- 2 Haziran 2020
- 58
- 40
- 3
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Daha çok erken belirti için. Ama hormon kullanıyorsan onlar ağrı vs. yapıyor.Yok canim cunku benimkisi icin catlar o dedi ve o gece baya akintim oldu bu hafta basida baya bi agrim oldu bel ve kasik simde beklemedeyim 27 gibi adet olmam lazim bakalim hic belirti felan yok bu ay olmadi galiba
Insallah banada isteyen herkesede nasip etsin AllahAy inşallah tutmuştur daha erken belirti herkes de olmuyor ki hem
Famera nedir acebaAdet olmayi bekliyorum doktorum femara başlayalım sonrası çatlatma iğnesi dedi. Surec nasil isliyor beni neler bekliyor deneyimli arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
Femara yumurtalari büyütüp istenilen bi boyuta geldiginde çatlatma iğnesi ile destekleyen bir ilac. Yumurta sorunu olanlarin kullandigi klomen gibi, yumurta gelistiriciFamera nedir aceba
Anladım teşekkür ederimFemara yumurtalari büyütüp istenilen bi boyuta geldiginde çatlatma iğnesi ile destekleyen bir ilac. Yumurta sorunu olanlarin kullandigi klomen gibi, yumurta gelistirici
Siz ne yaptiniz acaba doktora gittinizmi persembe demistinizAy inşallah tutmuştur daha erken belirti herkes de olmuyor ki hem
Kuzum haftaya perşembe gideceğim ilacımı kullanıyorum bakalım :) yanlız şeyi farkettim hastalığımın 3. Günü kullanmaya başladım hastalığım da kesildi givi oldu ilaçtan mı acaba sende hiç oldu muSiz ne yaptiniz acaba doktora gittinizmi persembe demistiniz
Olabilir sonucta yumurtaliklar tepki goruyo ya canimcim en onemlisi yumurtanin gelismis olmasi o yuzden belkide kesilir gibi olmustur. Mesela ben ilaci bitirdim hic bisey hissetmedim dr.gidicem gun ve o gece akintim cogalmisti bi kac gun sonrada lekelenmem oldu aslind catlama olmustu coktan cunku akintidan anladim o leke nie oldu onu bilmiyorum bendeKuzum haftaya perşembe gideceğim ilacımı kullanıyorum bakalım :) yanlız şeyi farkettim hastalığımın 3. Günü kullanmaya başladım hastalığım da kesildi givi oldu ilaçtan mı acaba sende hiç oldu mu
Doktora gittiğin de ne demişlerdi? Benim de hastalığım normale göre baya değişti kesildi gibi ben hissediyorum bakalım ilerleyen günlerde ne olacak perşembe gideceğimOlabilir sonucta yumurtaliklar tepki goruyo ya canimcim en onemlisi yumurtanin gelismis olmasi o yuzden belkide kesilir gibi olmustur. Mesela ben ilaci bitirdim hic bisey hissetmedim dr.gidicem gun ve o gece akintim cogalmisti bi kac gun sonrada lekelenmem oldu aslind catlama olmustu coktan cunku akintidan anladim o leke nie oldu onu bilmiyorum bende
Doktor mu söyledi 3. Günü başlaman gerektiğini? Bana 5. Gün başlattı çünkü.Kuzum haftaya perşembe gideceğim ilacımı kullanıyorum bakalım :) yanlız şeyi farkettim hastalığımın 3. Günü kullanmaya başladım hastalığım da kesildi givi oldu ilaçtan mı acaba sende hiç oldu mu
Evet başla hemen demişti gittiğim günDoktor mu söyledi 3. Günü başlaman gerektiğini? Bana 5. Gün başlattı çünkü.
Kafam karıştı ben mi anlamadım acaba yaDr, catlar o baya buyumus dedi bu gunleri degerlendir dedi igne felan gerek yok dedi bende gordum buyumus ama bana adetin son gunu vermisti
Anladım. İnşallah güzel haberleri alırsınız. Benden bu ay paydos iğnenin 22. Günü geldi regl.Evet başla hemen demişti gittiğim gün
Erken olmuş erken mi oluyorsun adetin düzenli mi cnımAnladım. İnşallah güzel haberleri alırsınız. Benden bu ay paydos 22. Gün geldi regl.
Yok düzenli sayılır da iğneden sonra 22. Gün baya gecikti aslında. Normal döngümmden 3 gün fazla geçti.Erken olmuş erken mi oluyorsun adetin düzenli mi cnım
Yaa test yapmışmıydın peki? Hayırlısı olsun kuzum alıştık hasta olmaya da zaten farklısı şaşırtır bizi artk tekrar denicek misinYok düzenli sayılır da iğneden sonra 22. Gün baya gecikti aslında. Normal döngümmden 3 gün fazla geçti.
Yaaa kızlar ben mi yanlış anladım ki acaba zararı olur mu?? Hele bende hastalığım kesildi filan diyorum erken mi içmeye başladım femaraya acabaa yardım??
Evet deneyeceğim. Aşılamaya uygun olursa deneyeceğim.Yaa test yapmışmıydın peki? Hayırlısı olsun kuzum alıştık hasta olmaya da zaten farklısı şaşırtır bizi artk tekrar denicek misin
Yok normali zaten 3.gun baslanmasi ama ben reglnin son gunu gitmistim dr. basla bisey olmaz dedi seninki normal yaniYaaa kızlar ben mi yanlış anladım ki acaba zararı olur mu?? Hele bende hastalığım kesildi filan diyorum erken mi içmeye başladım femaraya acabaa yardım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?