- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 41
evet biliyorum progestan kullanınca döngüm degişiyor ve normalden birkac gün gec adet oluyorum kuzum.kız olur mu öyle yarıda bırakma sakın,
hadi iğne olmadan çatlamazsa Allah korusun git mutlaka .
adet gecıkmesı degıl o canım sen normal seyrınde degılsın zaten hap kullanıyorsun döngün ona göre değişiyor.
doktor da umutlu konusmadı, cuma gelebiliyorsan bakalım dedi ama mutlaka gel demedi. bugün 14-15 mm görseydik mutlaka takibini yapardım ama doktor gördüğü yumurtanın şeklini bile begenmedi. hersey güzel olsa cuma catlatma ignesi verse cumartesi ramazanın ilk günü, aksam kocayı ilişkiye ikna etmek de zor. ilk birkac gün ikimiz de sersem gibi oluyoruz. günleri degerlendiremezsek de bosuna vucuduma hormon yüklemiş olucam.
ben 2 ay once klomen kullandıgımda yine boyle olmustu 12.gün kuçuktu bir daha gittim 16.gün biri olgun 2 yumurta görmüştü catlatma ignesi vermişti ilişki günlerini degerlendirdik ve 2 kistim oldu, tutmadı yani. şimdi yine boyle yumurta gec olgunlasıyor, cok düşük ihtimal. bu ay da boyle olsun, doğal akışında değerlendiririz tutarsa kısmet.