Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim cunku benimkisi icin catlar o dedi ve o gece baya akintim oldu bu hafta basida baya bi agrim oldu bel ve kasik simde beklemedeyim 27 gibi adet olmam lazim bakalim hic belirti felan yok bu ay olmadi galiba
Daha çok erken belirti için. Ama hormon kullanıyorsan onlar ağrı vs. yapıyor.

Siz ne yaptiniz acaba doktora gittinizmi persembe demistiniz
Kuzum haftaya perşembe gideceğim ilacımı kullanıyorum bakalım :) yanlız şeyi farkettim hastalığımın 3. Günü kullanmaya başladım hastalığım da kesildi givi oldu ilaçtan mı acaba sende hiç oldu mu

Olabilir sonucta yumurtaliklar tepki goruyo ya canimcim en onemlisi yumurtanin gelismis olmasi o yuzden belkide kesilir gibi olmustur. Mesela ben ilaci bitirdim hic bisey hissetmedim dr.gidicem gun ve o gece akintim cogalmisti bi kac gun sonrada lekelenmem oldu aslind catlama olmustu coktan cunku akintidan anladim o leke nie oldu onu bilmiyorum bende

Doktora gittiğin de ne demişlerdi? Benim de hastalığım normale göre baya değişti kesildi gibi ben hissediyorum bakalım ilerleyen günlerde ne olacak perşembe gideceğim

Dr, catlar o baya buyumus dedi bu gunleri degerlendir dedi igne felan gerek yok dedi bende gordum buyumus ama bana adetin son gunu vermisti

Doktor mu söyledi 3. Günü başlaman gerektiğini? Bana 5. Gün başlattı çünkü.

Yaaa kızlar ben mi yanlış anladım ki acaba zararı olur mu?? Hele bende hastalığım kesildi filan diyorum erken mi içmeye başladım femaraya acabaa yardım??

Yok düzenli sayılır da iğneden sonra 22. Gün baya gecikti aslında. Normal döngümmden 3 gün fazla geçti.
Yaa test yapmışmıydın peki? Hayırlısı olsun kuzum alıştık hasta olmaya da zaten farklısı şaşırtır bizi artk tekrar denicek misin

Yaaa kızlar ben mi yanlış anladım ki acaba zararı olur mu?? Hele bende hastalığım kesildi filan diyorum erken mi içmeye başladım femaraya acabaa yardım??

Yaa test yapmışmıydın peki? Hayırlısı olsun kuzum alıştık hasta olmaya da zaten farklısı şaşırtır bizi artk tekrar denicek misin
Evet deneyeceğim. Aşılamaya uygun olursa deneyeceğim.
3. Gün erken değil. Önemli olan yumurtanın gelişmesi. Eğer gelişmezse devam ettirir ilaca. 3 veya 5 farketmiyor.

Yok normali zaten 3.gun baslanmasi ama ben reglnin son gunu gitmistim dr. basla bisey olmaz dedi seninki normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…