Negatif canım. Ben değilim ya. Hissetmiyorum. Bir dahaki aya kaldıkKaseti yapayım o zmaan şimdi
Sakın sıkma canını canım benim de olmadı 2. İğnemi beklicem bende regl olmayı bekliyorum sakın üzülme yeni aya odaklan herşey güzel olacakNegatif canım. Ben değilim ya. Hissetmiyorum. Bir dahaki aya kaldık
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Ben rahim filmi çekip öyle devam etcem ikinciyeSakın sıkma canını canım benim de olmadı 2. İğnemi beklicem bende regl olmayı bekliyorum sakın üzülme yeni aya odaklan herşey güzel olacak
Ben bu ayda böyle deneyip birdaha ki ay rahim çektiricem büyük ihtimal allah nasip etmezseRabbim hakkımızda hayırlısını versin. Ben rahim filmi çekip öyle devam etcem ikinciye
ben de regl oldum şimdiRabbim hakkımızda hayırlısını versin. Ben rahim filmi çekip öyle devam etcem ikinciye
Rabbim bi daha ki ay sevinç yaşatsın bizlere. İğneden sonra kaöınvo gündüBende şu
ben de regl oldum şimdi
17. Gündü reglRabbim bi daha ki ay sevinç yaşatsın bizlere. İğneden sonra kaöınvo gündü
Hamile misinizBirde benim belimin tam ortası ağrımaya başladı. Ona yormak istemiyorum ama belirti oalbilir mi
Hayır kan verdim sonuç 1,20Hamile misiniz
İğnenin üstünden kaç gün geçtiHayır kan verdim sonuç 1,20adet olmayı bekliyorum
Ben 3 kere Femara ve Ovitrelle kullandım. Doktorun dediği zaman da beraber olduk. Eşimde de bende de öyle ciddi bir hastalık yok sadece ben de P.o. var ama düzenli adet oluyorum bir etkisi yok.Bende iğneden sonra ilanilmaz kasik agrisi oluyor midem bulanıyor başım ağrıyor.Hafsiz oluyorum hiç gogus agrisi yasamazdim çok goguslerim ağrıyor. Fakat üçünde de gebelik olmadı.Yani sizi üzmek istemem ama çok umutlanmamak en iyisi... Ben her seferinde çok ağladım olmayınca...Merhaba hanımlar. Uzun bir sessiz takipten sonra üyelik oluşturmaya karar verdim. Burada gördüğüm bazı sohbetler çok samimi geldi çünkü
16 aylık evliyim. Yaklaşık 8 aydır gebelik istiyorum ama henüz doğal yollarla elde edemedim. Geçen ay Adetim. 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca günde 2 tane Femara kullandım. 26 Kasım da Ovitrelle vurundum. Ondan sonraki değerlendirme günlerimizde bir problem oluştu. Tam oldu da diyemem olmadı da diyemem. O yüzden bu aydan umudum yok.
Benim sorum benim gibi femara ve Ovitrelle sonrası belirti yaşayanlar. İğne sonrası kaçıncı günlerde ne belirtiler yaşadınız. Benim birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrı var. İğne etkisi diye düşünüyorum. Hamilelik belirtisi olarak düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum.
Bugün 18. Gün halen adet olmadım ama.İğnenin üstünden kaç gün geçti
Benimde iğnenin 15 . Günü bu günde adet günüm bende olmadım hala 20 . Güne kadar bekle kan testini tekrarla canm belki geç döllenme filandır testte cıkmaz Allah'tan imit kesilmezBugün 18. Gün halen adet olmadım ama.
Benimde iğnenin 15 . Günü bu günde adet günüm bende olmadım hala 20 . Güne kadar bekle kan testini tekrarla canm belki geç döllenme filandır testte cıkmaz Allah'tan imit kesilmez
Olabilr canm hiç belli olmazÖyle bir ihtimal var mı ki. Benim normal takvime göre yarına kadar olmam şart
Rabbim hayırlısını versin inşallah. Ama iğneden sonra hiç 18 günü bulmuş mu acaba ya adet tarihi. 14 gün sonra ya da 16. Gün olunuyor yazıyor hepOlabilr canm hiç belli olmaz
Kan tahlili ver kuzum kafanda şüphe kalmasın varsa her halükarda cıkar kanda zatenRabbim hayırlısını versin inşallah. Ama iğneden sonra hiç 18 günü bulmuş mu acaba ya adet tarihi. 14 gün sonra ya da 16. Gün olunuyor yazıyor hep
13. Gün yaptırmıştım. 1.20 çıkmıştı. Tekrar artar mı ki?Kan tahlili ver kuzum kafanda şüphe kalmasın varsa her halükarda cıkar kanda zaten
Valla bilmiyorum canm ya13. Gün yaptırmıştım. 1.20 çıkmıştı. Tekrar artar mı ki?
Benim de bugün 15.gun iğnenin dün hafif leke gelmişti şimdi bsey yok H Hasretimm123Rabbim hayırlısını versin inşallah. Ama iğneden sonra hiç 18 günü bulmuş mu acaba ya adet tarihi. 14 gün sonra ya da 16. Gün olunuyor yazıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?