Femara ve Ovitrelle sonrası ?

Sakın sıkma canını canım benim de olmadı 2. İğnemi beklicem bende regl olmayı bekliyorum sakın üzülme yeni aya odaklan herşey güzel olacak
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Ben rahim filmi çekip öyle devam etcem ikinciye

Ben 3 kere Femara ve Ovitrelle kullandım. Doktorun dediği zaman da beraber olduk. Eşimde de bende de öyle ciddi bir hastalık yok sadece ben de P.o. var ama düzenli adet oluyorum bir etkisi yok.Bende iğneden sonra ilanilmaz kasik agrisi oluyor midem bulanıyor başım ağrıyor.Hafsiz oluyorum hiç gogus agrisi yasamazdim çok goguslerim ağrıyor. Fakat üçünde de gebelik olmadı.Yani sizi üzmek istemem ama çok umutlanmamak en iyisi... Ben her seferinde çok ağladım olmayınca...
Tabii ki herkesin bünyesi farklı bana çok ağır geldi. En iyisi sabırla beklemek...Hakkınızda hayırlısı olsun insallah çocuğunuzu kucağınıza alın

Öyle bir ihtimal var mı ki. Benim normal takvime göre yarına kadar olmam şart
Benimde iğnenin 15 . Günü bu günde adet günüm bende olmadım hala 20 . Güne kadar bekle kan testini tekrarla canm belki geç döllenme filandır testte cıkmaz Allah'tan imit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…