• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet deneyeceğim. Aşılamaya uygun olursa deneyeceğim.
3. Gün erken değil. Önemli olan yumurtanın gelişmesi. Eğer gelişmezse devam ettirir ilaca. 3 veya 5 farketmiyor.
Anladım inşallah bişe olmaz o zaman... aşılama için mi gideceksin

Yok canım hastalığım erkenden kesilmiş oldu onun dışında yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum kasıklarım da hasta gibiyim ama değilim yani :KK70: ilaca devam bakalım sen naptınn
Evet demekki ilac ise yariyo benimde icerken hic bisey olmadi ama bittikten sonra bir agri bir agri catlarkende agri simdi beklemedeyim 1 haftaya adet olmam lazim ama hic bir belirtim yok tutmadimi acaba die dusunuyorumm :63:

Yok canım hastalığım erkenden kesilmiş oldu onun dışında yumurtalıklarımda hareketlilik hissediyorum kasıklarım da hasta gibiyim ama değilim yani :KK70: ilaca devam bakalım sen naptınn
Senin adet ne zaman di daha sen kontrolede gidiceksin dimi.. okuyorum burda herkes catlatma ignesi olmus bana nie vermedi yani ben gordum biraz akinti ama yinede insanin aklinda kaliyo iste

Senin adet ne zaman di daha sen kontrolede gidiceksin dimi.. okuyorum burda herkes catlatma ignesi olmus bana nie vermedi yani ben gordum biraz akinti ama yinede insanin aklinda kaliyo iste
adetin düzenli ise çatlama zamanı az çok belli olur zaten. Benimki 16 da da çatlıyor bazen 20 de de. Doktor gerek görse verirdi.

ben adetin 3 günü gitmiştim simdide bu perşembe gitcem bakalım ne durumdayım ne olacak bilmiyorum senin çatlatma iğnen mi olmadı büyümüşmü kaç mm?

Back
X