Femera ile adeti gecikenler lütfen yardım??

Öncelikle hayırlısı olsun size daha önce de yazmıştım bende geçen pazartesi doktora gittim benim yumurtalıklar çok uyarılmıştı doktor fazla gelişimi baskılamak için dostinex verdi. İşe yaramış pazartesi çatlamak üzere yumurta olduğunu görünce hemen gün içinde yaptı aşılama. Sonrasında hiç benimde ağrım olmadı. Ama akıntı sorunum olduğunu söyledi doktor ve sık idrara çıkıyorum ve sağ böbreğimde hafif bir ağrı hissediyorum fameranın yan etkileri olabilir mi bilmiyorum yarın kontrole gidicem ama ben artık sağlığımın bozulmasından korkuyorum. Rabbim buradaki herkesin hem kendine hem bebeğine sağlıkla versin.

Canım hayırlı olsun ikimiz içinde aşılamadan 1 gün önce yumurtalığım 19 mm olduğu söylendi. Sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullan dedi ve ertesi gün yani cuma günü aşılamam oldu. Aşılama esnasında yoğun bir acı çektim ve kanamam oldu. Eve geldim hala kanamam devam ediyordu. Akşam bitti kanamam. Ertesi gün saat 2 civarı uyudum uyandığımd birde gördüm ki kanamam yine olmuş. Ve akşama doğru bitti tekrar. Ondan sonrada olmadı. Ne ağrı ne sızı bişey yok. Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada normalde olan akıntımda aşılamadan sonra olmadı kanama dışında. Ağrı olması normal sanırım senin. Bende yok ama normal diye okumuştum topiklerde. Allah yardımcın olsun. Sana progestan ve çatlatma iğnesi vermedi mi??

Duphaston verdi progestan yerine ama igneye gerek yok çatlamak üzere zaten dedi. Ben bir kere daha yaptirmistim aşılama hiç kanama olmadı ama işte değişiyor herkesin tecrübesi farklı oluyor aynı işlemde olsa inşallah güzel haberler alırız

İnşallah umudumuz aşılamaya kaldı malesef. Rabbim büyük umarım bizde alırız kucağımıza bebişlerimizi. Nasip olur bu ay inşallah.

Haress merhaba bugün aşılamamın 5. Günü hala belirtilerim yok sende var mı birşey?

Haress merhaba bugün aşılamamın 5. Günü hala belirtilerim yok sende var mı birşey?
Pazartesi günü doktora gittim kontrole, rahminde kalınlaşma güzel dedi eğer adetin gecikirse kanda test baktır dedi. Ama benim adet olacakmışım gibi ağrılarım var biraz pazar günü bekliyorum ama bir hafta on gün hatta bazen böyle ağrılar başlıyor normalde bende şuan da aynı bilmiyorum hiç duayı bırakmıyorum hayırlısı olsun inşAllah

Merhabalar, ben de bu ay ilk kez femara kullandım. 10. Gün 23 mm yumurtam vardı.çatlatma iğnesi verdi dr. İğne olalı 14 gün oldu. Normalde beklenen adetim 20 aralık, 5gün var ama femara ve iğne ne şekilde etkiler bilmiyorum. Çatlamadan beri karın ve kasık ağrım var, üşütmüşüm gibi ağrım da oluyor. Ama 1saattir adet olmadan önceki sızı var kasığımda, bekliyorum bakalım.

Bu hormonlarda insanın dengesini düzenini değiştiriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende de batma ve kısa süreli sancı oluyor ama adet öncesi gibi. Adete 4 günüm var daha bakalım biraz daha bekleyecez.

Ne güzel canım keşke bendede ağrı olsada ümit etsem yine olmadı benim. Umarım senin olur. Çok yıprandım ağrıda olmayınca daha kötü oluyorum. Kendimi dinliyorum sürekli

Yanlış anlamadıysam iğneden sonraki 14. Gün mü? Genelde çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olunur. Bi test yapın derim inşallah hamilesinizdir

Ne güzel canım keşke bendede ağrı olsada ümit etsem yine olmadı benim. Umarım senin olur. Çok yıprandım ağrıda olmayınca daha kötü oluyorum. Kendimi dinliyorum sürekli
İnşallah senin de olur burada olan olmayan isteyen herkesin olsun. Beklemek gerçekten zor ama bence ümidini kaybetme, benim okuduğum hamilelik belirtileri hep 5. Haftadan itibaren yavaş yavaş başlamıyor mu düzenli bir döngü varsa adet gecikmesi en erken belirti değil mi? Benim de ağrım olunca moralim bozuluyor bu ay da olmadı diye ama saglikliyiz şükür ohss beni çok korkuttuğu için fazla üzülmemeye çalışıyorum başardığım kadar işte. Düşünmemeye çalış desemde olmuyor pek kendimden biliyorum ama sen yinede kendini başka işler ile meşgul etmelisin günler biraz daha geçsin. Hayırlı haberlerimiz olsun Inşallah

Bu hormonlarda insanın dengesini düzenini değiştiriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende de batma ve kısa süreli sancı oluyor ama adet öncesi gibi. Adete 4 günüm var daha bakalım biraz daha bekleyecez.
Evet adete son 4 gün benim de, sabah uyandığımda hissettiğim sancı ile adet oldum dedim ama gelen giden yok.

Yanlış anlamadıysam iğneden sonraki 14. Gün mü? Genelde çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olunur. Bi test yapın derim inşallah hamilesinizdir
Ağzınız bal yesin diyerek başlamak istedim lafa:)) bu benim İlk çatlatma iğnem değil daha önceki çatlatma iğnesinde 16. gün adet olmuştum O yüzden çatlamadan sonra 14. gün adet olunur varsayımı benim için geçerli değil önceki tecrübelerinden yararlanarak bunu söyleyebilirim mecburen adet günümü bekleyeceğim testi yapmayacağım direneceğim:))))

İnşallah canım dediğin gibi 5. haftadan başlar benimde Allahım hayırlısını nasip etsin. Ama çok takıyorum kafaya olmadı diye. Of off. Bizede dua et olur mu ben hep ediyorum sizlere

Benimde ilk çatlatma iğnem ve ilk aşılamam sadece çatlatma iğnesinin ertesi günü hastanede çok az ağrım oldu o kadar. Ama şöyle birşet varki benim adetlerim ağrısız olur hep. Progestan ilacı acayip yorgunluk ve baş dönmesi yapıyor bende.. Birde ben aşılamayı 20. Saatte yaptı sanırım yine olmadı

Progestan ilacını bir kere bende içtim 3 tane gece vermişti doktor aşırı yan etkisi var başı çok kötü döndürüyor sonrasında onu birde fitil gibi verdi bana bu sefer 3. Duphaston bu da kabız yaptı dualarımdasınız

Aşılama olatını bişmiyorum hiç. Dr 3 ay femara + çatlatma iğnesi deneyelim dedi. Bu ilk ay daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…