Femera ile adeti gecikenler lütfen yardım??

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
26
Merhaba hanımlar iki senelik evliyim evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz. Pkoyum. Adetin 5. Günü femera kullanmaya başladım. 9 gün sonra yumurtalıklarımın gelişimini kontrole gittim ve 3 yumurtam gelişmişti. 17.21 ve 26 mm. Aşılama olcaktım fakat çatlatma ve aşılama iptal oldu. Doktorum bugün yarın çatlar dedi ve gün aşırı ilişki önerdi. Henüz adet olmadım. Yumurtalıklarım çatlamış mı veya kist mi oldu. Adetim pek düzenli sayılmaz. Herhangi bir beliritimde yok sadece sık idrara çıkıyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba?

ben ilaç kullanmadım ama 3gündür gecikmedeyim bu hafta bekleyeceğim bakalım

Merhabalar evet malesef tam 30. Gün adet oldum. Bugün 5. Günüm yine femera başladım. Çok zor bir süreç Allahım bekleyen herkesi en kısa zamanda sevindirsin inşallah. Yunurtladığımı bile bilmiyorum ama beklemek çok zor eminim bu ayda olmycak ama başladım yinede..

Balböceği umarım hamilesinizdir. Bizede umut olursunuz. Çatlatma iğnesi veya aşılama oldunuz mu? Ben bu ay aşılama olmak istiyorum geçen ay malesef iptal edildi yumurtalıklar çok geliştiği için.

Balböceği umarım hamilesinizdir. Bizede umut olursunuz. Çatlatma iğnesi veya aşılama oldunuz mu? Ben bu ay aşılama olmak istiyorum geçen ay malesef iptal edildi yumurtalıklar çok geliştiği için.
Bende femara kullandım aynı sizin gibi 3 tane yumurtam oluştu 17-18 solda 17 sağda sağdaki çatladı soldakiler söndü bugün adet günüm ve aşırı derecede adet belirtilerim var oldum olucam gibi ama henüz kanamam olmadı siz adet belirtileri yaşadıktan sonra mı adet oldunuz yoksa direk mi oldu bu arada adet günüm ama beyaz yumurtlama akıntısı gibi akıntım var.test yapmaya çok korkuyorum ben hep 28 günde 1 oldum hiç uzamaz hatta bazen kısalır ama asla geçikmedi . bu arada ilk femara kullanışım

yumutladığını nasıl bilmiyorsun doktora gidip tekrar baktır çatladı mı çatlamadı mı diye

sizin adet belirletiniz oluryormuydu ne kadar zaman öncesinden başlardı

Ben 6 ay kullandikdan sonra bu ay kullanmadim. Hiç birsey yapmiyorum ne kür ne takip ne ilaç. Sadece keyfimizle iliski yapiyoruz. Şimdi iliskiler ikimiz için de daha guzel. Tup bebek merkezinden randevu aldim

sizin adet belirletiniz oluryormuydu ne kadar zaman öncesinden başlardı
Bende göğüs agrisi oluyor hep. Hamilelik bekledigim aylardaysa her belirtiyi yaşarim o yuzden hiç bir belirti beklemiyorum. Femara çok iyi bir ilaç 3 sene çocugu olmayan arkadasim 2ci ayindan kaldi. Bende işe yaramadi hamilelik bakimindan ama bu sizde kotu etki yaratmasin. Adetlerim çok duzene girdi hayatim boyunca 6 ay bu denli duzen gormemişdim ben.

benimde bugün adet günüm pembe sümüksü bir akımtım geldi öncesinde beyazı geldi ama hala sökülmedi bende 28 günde bir oluyorum hep

Umarım hamilesinizdir. Rabbim herkese nasip etsin bebiş. Doktorum bu ay gelme dedi. O yüzden gitmedim. Ama tam 30. Gün adet oldum. Şöyleki benimde adetten 2 gün önce göğüs ağrılarım oldu 1 hafta önce ise kasığıma bir kramp girdi. Normalde asla adet ağrısı çekmem bilmem bile Pkoyum ve malesef sonuç hüsran oldu. Umarım siz güzel sonuç alırsınız bi kaç gün sonra test yapın yumurtlama vars belki vardır bişey

Ben 6 ay kullandikdan sonra bu ay kullanmadim. Hiç birsey yapmiyorum ne kür ne takip ne ilaç. Sadece keyfimizle iliski yapiyoruz. Şimdi iliskiler ikimiz için de daha guzel. Tup bebek merkezinden randevu aldim
Ne zamanki kafa rahat oldu. O zaman oluyo inşallah sizinde tüp bebeğe gerek kalmadan olur

malesef bende dün gece itibariyle gördüm kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…