yarın belki test yaparım
Bende aylarca tek çizgi gördüğüm için hiç umudum yok korku heyecan duyguları içerisindeyim. Benim belirtilerim regl gibi bel ağrısı göğüsler davul gibi arada karın kasık ağrısı ve tek fark ishal olmam ki çok cok sıcak tutarım ayaklarımı bilemedim başka da bir şeyim yok 4 günüm kaldı ama yarın belki test yaparım
Merhabalar, o kadar çok okudum ki bu forumu yaklaşık 1,5 yıldır o yuzden burdaki herkesin birbirini çok iyi anladığını düşünüyorum.Bende femara+ovitrelle ile hamile kaldım henuz çok yeni inşallah sağlıklı ilerler Hatta bir ara regl belirtilerim başladı aşılamadan sonra dedimki tutmadı geliyor regl iğne 10 mart,aşılama 11 martta yapıldı
*19 martta dayanamadım erken gebelik testi yaptım ancak ışık tuttugunda görebileceğin hayalet çizgi çıktı(ipne etkisi olabilir diye umutlanamadım)
*20 martta kaset normal test yaptım bu sefer çokk silik çizgi çıktı
Bu arada döngüm kısadır 21 -22 mart regl olmam lazım
*22 martta kaset test yaptım yine çok silik
*23 martta kan verdim 41 geldi
Halen tam sevinemiyorum çünkü dr um dediki 1 nisanda yaptır öncesi yanıltıcı olabilir
Neyse dayanamadım 25 martta aynı saat civarı bir daha kan testi verdim 134,2
Dr um a bildirdim dediki tebrikler çok iyi artmış , önümüzdeki salı kontrole çağırdı
Bugun sabah son kalan idrar testim vardı bi tane,hadi bakayım yukseldiyse idrarda dahada netleşir dedim halen böyle düşünüyorum düşünün,kıpkırmızı 2.çizgi net hemen çıktı
Ve tüm bunlar olurken zaten her ay benim için tipik regl belirtisi olana hafif kasık ağrısı,ve davul gibi şiş acı içinde 2 göğüs vardı halende bunlar sadece göğüslerim acısı bir nebzecik azaldı sayılır
Bunlar benim deneyimlerimdi,herkesin vucudu farklı ama gebelik belirtisi diye farklı bir şey yaşamadım hatta reglim geliyor tutmadı diye düşündüm hep testler netleşenr kadar, yani kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmek yok, burdaki yazısını okuduğum herkes ve kendim için hep dualarım devam
*19 martta dayanamadım erken gebelik testi yaptım ancak ışık tuttugunda görebileceğin hayalet çizgi çıktı(ipne etkisi olabilir diye umutlanamadım)
Halen tam sevinemiyorum çünkü dr um dediki 1 nisanda yaptır öncesi yanıltıcı olabilir
Dr um a bildirdim dediki tebrikler çok iyi artmış , önümüzdeki salı kontrole çağırdı
Bugun sabah son kalan idrar testim vardı bi tane,hadi bakayım yukseldiyse idrarda dahada netleşir dedim halen böyle düşünüyorum düşünün,kıpkırmızı 2.çizgi net hemen çıktı
Ve tüm bunlar olurken zaten her ay benim için tipik regl belirtisi olana hafif kasık ağrısı,ve davul gibi şiş acı içinde 2 göğüs vardı halende bunlar sadece göğüslerim acısı bir nebzecik azaldı sayılır
Bunlar benim deneyimlerimdi,herkesin vucudu farklı ama gebelik belirtisi diye farklı bir şey yaşamadım hatta reglim geliyor tutmadı diye düşündüm hep testler netleşenr kadar, yani kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmek yok, burdaki yazısını okuduğum herkes ve kendim için hep dualarım devam
ben orucumu bozdum lekelenme geldi adet başladı ya hayırlısı diyorum inşallah senin olur umut olur bana daMerhaba dilerim pozitife döner Allah büyüktür senin için dua edeceğim
benim ilk iğnemdi sizin ilk miydi ben çikolata kisti ameliyatı oldum kapalı olarak bu ay pek umut edememiştim ama bi şans dedim şimde tekrar doktorla görüşeceğim sizin için çok sevindim tebrik ederim bana da umut oldu inşallah allah bu ay bana kısmet ederMerhabalar, o kadar çok okudum ki bu forumu yaklaşık 1,5 yıldır o yuzden burdaki herkesin birbirini çok iyi anladığını düşünüyorum.Bende femara+ovitrelle ile hamile kaldım henuz çok yeni inşallah sağlıklı ilerler Hatta bir ara regl belirtilerim başladı aşılamadan sonra dedimki tutmadı geliyor regl iğne 10 mart,aşılama 11 martta yapıldı
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Sadece leke ama bence umudunu kaybetme belki yerleşmedir ben daha önce hiç hamile kalmadım yerleşme kanaması da yaşamadım ama öyle okuyorum burada hep örnekleri varben orucumu bozdum lekelenme geldi adet başladı ya hayırlısı diyorum inşallah senin olur umut olur bana da
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Öncelikle hikayenin sonu için çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün kalbimle dilerim kendi haberim kadar mutlu oldumMerhabalar, o kadar çok okudum ki bu forumu yaklaşık 1,5 yıldır o yuzden burdaki herkesin birbirini çok iyi anladığını düşünüyorum.Bende femara+ovitrelle ile hamile kaldım henuz çok yeni inşallah sağlıklı ilerler Hatta bir ara regl belirtilerim başladı aşılamadan sonra dedimki tutmadı geliyor regl iğne 10 mart,aşılama 11 martta yapıldı
Bana da umut oldu tabiki bende 15 martta çatlatma iğnesi oldum ve progesteron kullanıyorum doktor 10 gün kullan demişti bugün son günüm ilaçta. Ve dünden regl belirtilerim başladı bel bacak ağrısı ayak üşümesi ve evet davul olmuş iki göğüs başka da bir şey yok birde ishal var bilemedim niye benim de hem umudum var okuyunca ama bir yandan da aylardır gördüğüm tek çizgiyi tekrar göreceğim diye korkuyorum.
