Neden doktora gidip almayı düşünmüyorsunuz ? Böyle ilaçların kist yapma riski de var Allah korusun rahim bile alınabiliyor . Ama doktor kontrolünde alsanız yararını görürsünüzartık çok yoruldum ve psikolojim yıprandı eşimle sorunlarımız olmaya başladı bu sebeptenn değil ama bunuda içerliyoruz ikimizde kendim femara alıp kullanmak istiyorum adetimi bekliyorum.napmalıyım yardım edin
Çalışıyorum sürekli doktora gidemiyorum.Kullanayım biter bitmez gidip baktırayım yumurtalıklarıma.femara klomenden daha iyi ve eklili diyorlar.herhangi birini kullandınız mıNeden doktora gidip almayı düşünmüyorsunuz ? Böyle ilaçların kist yapma riski de var Allah korusun rahim bile alınabiliyor . Ama doktor kontrolünde alsanız yararını görürsün
Femerayı ilk aşılamamda kullandım klomeni de kullandım ama çatlatma iğnesi felan olmamıştım klomende değerim biraz yükselmişti ama gecesinde hastalandım yani daha sonuç negatifÇalışıyorum sürekli doktora gidemiyorum.Kullanayım biter bitmez gidip baktırayım yumurtalıklarıma.femara klomenden daha iyi ve eklili diyorlar.herhangi birini kullandınız mı
Ben bir kez klomen kullandım.4 tane yumurtam oluşmuştu.24,20,17,14 herhalde tam hatırlamıyorum çatlatma iğnesi yaptı birşey olmadı.FEMARA yumurtayı daha kaliteli büyütüyormuş öyle duydum.ve bu ay gliforda aldım kullanıyorum.pcos var bende ama zayıfım 58 kilo 1,70 boyum-- bu arada şuan ne deniyosunuz.Femerayı ilk aşılamamda kullandım klomeni de kullandım ama çatlatma iğnesi felan olmamıştım klomende değerim biraz yükselmişti ama gecesinde hastalandım yani daha sonuç negatif
Pazartesi tekrar aşılama yaptıracağım gonal f 450 kullanıyorum günlük 50 ünite dün doktora gittim bir yumurtam var 12 mm pazartesiye kadar büyür inşallahBen bir kez klomen kullandım.4 tane yumurtam oluşmuştu.24,20,17,14 herhalde tam hatırlamıyorum çatlatma iğnesi yaptı birşey olmadı.FEMARA yumurtayı daha kaliteli büyütüyormuş öyle duydum.ve bu ay gliforda aldım kullanıyorum.pcos var bende ama zayıfım 58 kilo 1,70 boyum-- bu arada şuan ne deniyosunuz.
İLAÇ BİTİNCE YUMURTA KONTROLU YAPMAK İÇİN GİT DOKTORA ORDA O SANA SÖYLER HERALDE BENDE ÖYLE YAPICAM KENDİM KULLANICAM BİTİNCE GİDİCEMBende de bir kutu kaldı acaba kullansam mı diyorum ama çatlatma iğnesi olmadan yumurtam çatlar mı bilmiyorum pko var kendiliğimden adet olamıyorum
İNŞALLAH CANIM ÜZÜLMEPazartesi tekrar aşılama yaptıracağım gonal f 450 kullanıyorum günlük 50 ünite dün doktora gittim bir yumurtam var 12 mm pazartesiye kadar büyür inşallah
ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU ÇOK KULLANAN VAR YUMURTA BÜYÜTMEK İÇİN VE KALİTELİ BÜYÜTTÜĞÜNÜ OKUDUM HER YERDE NE KADARDIR KULLANIYOSUNU BU İLAÇ VE İĞNELERİPazartesi tekrar aşılama yaptıracağım gonal f 450 kullanıyorum günlük 50 ünite dün doktora gittim bir yumurtam var 12 mm pazartesiye kadar büyür inşallah
İğneleri kullandığım 8 gün oldu canım bakalım sonuç alamazsak onu da denerim . Bu gonal f çok etkili olduğu için onun yanında bir şey kullanmak istemedim . Yumurtalar çok olunca aşırı büyüyünce işlem iptal edilebiliyor onun için şuanlık beklemedeyimÇAKŞIR KÖKÜ SUYU ÇOK KULLANAN VAR YUMURTA BÜYÜTMEK İÇİN VE KALİTELİ BÜYÜTTÜĞÜNÜ OKUDUM HER YERDE NE KADARDIR KULLANIYOSUNU BU İLAÇ VE İĞNELERİ
Hayırlısı yaİLAÇ BİTİNCE YUMURTA KONTROLU YAPMAK İÇİN GİT DOKTORA ORDA O SANA SÖYLER HERALDE BENDE ÖYLE YAPICAM KENDİM KULLANICAM BİTİNCE GİDİCEM
canım sen kullandın mıHayırlısı ya
Evet kullandım bencanım sen kullandın mı
Yumurtam çatlamış ama gebelik olacağını düşünmüyorum nedenseEvet kullandım ben
bende kullandım doktora gittim yumurtam çatlamış 3 tane oluşmuştu biri çatlamış.2 aralığı bekliyorum şimdi adet günüm yumurtam çatladığından beri aşırı gazım var amaYumurtam çatlamış ama gebelik olacağını düşünmüyorum nedense
Benim de aynı gaz sorunu kasıkta da da ağrı oldubende kullandım doktora gittim yumurtam çatlamış 3 tane oluşmuştu biri çatlamış.2 aralığı bekliyorum şimdi adet günüm yumurtam çatladığından beri aşırı gazım var ama
benim kasıkta ağrı yok gaz şikayetim var hala devam ediyor hafiftendende memeleri hassasBenim de aynı gaz sorunu kasıkta da da ağrı oldu
Göğüs hassasiyeti hamilelik belirtisi olabilirbenim kasıkta ağrı yok gaz şikayetim var hala devam ediyor hafiftendende memeleri hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?