Merhabalar, o kadar çok okudum ki bu forumu yaklaşık 1,5 yıldır o yuzden burdaki herkesin birbirini çok iyi anladığını düşünüyorum.Bende femara+ovitrelle ile hamile kaldım henuz çok yeni inşallah sağlıklı ilerler

Hatta bir ara regl belirtilerim başladı aşılamadan sonra dedimki tutmadı geliyor regl iğne 10 mart,aşılama 11 martta yapıldı
*19 martta dayanamadım erken gebelik testi yaptım ancak ışık tuttugunda görebileceğin hayalet çizgi çıktı(ipne etkisi olabilir diye umutlanamadım)
*20 martta kaset normal test yaptım bu sefer çokk silik çizgi çıktı
Bu arada döngüm kısadır 21 -22 mart regl olmam lazım
*22 martta kaset test yaptım yine çok silik
*23 martta kan verdim 41 geldi
Halen tam sevinemiyorum çünkü dr um dediki 1 nisanda yaptır öncesi yanıltıcı olabilir
Neyse dayanamadım 25 martta aynı saat civarı bir daha kan testi verdim 134,2
Dr um a bildirdim dediki tebrikler çok iyi artmış , önümüzdeki salı kontrole çağırdı
Bugun sabah son kalan idrar testim vardı bi tane,hadi bakayım yukseldiyse idrarda dahada netleşir dedim halen böyle düşünüyorum düşünün,kıpkırmızı 2.çizgi net hemen çıktı
Ve tüm bunlar olurken zaten her ay benim için tipik regl belirtisi olana hafif kasık ağrısı,ve davul gibi şiş acı içinde 2 göğüs vardı halende bunlar sadece göğüslerim acısı bir nebzecik azaldı sayılır
Bunlar benim deneyimlerimdi,herkesin vucudu farklı ama gebelik belirtisi diye farklı bir şey yaşamadım hatta reglim geliyor tutmadı diye düşündüm hep testler netleşenr kadar, yani kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmek yok, burdaki yazısını okuduğum herkes ve kendim için hep dualarım devam