• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Adet olmayi bekliyorum doktorum femara başlayalım sonrası çatlatma iğnesi dedi. Surec nasil isliyor beni neler bekliyor deneyimli arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum

Ben de klomen kullandım. Sonrasında çatlama iğnesi. Normalde çatlama iğnesinden 14 gün sonra regl başlıyormuş ancak bende 18. Gün oldu hala olmadım. Gebelik testi de negatif çıkıyor. Yüksek ihtimal çatlamadı ve kistleşmiş olabilir. O yüzden doktorundan çatlayıp çatlamadığını teyit ettirecek yardım iste. Her iğnede çatlamayabiliyormuş sanırım. Bir de ilaçlardan ötürü yoğun gebelik belirtileri yaşayabilirsin kasık ağrısı göğüs ağrısı vs. Bunlar kullanılan hormonlardanmış.

Ben de klomen kullandım. Sonrasında çatlama iğnesi. Normalde çatlama iğnesinden 14 gün sonra regl başlıyormuş ancak bende 18. Gün oldu hala olmadım. Gebelik testi de negatif çıkıyor. Yüksek ihtimal çatlamadı ve kistleşmiş olabilir. O yüzden doktorundan çatlayıp çatlamadığını teyit ettirecek yardım iste. Her iğnede çatlamayabiliyormuş sanırım. Bir de ilaçlardan ötürü yoğun gebelik belirtileri yaşayabilirsin kasık ağrısı göğüs ağrısı vs. Bunlar kullanılan hormonlardanmış.
Cok teşekkür ederim suan glifora başladık rahim filmi vs hersey yapildi simdi adeti bekliyorum, adette gidecegim ilac verecek sonra ne zaman çatlatma iğnesi yapılıyor peki

Cok teşekkür ederim suan glifora başladık rahim filmi vs hersey yapildi simdi adeti bekliyorum, adette gidecegim ilac verecek sonra ne zaman çatlatma iğnesi yapılıyor peki
Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığını söylerse doktorun. takip ediyor zaten tekrar çağırıp bakıyor. İğneyi vurunduktan 36 saat sonra ilişki öneriyor. Sana uygun saati belirleyip 36 saat geriye sayarsan o saatte vurdurursun.

Dediğim gibi çatlayıp çatlamadığını bilmen daha iyi olacak. Takibini doktorundan iste. İnşallah güzel sonuçlanır da çok uğraştırmaz seni. 😊

Ee kimse yazmıyor. Bari sohbet edelim. Tecrübelerimizi paylaşırız. Kaç yaşındasın ne kadardır çocuk düşünüyorsun. Bu zamana kadar başka yöntemler denendi mi?

Merhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim tecrübeli var mı aramız da hiç

Ee kimse yazmıyor. Bari sohbet edelim. Tecrübelerimizi paylaşırız. Kaç yaşındasın ne kadardır çocuk düşünüyorsun. Bu zamana kadar başka yöntemler denendi mi?
Evlendigimizden beri 17 aydir istiyoruz nasip henuz olmadi. Adet düzensizliğim var, degerlere sperme rahim filmine bakıldı son olarak yumurta takibi kaldi bakalim onada adeti bekliyorum. Glifor verdi birde doktor tiroid icin. Sizde durumlar nedir

Merhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim tecrübeli var mı aramız da hiç
Adetin kacinci günü gittiniz, kac gun kullanacaksiniz, sanirim kullandikca biz tecrube edecegiz birbirimizi 🙏

Ben 2 buçuk yıllık evliyim bir yıldır istedik. Eşimde morfolojisinin sayısı yeterli değil, benim de rahim duvarım pek uygun değil. Şimdi sadece çatlatma iğnesi denedik. Doktor aşılamanın tutmayacağını düşündü sanırım yapmadı. 19. Günüm iğneden ama hala regl olmadım. Test de negatif.

3. Günü gittim dün haftaya perşembeye kadar kullanıp gideceğim tekrar
Yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacaktır. Yeterli büyüklüğe ulaşınca ya iğne verir ya da kendi çatlamasını bekler. Birden fazla yumurta gelişebilir. çoğunlukla öyle oluyor.

Yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacaktır. Yeterli büyüklüğe ulaşınca ya iğne verir ya da kendi çatlamasını bekler. Birden fazla yumurta gelişebilir. çoğunlukla öyle oluyor.
günde bir kez kullancam bakalım neler olacak siz daha önce kullandınız mı ilk mi?

Ben geçen 2 ay önce kullanmaya başladım. Covid geçirdim o yüzden ilaçları falan kestim, tedaviyi de. Bu ay tekrar başladım. Günde 2 klomen 5 gün kullandım. Doktor gün verip çağırdı. 2 yumurta gelişmiştir 24mm 25mm olmak üzere. Sonra ovitrelle iğne vuruldum. Hala bir şey yok. Ne regl ne bebek 🙄 19. Gün Zenna Zenna

Back
X