Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptınız mi? Adet duzenli mi

Meraba kizlar bende femara kullandim ama bana catlatma ignesi vurmadi dr, catlar kendi dedi gunleri degerlendir dedi bende oyle yaptim ilaci iciyosunuz bittikten 3- 5 gun sonra kontrole gidiyosunuz eger catlamicani anlarsa catlatma ignesi vericektir. Sonra iliski saati ve sonrasi adet dongusune kadar bekleyis.. bende ay sonunu bekliyorum dua edin kizlarrr

İgneden sondaki onerilen ilişki den baska iliski oluyor mu? Catlama olup olmadığını anlamak icin tekrardan doktora gidiyor muyuz

İgneden sondaki onerilen ilişki den baska iliski oluyor mu? Catlama olup olmadığını anlamak icin tekrardan doktora gidiyor muyuz
Onemli olan doktorun soyledigi zamanlari degerlendirmek.ondan sonra istediginiz zaman iliskiye devam edin ama ben riske atmamak icin doktorun soyledigi zamani ve devam eden 3 gun degerlendirdim sonrasinda iki gunde bir iliskiye devam ediyorum.

Catlama icinde o guruyo zaten ve catlamayi hissediyorsunnuz agrida yapiyo akintida ben ilaci cumartesi bitirdim 6 gun sonra bana bakabildi olmus bu yumurta catlar bugun yarin dedi o gece baya akintim oldu dedigi gibi

Onemli olan doktorun soyledigi zamanlari degerlendirmek.ondan sonra istediginiz zaman iliskiye devam edin ama ben riske atmamak icin doktorun soyledigi zamani ve devam eden 3 gun degerlendirdim sonrasinda iki gunde bir iliskiye devam ediyorum.
Çok teşekkür ederim

Catlama icinde o guruyo zaten ve catlamayi hissediyorsunnuz agrida yapiyo akintida ben ilaci cumartesi bitirdim 6 gun sonra bana bakabildi olmus bu yumurta catlar bugun yarin dedi o gece baya akintim oldu dedigi gibi
Cok teşekkür ederim insallah tutar güzel haberinizi alırsınız

merhaba bende femara kullanmaya başladım haftaya perşembe kontrole gideceğim dün başladım.günde bi kez kullanıyorum siz nasıl kullanmıştınız?

canım cok geçmiş olsun öncelikle. ben yeni başladım tedaviye tam anlamıyorum ama sanırım test yapabilme aşamasına geldin test yaptın mı ? nasıl hissediyosunn?

canım cok geçmiş olsun öncelikle. ben yeni başladım tedaviye tam anlamıyorum ama sanırım test yapabilme aşamasına geldin test yaptın mı ? nasıl hissediyosunn?
Çok teşekkür ederim. Test aşamasına gelmiş olmam gerek çoktan. Ancak bugün de yaptım yine bir şey göremedim. Regl olmazsa yarın tekrar yapacağım. Hayırlısı artık. Herkes için

Çok teşekkür ederim. Test aşamasına gelmiş olmam gerek çoktan. Ancak bugün de yaptım yine bir şey göremedim. Regl olmazsa yarın tekrar yapacağım. Hayırlısı artık. Herkes için
inş pozitif görürsün canım kendinde pozitif ol.haber ver bize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…