Femera ile adeti gecikenler lütfen yardım??

Hanımlar inanın aşılamadan sonra uyuyamıyorum bile artık. Ağrılarım yok kesin tutmadı diyorum içim içimi yiyo. Unutmak istiyorum boş vermek istiyorum ama yapamıyorum. Neden olmuyo diye. Bi ümit başlamıştım başlarsa ama belirti olmayınca eminim olmadı diyorum. Herkesin bi belirtisi olmuş topikte... Belirtisiz hamilelik yaşayan duydunuz mu?? (Zaten ben adet olduğumu bile anlamıyorum normalde kasık ağrım olmadığı için..)

Bende ağrım var adet olacam diye üzülüyorum. Aslında kafaya takmak istemiyorum bu ay gerçekten baya aşmıştım. Ama insanlardan çok yoruldum. Çocuğun var mı yok ikinci soru yeni mi evlisiniz yada kaç senelik sonradan da hıı olur inşallah. Yetti gerçekten artık nefret ettim. İnsandan soğudum. Ağlamaktan gözlerim balon oldu artık. Ama insanlara yetmedi. Var mıdır bu sorunu çözen umursamayan tavsiyesi olan aşabilen

Canım takip edemedim bir süre iyisindir umarım aşılama olmuştun en son kaçıncı gündesin şimdi

Canım adet tarihin ne zaman? Aynı durumun bendede var çocuğun yok mu falan filan. Ne yapalım herşeyi Allah bilir. Bıktım artık. Çocukları gördüğümde gözlerim doluyo benimde olsun istiyorum ama elden ne gelir. Üzülme Allah büyük

Ben psikolog arkadasimdan biraz destekte aldım bu konuyla ilgili denilenleri çok önemsiyorum. Tanımadığım insanlara bile sinirlenir olmaya başladım. Yapacak bişey yok gerçekten 2 gün kaldı bakalım ama adet belirtilerim var. Ben 2 kere aşılama denedim artık tüp bebek aşamasına geçecem olmadı

Canım şuan 8. Gündeyim ama malesef belirtim yok sanırım bu ayda olmadı.. Sen nasılsın neler yaptın
Henüz 8.günmüş kuzum daha yeni sayılır. Bende dün adet oldum bugün femaraya başlayacağım günde 2 kere 10 gün kullanıp doktora gideceğim. Hayırlısı kuzum bakalım dua ediyorum hepimiz için

Henüz 8.günmüş kuzum daha yeni sayılır. Bende dün adet oldum bugün femaraya başlayacağım günde 2 kere 10 gün kullanıp doktora gideceğim. Hayırlısı kuzum bakalım dua ediyorum hepimiz için
Sağol canım benim. 10 gün 2 tane mi kullancan İlkkez duydum bu kadar fazla olabiliyormuş demekki. Hakkında hayırlısı olsun bende durup durup içim sıkılıp ağlıyorum habire. Yine olmadı işte diyorum. O kadar sıkılıyorumki artık bide gurbetteyim o daha zor oluyo

Canım iyiki yazmışsın, sen öyle deyince ben emin olamadım doktoru aradım meğersem günde bir taneymiş iyi ki yazmışım buraya. Sonucu beklemekte çok zor biliyorum bende bir kere çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sen kötü düşünme yine olacağı varsa olur, çare araması bizden gerisi allahtan

İyiki aramışsın doktoru canım Bende şaşırdım sen öyle yazınca. Aynen öyle herşey Allahtan

İyi akşamlar hares merak ettim seni ne oldu sonucun belli mi acaba?

İyi akşamlar hares merak ettim seni ne oldu sonucun belli mi acaba?
Tesekkur ederim cok saglasin, Pazartesi adet oldum, düzenli çok şükür sonrasında bir yakınımı kaybettim. Bakamadım hiç buralara doktorada gitmedim. Doktoruma söyledim o baya umutluydu bazen üstene adet görme olabiliyor birkaç gün bekleyelim dedi bir daha konuşmadık normale göre biraz az geldi bu ay ama adetti yani, sen nasılsın hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm. Malesef bendende kötü haber var bugün 15. Günüm test yaptım ve negatif ağla ağla bi hal oldum. Henüz adet olmadım ama olucam kesin. Çünkü net tek çizgi çıktı. Bundan sonra ne olur bilmiyorum kafam allak bullak

Öyle ıyi anlıyorum ki halini, hiç birşey yapmak istemiyorum. Benim eşimde rahat ben demesem doktora falan gitmeyiz. Kendi kendimi yıprattım. Rahat bırakmak istiyorum onu da yapamıyorum. Bir dahaki aya tüp bebek için başka doktora gitmek istiyorum. Ama tek başıma düşünmekten de yoruldum. Eşim gidelim derse gidicem yoksa gitmek istemiyorum artık gerçekten yoruldum.

Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı demekten başka çaremiz yok. Eldende bişey gelmiyo. Birde ben çakşır suyu duydum birçok kişi gebe kalmış onun sayesinde duydun mu hiç. Hatta 3 tüp bebek deneyip negatif gören. Çakşır suyuyla ilk ay gebe kalmış

Duymadım hiç, meryem ana otunu duymuştum bir ay üstümde taşıdım o ay doktorada gidiyordum çok yumurtam oldu diye sevindim prolaktin yüksek cıktı bende bir daha almadım hiç ondan bildim. Bende burada forumlarda çörek otu bal tarçın gördüm hatta bu ay yaptım ama düzenli kullanmıyorum.

size birşey sormak istiyorum bende femera kullandım bu 3. ayın ilk ay 28.günde oldum zaten hep düzenlidir benimkide ikinci ay 2 gün gecikme ile oldum bu ayda 3.gün gecikmedeyim ama hala olmadım adet ağrılarım var dün iç çamaşırım lekelendi az öncede peçeteye kıavamlı koyu renkte akıntım geldi ama hala sökülen birşey yok merak ettiğim adet ağrılarına benzer ağrılarınız veya akıntınız oldumu

ağrım normalden daha fazla olmuştu. reglim de normalden daha uzun sürdü. hormonlarla oynanıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…