Femera ile adeti gecikenler lütfen yardım??

Allahım bir daha yaşatmasın çok üzüldüm. İnşallah bu ay olur bende bekliyorum ama doktorum çok alakasız bu ikinci femera kullanışım lakin ilgi bile yok. Nasıl olucak hiç
Adet için derken anlayamadım. Adet olmak için değil ki benim mesela 13 yasımdan beri her ay düzenlidir, bana yumurtanın kalitesini arttırmak için verdi

Allahım bir daha yaşatmasın çok üzüldüm. İnşallah bu ay olur bende bekliyorum ama doktorum çok alakasız bu ikinci femera kullanışım lakin ilgi bile yok. Nasıl olucak hiç bilmiyorum
İnşallah sizin de olur bende ilk ay hemen fayda göstermişti.

Kuzum bende özele bir tanıdığımızın önerisiyle gittim evimede uzak ha dedin mi gidilmiyor işte benimkinde de dezavantajı bu. Devlet özelden ziyade işte doktorun güven vermesi ve ilgili olması önemli. İnşallah bu ay alırsın kuzum bakalım güzel haberlerini bekliyorum

Adet için derken anlayamadım. Adet olmak için değil ki benim mesela 13 yasımdan beri her ay düzenlidir, bana yumurtanın kalitesini arttırmak için verdi
Canım ben biraz eksik anlatımda kendi durumumu. Ama banada aynı sebeple verdi yani gebe kalmada yumurta kalitesi için. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız

Bende 3gündür regl masajı yapıyorum kızlar bilmiyorum hiç duydunuz mu Bi adet olsam yeniden başlayacağım femeraya. Sonra yeşersin yeni umutlar Birde yumurtlama takibi yapıyor musunuz?

İnillah canım inşallah birazdan aşılama olucam Allah nasip ederse. Aşılama yaptıran duydun mu ye ek içme konusunda nelere dikkat etmeliyim bebeğin tutunması için?

İnillah canım inşallah birazdan aşılama olucam Allah nasip ederse. Aşılama yaptıran duydun mu ye ek içme konusunda nelere dikkat etmeliyim bebeğin tutunması için?
Ayy hadi inşallah seninle birlikte bende heyecanlandım Allahım nasip etsin. Benim görümcem yaptırmıştı sabahları protein için mutlaka haşlanmış yumurta yiyordu kuru inciri eksik etmiyordu içindeki çekirdekler çok faydalıymış taze havuç yiyordu yeşillikte yiyordu ama sadece maydonoz yemekten uzak durmuştu başkada bildiğim yok kuzum ya. İnşallah şeninde olursa sende bana yol göster bende yeni olduğumdan çok bilmiyorum

İnşallah canım şimdi olup geldim ilaç olarak sadece progestan verdi kanamam oldu. Ama kasıklarımda ağrı yok. Hayırlı inşallah hepimiz için sen hangi aşamadasın canım

Femara açıklamasında çok farklı şeyler yazıyor ama yumurtalıkların büyümesi için mi kullanılıyor

Bende 3gündür regl masajı yapıyorum kızlar bilmiyorum hiç duydunuz mu Bi adet olsam yeniden başlayacağım femeraya. Sonra yeşersin yeni umutlar Birde yumurtlama takibi yapıyor musunuz?
tabi ki :) valla bir ayağım hastanede desem yeridir. beklenen yumurtlama tarihimden 1 gün önce gidiyorum ölçüp biçiyorlar. şu kadar olmuş bu kadar daha büyür işte 3 adet oluşmuş biri büyük diğerleri küçük gibi:) sonra 2 gün sonra yine gidiyorum. bakılıyor. duruma göre ilişki günü falan söylüyor. gerçekten o kadar stresli ve yorucu ki. bunlarla uğraşmak falan bi şeylerin normal akışında gelişmemesi. bi de bana bu ay ilk kez çatlatma iğnesi verildi. 36 saat sonra ilişki olsun dedi. sanki kolaydı öyle dakikayla saatle yapmak. zaten öncesinde stresten kavga ettik bir de dakikalar yaklaştıkça daha da gerildik öyle birbirimize kızgın kızgın doktorun dediği saatte başardık :)))

Femara açıklamasında çok farklı şeyler yazıyor ama yumurtalıkların büyümesi için mi kullanılıyor
evet aslında meme kanseri tedavisi için geliştirilmiş bir hormon ilacı. meme bölgesindeki hücrelerin oluşumunu yavaşlatırken ters orantı ile rahimdeki yumurtayı büyüttüğü gözlemlenmiş. doğal olarak bir kutuda 30 adet varken yumurtlama için verildiğinde sadece 10 adet az dozda veriliyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah daha önce klomen çatlatma iğnesi kullandım çatlamış yumurtam ama rahim tutmamış insanın pskolajisi bozuluyor

K
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah daha önce klomen çatlatma iğnesi kullandım çatlamış yumurtam ama rahim tutmamış insanın pskolajisi bozuluyor
Klomen hap değil mi iğnesi de mi var? Ben femara dan önce 2 ay klomen hap kullandım hiç işe yaramadı bende

K

Klomen hap değil mi iğnesi de mi var? Ben femara dan önce 2 ay klomen hap kullandım hiç işe yaramadı bende
Klomen hapı kullandık tan sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum Bi sonuç alamadım şuan femara kullanıyorum cuma günü de yine çatlatma iğnesi vurulacak ne kadar bebek istiyorsunuz?

Klomen hapı kullandık tan sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum Bi sonuç alamadım şuan femara kullanıyorum cuma günü de yine çatlatma iğnesi vurulacak ne kadar bebek istiyorsunuz?
6 aydır istiyoruz önce doktora gittim polip var olmaz dedi Temmuz’da operasyon geçirdim Ağustos’a kadar iyileşme süreci dedi. Ağustos ve Eylül’de klomen kullandım bir işe yaramadı doktorum Ekim’de femara verdi ben yine olmaz derken hamile kalmışım 6 haftalıkken kimyasal gebelik tanısıyla hamilelik bitti. Kasım’da yine femara kullandım 6 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum bekliyorum şimdi

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende de rahimde problem var diye rahim filmi çektirdim ondada birşey çıkmadı eşim de de biraz sıkıntı var herkeze nasip oluyor Bizede nasip olur bigün

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende de rahimde problem var diye rahim filmi çektirdim ondada birşey çıkmadı eşim de de biraz sıkıntı var herkeze nasip oluyor Bizede nasip olur bigün
Insallah güzel haber bekliyorum

Kızlar ben aşılama oldum bugün 2. Günüm ma yumurta çatladığına dair bir belirtim yok ağrım falan yok acaba olmadı mı diye düşünüyorum bu durumu duyan faln var mı. Çok üzülüyorum daha ikinci günden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…