Sense yerleşme kanaması gibi bir şey var mıydı? birkaç gün öncesinden olurmuş ya ben de her lavaboya gittiğimde acaba diyorum ama hafif akıntı dışında bir şey yok
Dualarım sizlerle yerleşme kanaması olmadı bende,çok okumuştum ama olmadı,2 gün işe giderken ped koydum ortalıkta yakalanmıyım diye o kadar hani sürekli wc ye gideriz ya geldi sanıp “o ucunda hissi” o vardı halen hafif var o his,hafif çok olmamakla birlikte akıntı oluyor o kadar ,sabırla beklemek tek çaremiz bu inşallah seninde tutar sağlıkla yarabbim
Öncelikle hikayenin sonu için çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün kalbimle dilerim kendi haberim kadar mutlu oldum
Bana da umut oldu tabiki bende 15 martta çatlatma iğnesi oldum ve progesteron kullanıyorum doktor 10 gün kullan demişti bugün son günüm ilaçta. Ve dünden regl belirtilerim başladı bel bacak ağrısı ayak üşümesi ve evet davul olmuş iki göğüs başka da bir şey yok birde ishal var bilemedim niye benim de hem umudum var okuyunca ama bir yandan da aylardır gördüğüm tek çizgiyi tekrar göreceğim diye korkuyorum.
Sense yerleşme kanaması gibi bir şey var mıydı? birkaç gün öncesinden olurmuş ya ben de her lavaboya gittiğimde acaba diyorum ama hafif akıntı dışında bir şey yok
Teşekkür ederim, evet ilk iğne ilk aşılama,bilinmeyen infertilite dediler sebep yok görünürde herşey normal dediler , inşallah tutar sağlıkla gelir bebiş
benim ilk iğnemdi sizin ilk miydi ben çikolata kisti ameliyatı oldum kapalı olarak bu ay pek umut edememiştim ama bi şans dedim şimde tekrar doktorla görüşeceğim sizin için çok sevindim tebrik ederim bana da umut oldu inşallah allah bu ay bana kısmet eder
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Amin binlerce kez amin dualarını duysun Allahim hamilesin ya duan tutar inşallah anladım ve çok çok teşekkür ederim tekrardan sağlıkla neşeyle kucağına alırsın Allahın izniyle inşallahDualarım sizlerle yerleşme kanaması olmadı bende,çok okumuştum ama olmadı,2 gün işe giderken ped koydum ortalıkta yakalanmıyım diye o kadar hani sürekli wc ye gideriz ya geldi sanıp “o ucunda hissi” o vardı halen hafif var o his,hafif çok olmamakla birlikte akıntı oluyor o kadar ,sabırla beklemek tek çaremiz bu inşallah seninde tutar sağlıkla yarabbim
Ay aynı gün vurulmuşuz enfeksiyonum olduğundan ilaç kullanacaktım o yüzden beta baktık 2 çıktı biliyorum bu değere göre hamile değilim ama iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor sizceÖncelikle hikayenin sonu için çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün kalbimle dilerim kendi haberim kadar mutlu oldum
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
Tebrik ederim kucaginiza saglikla slin.. Ben de 9. gun igneden tup bebek benimkisi.Merhabalar, o kadar çok okudum ki bu forumu yaklaşık 1,5 yıldır o yuzden burdaki herkesin birbirini çok iyi anladığını düşünüyorum.Bende femara+ovitrelle ile hamile kaldım henuz çok yeni inşallah sağlıklı ilerler Hatta bir ara regl belirtilerim başladı aşılamadan sonra dedimki tutmadı geliyor regl iğne 10 mart,aşılama 11 martta yapıldı
Yorumlara bakarken bunu okudum cok sevindim. Bende de cizgi hemen cok silik cikti :)) Hayir cizgiyi gorcem diye kor oldum :)) Bakalim bende takip edecegim siliklesecek mi yoksa koyulasacak mi.. InsAllah benimde evlatlarim tutunmustur ve hamileyimdir.